lørdag den 3. januar 2009

Mine 10 favoritter i 2008

Som flere andre, er jeg også hoppet på Cecilies udfordring: At vise sine egne 10 yndlings-layouts, som blev lavet i 2008.
Her kommer mine - i helt vilkårlig rækkefølge:

Dette er det nyeste layout jeg har lavet. Jeg var så heldig at vinde ovre på 1-2-3-scrap med dette bidrag til Maria's skitse. Jeg elsker de farver jeg fik sat sammen til billederne og den søde filtpynt.

Dette layout lavede jeg til mit DT arbejde ovre hos Tamara. Jeg synes jeg fik sat billederne rigtigt godt sammen med farver, pynt og den krøllede tekstboks. Billederne er fra en bustur i Østrig i sommerferien.

Denne blev også lavet i forbindelse med mit DT arbejde. Jeg elsker farverne i billederne og Venedig er en af mine yndlingsbyer i hele verden. Billeder fra sommerferien sidste år.

Dette er lidt overbelyst af blitzen, men jeg elsker temaet her og at jeg fik samlet 3 forskellige billeder af L og jeg fra 3 forskellige steder verden, fra 3 forskelige år. Layoutet blev lavet til Scrapbook Queen udfordringerne.

Denne synes jeg er sjov. Og den dokumenterer mine drenges yndlings-fødselsdagskage. I flere år ønskede de begge to at jeg lavede denne togkage, hvor de efterfølgende hjalp med at pynte den.
Layoutet blev lavet til Scrappin Kids, da jeg blev valgt til månedens gæstedesigner!

Et julelayout at ældste søn, som er med til at bage julecookies. Jeg synes den blev rigtig hyggelig og jeg elskede at arbejde med skitsen, som Marie/Marolle havde lavet til en skitsekonkurrence hos Scrap is Fun. Synes det er cool med bølgepappen og de forskelligt farvede bogstaver i titlen.

Dette var også en af udfordringerne jeg fik lavet til Scrapbook Queen. Det var udfordringen, hvor man ikke måtte have mennesker med på billedet/billederne. Jeg synes jeg fik en rigtig kold stemning frem i layoutet og fik ramt nogle gode farver til billedet, som er taget i Sölden, Østrig.

Her har jeg lavet et layout i forbindelse med skitsekonkurrence på Scrap is Fun. Skitsen lavet af Marie/Marolle. I London fandt vi en gade, som hedder Charlotte Street, og det synes jeg jo var morsomt, og MÅTTE bare have et billede af MIN GADE! :-)

Og så lige et BOM layout. Jeg lavede layoutet her til en amerikansk udfordring. Jeg synes det var sjovt at blande det rå (bølgepappen) med det feminine (farverne, blomsterne) og så sætte det sammen til et BOM.

Et sjovt billede af L og ungerne. Der er transperant over billedet, derfor var det lidt svært at fotografere. Jeg synes farverne er fede og selve opsætningen er jeg ret vild med. Layoutet blev lavet til en udfordring på en amerikansk blog.

Det var 10 layouts. Jeg synes det var svært at vælge, for jeg kan li' (næsten) alle mine layouts.
Sjov udfordring, Cecilie! :-)
Rigtig god weekend til jer allesammen.

14 kommentarer:

Karina sagde ...

Det er nogle flotte layouts du har lavet. Det er nogle flotte opsætninger og lækre dimser/detaljer du sætter på.
Derudover synes jeg, at det er en god udfordring, at gense folks ting samlet og se hvad de selv er mest glade for ; )

Majer sagde ...

Sikke nogle dejlige LO's du har samlet sammen for året der gik. Jeg ladge mærke til at der ikke var et eneste i lettersize... Er du gået helt væk fra det??? :-)

LaChris sagde ...

Flotte LOs du præsenterer...kan godt forstå, at det er svært at vælge ud! Og så laver du også i så mange forskellige "stilarter"...det synes jeg er fedt. Trist at du ikke kommer på skiferie i år :O(

Thanni sagde ...

Godt du osse hoppede med på den opfordring :)..og nogen super Lo'er du har valgt ud. Du har altid så mange fede detaljer med synes jeg :)

Margit sagde ...

Rigtig flotte LO'er. De er meget forskellige - både i farve, materiale, opsætning og detaljer. Det synes jeg er rigtig fedt. Jeg er utrolig dårlig til at afvige meget i min "stil"... Det VIL jeg arbejde med at blive bedre til i 2009....

Connie sagde ...

Waww, hvor har du lavet mange lækker LOér i løbet af året der er gået.

Netti sagde ...

Sikke en masse flotte layouts. De er fyldt med mange lækre detaljer og en fin sans for at finde farverne i billederne og få dem over på papiret.

Anne Bente sagde ...

åhhhh hvor er de skønne de loer, kan godt forstå du er glad for dem.

Heidi sagde ...

rigtig skønne loér du har valgt er vild med boys loét ;o)

Og rigtig godt nytår - kan høre det var en super aften/nat ;o)

Jeannette Lauridsen sagde ...

Super flotte LO'er du har valgt. Meget forskellige allesammen. Gode farvekombinationer du har. ;0)

angely sagde ...

En herlig udfordring, dejligt at se din layouts på række :) Jeg er vild med dybden i "Små gader" og dit bølgepap... og opsætninger og... ja, jeg har altid være vild med dine layout. Jeps, op på a4 hesten igen ;)

Mutte sagde ...

Det er nogle flotte LO'er med rigtig mange fine detaljer. Sjovt at læse dine kommentarer

Cecilie sagde ...

Jeg er glad for, at du kunne lide udfordringen og at du tog den op. Det var dejligt at se dinne flotte layouts endnu en gang; der er mange gode idéer at vende tilbage til ved lejlighed.

madamtridse sagde ...

Nogle skønne LO du har valgt. Du har nogle flotte opsætninger i din LO.Mange lækre detaljer på. Jeg er vild med det fra Venedig.:)