fredag den 3. december 2010

Så blev det 3. december.

I år har jeg ikke meldt mig til at blogge hver eneste dag i december. Dette har jeg ellers gjort de sidste par år, men i år er jo lidt anderledes mht. det herhjemme, så jeg blogger når jeg har tid til det.

Jeg kan ikke rigtigt vise noget scrapmæssigt i dag, da det jeg har lavet er mit DT-arbejde hos Veckans Skiss og et enkelt konkurrence LO til en anden blog.

Men lidt julet skal her da være, så jeg vil vise et bloglys med lidt scrap-pynt.

Et bloglys fra Rema til ingen penge, rødt og hvidt ternet bånd, 2 pyntenåle samt nodepapir.

Enkelt og fint - og ikke mindst julet. :0)

Ang. L's ryg og diskusprolapsen, så var han til forundersøgelse i går på et privathospital, specialiseret i rygopereationer/rygproblemer. Derinde fik han at vide, at han bare kunne gøre som han plejer - og at han VIRKELIG skulle overveje om en operation var det værd.... øhhhhhh, hvad???
Det er jo svært når den ene læge siger det ene og den anden siger det andet. Nu skal der gå endnu en uge, før vi hører fra dette privathospital, da lægen der lige skal se MR-skanningsbillederne. L er altså noget medtaget - han kan da ikke bare lige gøre som han plejer. Han er blevet noget begrænset fysisk. Det er jo vildt frustrerende for ham ... og for mig.

Rigtig god 3. december til jer allesammen! Jeg vil tage lidt på blogrundfart nu - der bliver jo skrevet en masse på bloggene i disse dage. :0)

13 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åh.... så super fint lys, og hvor lyder det dog ikke godt med ryggen, min mand har snart gået sygemeldt et år pga af skulderen hvor alt var revet i stykker,
ha en god dag

Raziel sagde ...

Sødt lys :) Håber din mands ryg snart bliver bedre. Da også forvirrende når læger ikke er enige.

FruMaansen sagde ...

sikke et fint mavebælte! god ide :-)

Ditte sagde ...

Dejligt pyntet lys, synes det ser rigtig sødt ud, og er da også scrapagtigt. God bedring til din mand, træls når man får forskellige meldinger, håber I får klarhed. God weekend!

Marianne sagde ...

Uha, jeg ved alt om læger, der ikke er enige.... Men I bliver nødt til bare at vælge en og stole på ham/hende... Argh!! Nogengange er vores sygehus system bare trælst. Håber I finder ud af det. I øvrigt er det et skønt lys, som du har lavet :)

Anonym sagde ...

Et dejligt julelys.

Margit sagde ...

Utroligt hvor lidt der skal til, at sådan en alm. lys ser hyggeligt og julet ud!
Stakkels mand... det er da total forvirring...
Håber der snart kommer noget afklaring, så han kan indrette sig mentalt...
Stadigvæk god bedring... og god week-end.

Kirsty Vittetoe sagde ...

Love how you dressed-up the candle, very pretty!

Ifversen sagde ...

Fine lys! Og ja, der skal ikke meget til før at det er julet :-)
Stakkels din mand - og stakkels dig! Det er vildt frustrerende ikke at kunne få et entydigt svar, når det drejer sig om noget så kompliceret som ens helbred :-) Sender kærlige tanker i jeres retning :-)

Kirsten sagde ...

Det er noget værre møg med L.'s ryg. Det er ski' så nemt bare at sige at han skal gøre som han plejer, - det kan man bare ikke (siger én der "kun" har slidgigt i ryggen). Er der mon en dygtig ortopædkirurg på dit arbejde du kan vende det med, bare for en second opinion? Jeg synes vores kolleger plejer at være meget hjælpsomme i sådanne tilfælde.

Super sød idé med mavebæltet. Fint og enkelt.

Betina Olesen sagde ...

Ajjj hvor er det trist at høre ang. din mand... det er da noget møj at skulle til at døje med... og følte man sig så bare i trygge hænder... sååååå... kunne man klare meget mere, men utryghed er noget af det værste... Håbar alt godt for jer...

Super sødt lys, ja der skal ikke så meget til engang imellem...

lam sagde ...

Skønt lys og ja det er aldrig rart når de læger man jo stoler på ikke er enige eller siger noget forskelligt, for hvad skal man tro.
Rigtig god bedring til ham

Charlie sagde ...

Jeg ville også drøfte det med en anden mens I venter. Har selv en mand der havde en rigtig dårlig ryg for en del år siden - han blev frarådet en operation - fordi det dengang ikke var noget man "bare lige" gjorde og ej heller risikofrit - men der er nok sket meget siden. Håber I snart får styr på det hele. God bedring til ham og pas nu på dig selv så I ikke ender med 2 patienter derhjemme. KH