mandag den 6. august 2012

Hjemme igen - we're back home

Så er vi i Danmark igen. Dvs. vi har været her siden fredag formiddag, da vi kom ind med flyet fra Madrid. Vi har haft nogle rigtig skønne dage i Spanien - det nordlige Spanien faktisk (Galicien), den side som vender ud mod Atlanterhavet. Så der var lidt mere køligt, men ikke koldt på nogen måder. Vi havde fint vejr og er kommet dejligt solbrune hjem.

We are back in Denmark after 12 lovely days in nothern Spain. We had lovely weather and we all have got such a nice sun tan. :0)

Her er lidt stemningsbilleder/here's a few photos from our vacation. (I have a bit over 500 new photos to go through ... lovely!! :0)


Dette er huset vi lejede. Et stort rummeligt hus, hvor vi alle 11 kunne bo i. Vi rejste sammen med mine forældre, min bror, svigerinde og deres 3 børn. Det var SÅ hyggeligt og dejligt og vi havde det bare totalt rart dernede :0)
This is the house vi rented. A big house with a lot of room for 11 persons. We travelled together with my parents, my brother, sister in law and their 3 kids.Her er et lille blik ud over vores strand. Vi var faktisk kun dernede og bade en gang. Vi havde jo en STOR lækker pool ved huset, så den trak mere end det kolde atlanterhav. Men der var sååååå smukt! Klipper, bjerge, små laguner. Der er meget frodigt og det har nok noget at gøre med, at faktisk hver morgen stod vi op til gråvejr og ikke så varmt. Havgusen kom ind og blev hængende lidt. Denne fugtighed gavner jo planter rigtigt meget. Der var virkelig smukt - meget smukkere end der vi var sidste år (også Spanien), men ud til Middelhavet i stedet for Atlanterhavet.

Here's a little view over the beach we used. Actually we only was in the water there once - as we had a BIG lovely swimminpool by the house. It was great. 

Vi fandt en dag denne lagune-agtige strand. NØJ der var smukt og helt stille. Vi var der alene, lige bort set fra et enkelt spansk par, som lå og solede sig. Det var helt fantastisk. Fiskene var store her og meget synlige. Der var også mindre fisk, som "nappede" til fødderne. Sjovt! Her fandt vi de flotteste store og tykke skaller som røg med hjem i kufferten.

One day we found this wonderful beach. It was so so so beautiful and we were the only one there, exept one spanish couple. It was a lovely expirience! The fish here were BIG ... and there also was some smaller ones which touched the toes. It was fun. :0)

Jeg har mange flere smukke billeder, men dette indlæg var bare lige for at sige: Jeg er tilbage. Og det er jo skønt at sidde med nye billeder og så gå i gang med at scrappe.
Denne uge er det også ferie her i huset - det er dejligt lige at kunne falde helt ned inden stressen starter igen.

Rigtig god ny uge til jer alle.
Happy new week to you all.

8 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Velkommen hjem.
Fantastiske sommerbilleder!
Jeg glæder mig til at se dem scrappet!

Ditte sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ditte sagde ...

Velkommen tilbage til den danske sommer. Der ser skønt ud der hvor I har været på ferie, og skønt med de mere private steder til badning og nydning. Også god uge til dig ;)

Dorit sagde ...

Velkommen retur, havde godt lagt mærke til, der var lidt stille omkring dig !!
Hvor ser det bare godt ud, og som du siger, noget helt anden end Middelhavskysten, da her er klipper og vige. Supergodt med en masse scrap-materiale, det blir godt at se nogle Calicien-LO's

Jette / ma11edina sagde ...

Velkommen til DK igen.
Hvor ser det skønt ud, og jeg forstår godt jeres begejstring, lækkert og smukt ser det ud :))
(må jeg spørge hvorigenne, i har lejet huset? Vi skal afsted næste sommer 2-3 par og efterlyser noget sådan ;)) Ser meget frem til at se flere billeder, på LO´s også :) Fortsat go´ferie!

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Looks like a wonderful vacation! LOVING the photos!!!

nedergaard sagde ...

Hvor ser det super lækkert og hyggeligt ud. Vi har også prøvet at leje et stort hus i Málaga. Dejligt at bo sådan et sted med familien fremfor et hotel.
Ha en god aften

Kirsten sagde ...

Jeg var næsten klar over, at du var på ferie, da du var lidt stille ;-)
Det ser ud til at være et rigtig, rigtig dejligt sted, jeg er jo vild med rejse-LO'er og rejsebeskrivelser, så jeg glæder mig super meget til at se/høre mere fra jeres tur.
Mht. PL så har jeg ikke købt de originale materialer, men kører efter "de for hånden værende søms princip" ;-D - men det skal jeg nok forklare nærmere på bloggen en af dagene.
Men i hvert fald, velkommen hjem - det er dejligt du er tilbage :-)