fredag den 26. marts 2010

Nyt Paris-LO samt et .... KORT!!

Jeps ... som overskriften siger, nyt LO om Paris samt et ... KORT!
Jeg har lavet et kort ... nu står verden da ikke længere! Jeg er bestemt ikke noget kort-menneske, men alligevel lavede jeg et kort til min niece, om fyldte 10 år forleden dag.

Tøsefarver, en stor fin, grøn, forårsagtig blomst og en punchet sommerfugl.

... dette billede skulle have været vendt ... men altså, foruden blomster brugte jeg et par nåle samt dewdrops. Fie blev rigtig glad for dette kort - og det er jo dejligt :0)

Dette LO er lavet en en skitsekonkurrence på det norske forum. Jeg var tæt på sejr denne gang. Kom på en anden plads, kun 3 stemmer fra LOet som vandt. :0)
Blomsterranken er klippet ud fra et mønsterark, dew drops, Tim Holtz filmstrip (som er rigtig lækker, synes jeg!!) og igen har jeg brugt min MS sommerfuglepunch.

Sommerfuglene tæt på med dewdrops i midten. Skyerne er hjemmegjorte. Hjertearket er fra Pink Paislee og det samme er journalingboksen, med Eiffeltårnet på.

Så prøvede jeg at bruge glimmermist ovenpå en sommerfugl og så fjernede jeg sommerfuglen igen. Og vupti, så havde jeg gule sommerfugle, som jeg tegnede op med en sort pen. Tror jeg må øve mig lidt mere i den teknik, men jeg synes det giver en god effekt.

Endelig FRIweekend!! Dejligt. Vi har ikke de store planer, andet end besøg af veninden i morgen samt noget grillning. :0)
God weekend til jer alle.

14 kommentarer:

Thanni sagde ...

Det kan godt være du ikke er kort-menneske, men det er et super sødt forårs-fødselsdagskort du har lavet - så det kunne du nu godt gøre noget mere ;)
..og et skønt LO også - både farver og din opsætning passer super til billedet af eifeltårnet :)

Scrappelise sagde ...

Kortet ditt var aldeles nydelig og så elegant! De nålene dine var akkurat "prikken over i-en" Dine Loer er også så vakre Charlotte! så må du ha en riktig god påske! Klem. :-)

madamtridse sagde ...

Det kort er da bare super flot. Dejlige farver. :)Kan godt forstå at hun blev rigtig glad for det. Forsæt du endelig med at lave flere kort. :)
Et lækkert LO du har lavet. Kanon opsætning. Lækre detaljer. Film strimmlen...me like.:)
Du må ha' en rigtig skøn fri weekend.
Knus

Dorit sagde ...

En skam du ikke vandt, det havde du da fortjent med dette Pariser-LO. Kan godt li' selve LO'et er sat ind på et 30x30 og så den afrevne kant, det ser hammerflot ud. Hvor er det lige man køber dewdrops, har prøvet at kigge efter dem uden held.
Det er sjovt at se fotos fra Paris, når nu man selv har været der !
Lav du bare flere LO'er !
Du har også fået lavet et rigtig sødt pigekort, kan rigtig godt li' det !
God weekend !

Karina sagde ...

Du er altså supergod til detaljer på dine layouts. Fed effekt på sommerfuglene.
God weekend.

Anne Thormose sagde ...

Æv, træls at være så tæt på og så alligevel ikke vinde. Det er ellers et rigtig skønt layout - får helt lyst til at lifte det. ;o)

Margit sagde ...

Rigtig sødt tøze-kort i dejlige forårsfarver. Kan godt forstå hun blev glad... du kan da godt gå i gang med flere kort... du er da god til det!
Og lækkert Paris-LO. Istemmer koret om det lækre opsæt. Og så mange fine detaljer.
Go' søndag.

Kirsten sagde ...

SMUKT Paris-LO, du har altså en fed stil og så er du rigtig god til at sammensætte materialerne så de supplerer dine billeder. Det er kanon flot med de blå nuancer til de lysebrune nuancer.

Håber du ghar nydt din friweek-end. Vi er lige kommet hjem fra en dejlig week-end i sommerhuset :-D

Netti sagde ...

Du kan da sagtens lave kort, for hvor er det flot lavet!! Kom du bare igang.
Super duper flot layout du har lavet. Har du selv taget billedet af eifeltårnet? Jeg er vild med dine farver og sikke da ØVØV at du ikke vandt.

lam sagde ...

Sikken et skønt kort , det kan du da godt finde ud af ;O)
fed opsætning og detaljer på dit layout

Marianne sagde ...

Super smukt LO med fede detaljer... Og jeg er helt sikker på, at kortet er blevet modtaget godt - flot er det i hvert fald også :)

Cecilie sagde ...

Måske er du ikke et kortmenneske, men det er blevet et fint kort.

Layoutet er rigtig skønt - der er mange fine lækre detaljer, som virkelig sætter det hele af så flot.

Anonym sagde ...

very popular to u! ........................................

frk-boerboel sagde ...

Sikke nogle skønne LÓ´er du laver. Din stil er helt anderledes end min egen (skal vist lige lære min egen stil kende først *G*)men du giver min ihvertfald lyst til at prøve noget nyt, og det er jo altid dejligt at blive inspireret, så tusinde tak for det *s*