søndag den 25. oktober 2009

Et sommer LO

Yep, jeg har fået lavet et sommer LO. Jeg har længe haft dette layout liggende på mit bord - kunne ikke rigtigt finde ud af hvad der var godt. I dag kiggede jeg på det igen - og besluttede at begynde helt forfra. Jeg fandt en skitse fra Pagemaps-bogen og brugte skitsen fra s. 42. Og endelig blev LOet færdigt.

Det ansigt, som ikke er sløret, er selvfølgelig mit eget :0)
Vi spiste en dejlig frokost på en tysk restaurant, vi tilfældigvis kom forbi, da vi havde vores noget lange gå-tur til Flensbourg i Tyskland fra campingpladsen i Kollund. Dejligt at sidde der og spise med udsigt til en lille havn og en skøn bugt.
Baggrundsarket er October Afternoon "Vacationer Motel"

Denne blomst modtog jeg i månedspakken fra the Nook i denne måned. Billedet er desværre lidt sløret, men den er lavet af stof og har en fin "metal" midte.

Denne lille blomst er fra Maya Road og er lavet af velour med bling i midten. Så sød! Papirservietten har jeg købt i en hobbybutik. Så er der lidt blondebånd og lyserødt velourbånd. Den sorte kant er af pap - også fra min månedspakke.

Det var alt for denne søndag. - det er desværre ikke meget scrap jeg får lavet - men jeg håber da jeg får scrappet lidt mere, nu det er så mørkt og råt udenfor.
God søndag til alle! :0)

10 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Dejligt med et sommer LO, og den gule farve er der rigtig sommerlig :-). Dejlige ting du får fra Nook, det er nogle skønne blomster.

sollie sagde ...

Simple but lovely layout!
love, Isolde

LaChris sagde ...

Skønt LO! Flot og frækt med det gule mønsterpapir...og den blomst fra Nook er bare SÅ fin! Vi har også camperet i Kollund og cyklede til Küpfermühle og shoppede lidt. Gik i helt til Flensburg!?

Anne Bente sagde ...

åh.... så flot charlotte, og man bliver bare rigtig glad af at se på den,ha en rigtig god dag fortsat

Karina sagde ...

Flot layout. Dejlige sommerpapirer du har valgt.
Håber at vi ses til SAM.

madamtridse sagde ...

Ej hvor er det bare et dejlig sommerLO. Skøn gul farve. Ih den blomst fra Nook er bare så fin.:)Super skønne detaljer du også har på.:)
Du må ha' en rigtig god søndag aften.:)

Heidi sagde ...

Skønt lo i skønne farver :o)

lam sagde ...

Flot layout med fine detaljer, kan især godt lide den hæklede blomst

Margit sagde ...

Herligt med lidt sommer... temmelig tiltrængt ikk'?
Det er rigtig fint sommerLO. Lækre farver (får en til at huske at solen er derude et sted). Fine små detaljer du har med.
Mon vi ses til SAM?

Charlie sagde ...

Hej du - liiige et stykke tid siden jeg har været på blogrundfart - der røg jo en del tid til den spændende kortkonkurrence, men nu har vi frikvarter så jeg er på rundtur. FINT LO med mange lækre materialer. Ses vi til SAM??