søndag den 29. marts 2009

En pigeæske

Som sagt i mit tidligere indlæg, så får jeg ikke scrappet ret meget for tiden.
Jeg har da været kreativ på anden vis. Min søde niece er netop blevet 9 år og jeg lavede en æske til hende. Hun er ikke en "tutte-nutte" pige, hun er ikke til det nuttede og meget pigede pynt, tøj osv. Og hendes ønskeliste er ikke særlig stor, så jeg måtte lægge hovedet i blød.
Jeg havde en gammel æske liggende (der har været hyacintglas i den) og den blev så kreeret til den søde Fie. Hun elsker rød lige p.t., så æsken skulle selvfølgelig være rød:

Æsken har jeg proppet med guldkarameller, som er hendes favoritslik, en pose micropop, som også er favorit, slikkepinde samt alm. karameller.
Bagerst et Anders And blad samt en "pige"-notesblok.
Pengene, som hun også får, har jeg bundet røde/hvide bånd rundt om.
Så nu håberjeg bare, at gaven falder i god jord!

Her et kig ned i æsken.
Jeg har brugt 3 stk. 30 x 30 ark (jow, der blev rester tilovers). Båndet er "papirbånd", som jeg modtog i ScrapCat julekalenderen. 2 Primablomster, en knap og lidt scrappers floss.
Bogstaverne er fra Bog og Ide (fra en stor bøtte indeholdende 300 skumbogstaver i alverdens farver til bare en 20'er). Bogstaverne fik en omgang Glossy Accents.
... og nu drager vi til fødselsdag! Dejligt på sådan en søndag med godt vejr!

Forresten! Så var jeg i Rema1000 i dag og der fandt jeg disse bånd til 25 kr. (eller også var det en 20'er - kan faktisk ikke lige huske det), men billigt var det i hvert fald.

Jeg håber i alle nyder denne skønne søndag. :-)

torsdag den 26. marts 2009

Ikke meget på scrappefronten

Som overskriften siger, så får jeg ikke scrappet særligt meget for tiden. Jeg har så travlt - mest med jobbet. Er i gang med en 7-dages maraton - dvs. 7 arbejdsdage uden en eneste fridag. På en 14 dages periode har jeg haft 2 fridage i alt - og ikke samlet, men forskudt. Men det bliver vel bedre!
Har i hvert fald snart noget ferie, da jeg mangler at få afholdt 8 feriedage i dette ferieår!

I kan se en lille sneak peak af et layout jeg lavede for JUST MY SKETCHES. Jeg kan ikke vise hele layoutet før d. 15. april.

Som titlen siger, handler layoutet om skolefotos. :-) Elsker de bogstaver - som jeg modtog i min månedspakke fra The Nook! Det er Basic Grey alphabet stickers "ambrosia".

fredag den 20. marts 2009

Ny skitseudfordring-blog (norsk).

Dette bliver spændende, synes jeg. Men nu er jeg også ved at være rigtigt hooked på skitser. Synes det er sjovt at arbejde med - det giver mig ofte et "skub fremad" - da jeg (via mit DT arbejde hos Just My Sketches) arbejder med skitser jeg aldrig selv ville have valgt.

Nu er jeg meget spændt på denne norske udgave af en skitseudfordrings-blog!
Tillykke til de søde norske jenter og held og lykke med det hele!

En LÆKKER blogcandy!!

Her er hvad de skriver på bloggen:

Hva skjer på skissedilla?

Vi legger ut en ny skisse hver søndag, og fristen blir en uke til hver skisse!

Vi skal ha med månedens sponsor den 1. hver måned som sponser et kit en av dere vinner!

En søndag hver måned legges det ut en gjestedesigner som velger skisse, scrapper skissen, og gir en RAK til en vinner!

Her inne kan du utfolde deg kreativt ved å tolke skisser ganske fritt, du kan snu, vende, dele opp store bilder og slå sammen små bilder til et stort.

tirsdag den 17. marts 2009

En sjov udfordring (og prikkede æsker)

Ovre hos Scrapbookexpress kører der i denne måned en herlig konkurrence, som lyder sådan her:
*Brug tal.
*Brug lim - der er mange forsk. slags. F.eks. 3-D puder, glossy accents, glitterlim osv.
*Kanterne på baggrundsarket skal bearbejdes.
*Minimum 2 billeder.
*INGEN bling (glimmerlim regnes ikke for bling).

Her er så mit resultat:
Baggrundsarket er Chatterbox, et jeg har villet bruge længe, da jeg elsker mønsteret i det. Det er blevet behandlet med min MM edge distresser. Titlen har fået en omgang glossy accents og jeg har brugt glimmerlim på den røde del af borden.
Dette er bare lidt af fødselsdagsbillederne fra da Emil blev 10 år i 2007. En dejlig dag med en masse gæster.

Titlen lidt tættere på:Glossy'en var ikke helt tør da jeg tog dettte billede, men i får da en ide om effekten. Bogstaverne er alm. klistermærkebogstaver fra Sassafras Lass.

*********************************************************************
Og Heidi (Fru Nielsen) ville så gerne se mine lilla-prikkede opbevaringsbokse, som jeg købte hos Nordhjem. De hedder Emmy og jeg gav kun 29 kr. for 2 stk. Et super godt tilbud. De er lavet af aluminium, så de kan holde til noget. Jeg har placeret dem nederst i mit klædeskab, og nu indeholder de en del af mine sko. :-)

Tak for besøget og jeres altid søde kommentarer!
Nu vil jeg nyde resten af min afspadseringsdag. :-)

søndag den 15. marts 2009

Så er det her....

layoutet, som jeg lavede for et par uger siden til Just my Sketches. Det var en noget anderledes skitse, som jeg først ikke vidste hvordan jeg skulle gribe an. Men så kom ideen, og her er layoutet. Det var en sjov udfordring. :-)

Sådan lidt vintage-agtigt. Jeg har i hvert fald ikke scrappet på denne måde før. Alt (på nær tekstboksen og det ternede bånd) er fra min månedspakke fra The Nook. Lækre sager!! Billederne viser mine forældre samt min bror = my family. :-)

Jeg har været på shopping på nettet. Fik handlet søde sager hos Nordhjem. Bl.a. disse nipsenåle, som jeg synes er helt perfekte til scrap. Tror jeg gav 18 kr for 30 nåle.
Musemåtten fik jeg med som gave. Havde ikke bestilt den. Synes faktisk den er rigtig sød! :-) - Den er fra House Doctor. Jeg bestilte også opbevaringsbøtter fra Rice og nogle store, hvide aluminiums-opbevaringsæsker (til sko) med lilla prikker på. De er rigtigt fine.

Snart går vi en lang tur. Det er stadig gråvejr her - men de lover jo dejligt vejr senere.
God søndag til jer alle!

lørdag den 7. marts 2009

Fletninger ....

Ja, flette-teknik var denne uges opgave til Årets Designer 2009 hos Scrapbookexpress. Synes det var svært faktisk. Jeg kæmpede med det og valgte så kun at lave en lille bitte "fletning".
Så her er der et lidt anderledes layout fra mig! Jeg er selv rigtigt glad for farverne! ... og hvad angår fletningen ... tja! Det ved jeg ikke rigtigt om jeg synes om, men nu er den lavet. he he. Jeg ved, at jeg aldrig vil flette igen, hvad angår mine layouts. Har ikke den store tålmodighed til det.

Baggrundsarket og det grønne ark er gamle Chatterbox papirer. Pynteblomster (cirklerne) og fugl er fra Sassafras Lass, Thickers til titlen, som fik en omgang med Glossy Accent og det lækre bånd er fra min månedspakke hos The Nook. Og så ellers alm. primablomster samt brads.

Rigtig god weekend til jer allesammen! :o)

onsdag den 4. marts 2009

PageMaps Skitse

Jeg sad med to billeder af mine drenge, som blev taget en grå decemberdag. Og jeg ville så gerne scrappe dem. Kunne ikke lige få ideerne og kunne ikke rigtigt komme igang. Jeg kiggede så lidt på skitser og endte på PageMaps siden og DER var skitsen jo jeg kunne bruge. Den er fra marts 2009, så den er helt ny!
Sådan her ser skitsen ud:

Og her er så layoutet:
Jeg fik brugt et helt Bazzill ark til baggrund, det er ikke ofte jeg gør det. Mønsterarket synes jeg passer godt til billederne. Det er fra BG Mellow serien. Bambi, hjerte og sky fra Sassafras. QK foto"holder" ... hedder de det? Div. knapper og bånd er fra Websters Pages. Pyntenål fra min mors arbejde (blomsterbutik). Klistermærkebogstaver er American Crafts, dem fik jeg i min månedspakke fra the Nook.
Det ser desværre lidt skævt ud, men det er det altså ikke IRL.

En lille sød detalje:

Det var alt for nu! Snart kan jeg vise et layout med "flette-teknik". Puhhh det synes jeg ikke var så morsomt, men det er en del af udfordringerne hos Scrapbookexpress, hvor jeg jo er med i Årets Designer 2009.

mandag den 2. marts 2009

Et lille Toooot / samt et lille sneak peak.

Yeps, et lille TOOT!
Jeg er blevet valgt til at designe (sammen med flere andre) for Deanne's Just My Sketches blog.
Deanne er fra Canada og hende har jeg "kendt" lige siden jeg begyndte at komme på Sisterhood of Scrap bloggen for nogle år siden. Denne blog har nogle gode udfordringer, og der har jeg også været ugens feature.
Jeg har netop arbejdet med et layout, som bliver vist på Just My Sketches bloggen d. 15. marts.
Den var sjov at arbejde med, og for første gang har jeg lavet et vintage-agtigt layout. :-)

..men i må vente med at se layoutet...
Det er en helt privat blog og det er Deanne selv, der laver skitserne. Det er god inspiration for mig at arbejde efter skitser, så derfor meldte jeg mig til designteamet og var heldig at blive valgt.

Et lille bitte sneak peak kan jeg da vise: