søndag den 13. september 2009

Nogen Hjemme?

Jeg fik lavet et layout her i ugen. Det er nu ikke så meget jeg får scrappet, da køkken-byggeri tager næsten al fritiden. Køkkenet er (næsten) færdigt. Er ved at få lagt de nye bordplader på nu og der begynder at komme et helt sprit-nyt køkken frem efterhånden. Det bliver SÅ dejligt med meget mere plads derude!!

Nå men her er layoutet jeg har lavet:

Billederne viser min søde nevø, som står og kigger ind i et gammelt forladt tolderhus, som ligger på grænsen mellem DK og Tyskland. Vi vandrede fra Kollund til Flensborg en af dagene i vores sommerferie, og her fandt vi dette forladte hus. Min nevø var virkelig meget interesseret i dette hus og brugte lang tid på at kigge ind af samtlige vinduer. :-)
Sort karton. Mønsterarket samt klistermærkebogstaver er fra MM (fra det rejsekit jeg vandt hos A little bird told me. Stjernerne er klippet ud fra et Sofies Dream ark. Pyntenåle og en blomst samt en enkelt knap. Og det var det. :-)

Jeg har ryddet ud i nogle gamle breve. Jeg har haft bunkevis af pennevenner igennem tiden, og derfra har jeg modtaget diverse småting, blandt andet dette janpanske dims:

Måske det skulle bruges til mine layouts. Jeg synes i hvert fald det er herligt at se på - de små naive tegninger gør mig glad - og farverne ligeså! :-)

Jeg håber i alle nyder søndagen.
- og hvis i har lyst, kan altid kigge over på min anden blog - der hvor jeg viser billeder af vores byggeri, renovering, have osv. ----> Her Hos Mig.

10 kommentarer:

Scrappelise sagde ...

Herlige billeder! Sikkert moro å scrappe slike. Ha en fortsatt god søndag Chrlotte! Klem

Kirsten sagde ...

Jeg er lige ved at tro, at vi også har stået og kigget ind af de vinduer *g* I hvert fald hvis det er det lille hus, der ligge lige på grænsen mellem Danmark og Tyskland, og hvor der er en å med nogle motorbåde lige ved siden af, der hvor Gendarmstien går ind i Tyskland. :-)

Det er et sejt LO du har lavet, rigtig "drenget". Det sorte baggrundskarton er perfekt til. Kanon idé at tage billeder fra den vinkel.

Thanni sagde ...

Fedt LO - jeg kan godt li' den sorte baggrund, den samler lige det hele :)
...og selvfølgelig skal du da bruge dit "pennevenne-dims" til scrap.. :)

Karina sagde ...

Herligt drengelayout. Flot og enkelt.

Dorit sagde ...

Jeg synes også det er fedt med den brede sorte baggrundsramme, sjove billeder og god tekst. Det japandims er da lige til noget freestyle-scrap !
Selv om det er 12 år siden vi fik nyt køkken, så synes jeg stadigvæk mit køkken er nyt ! Det er så lækkert at få nyt køkken, man får rigtig lyst til at gøre noget ekstra ud af kosten !
God søndag aften !

BellaMio sagde ...

Skønt LO, og sjov titel!! Det er lige med at fange "det rette øjeblik"!!
Nej hvor sjovt.., at du også har være med i "penpal-mafiaen".., som mine pennevenner ofte kalder det!! Jeg har stadig en lille flok tilbage.., og er stadig bidt af denne hobby!! Mon ikke du kan bruge de små "dims" på dine LO.., u laver jo mange med drengene!! kan du have en god uge!!

Anne Thormose sagde ...

Fantastisk, at du får tid til at scrappe, når huset står på den anden ende i ombygning. Vi står i præcis samme situation med vores Lindingö-køkken. Vi nærmer os dog, og i slutningen af denne uge er det badeværelset, der står for skud. Jeg har dog bare ikke energi/tid til at få opdateret blogs eller scrappe det helt store, så det er skønt at se, at du har overskud til det. ;o)
God arbejdslyst.

Anne Bente sagde ...

åh,,,,,, så skønt lo du der igen har lavet charlotte.

Maribi sagde ...

Skjønt LO og en sød historie:-) Jeg har altid haft en svaghed for LO's med sort baggrund, ser super Hvor er alt dit pennevenne¨dims lækkert, bare igang med nogle LO*s med knald på farverne..
Fortsat god dag fra mig til dig.

lam sagde ...

dejligt enkelt layout med et par velvalgte søde detaljer