torsdag den 17. januar 2013

Project Life uge 2

Hurra! Jeg fandt noget sol lys og kunne fotografere mine PL sider for uge 2.
YES!! I found some sun light - which was very needed for taking photos of my PL week 2.

 Her er begge sider. Jeg har brugt lidt af hvert. Det er ikke sådan, at jeg planlægger at bruge bestemte farver, materialer osv. - det kommer bare hen ad vejen. Jeg tror det er den måde jeg arbejder bedst på. Jeg kan ikke rigtigt planlægge disse sider på forhånd.

Here's the whole spread. I've used a little bit of this and a little bit of that. I create my pages as it comes - I don't plan what colors to use and which materials etc.

 Venstre side. Journalingkortene er printet fra nettet. Der er flere bloggere der tilbyder gratis downloads - og det er jo skønt! Det med "wednesday" på er fra "findingnana.com". Det med "monday på fra "kimberlykalil.com". Jeg bruger meget gerne washi tape til at pynte/pifte lidt op. Og mit datostempel er uundværligt!

Left side: Some of the journalingcards is free downloads found on the internet. They are from "Findingnana.com" and "Kimerlykalil.com". I love using washi tape as embellishment. And my date stamp is great! I use it all the time.

 A close-up. A jounalingcard which got arrows (drawn by me) and the flowers are rub-ons. :)

Højre side. Igen tape og datostempel. Flere forskellige farver og papir/mønstre. Journalingkortet med teksten "Here's the story" er fra Kimberlykalil Design.

Right side. Washi tape again and my date stamp. I've used a mix of colors and papers/patterns. The journalingcard with "Here's the story" on it is from Kimberlykalil Design.

Tak for du kigger med!
Thanks for stopping by! - have a great day!

14 kommentarer:

Dorit sagde ...

Det ser rigtig fint ud Charlotte, jeg glæder mig over at se du bruger noget fra hylderne, det vil jeg nemlig også, det vigtigste må være at få dokumenteret vores 2013.

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Beautiful!! I loveeeeeee the colors and loving the bit of doily in the upper corner!

Karina Beck sagde ...

Flotte PL sider. Godt at se, at der er et foto af dig også!

Thanni sagde ...

Jeg kan rigtig godt li' din tilgang til PL - altså at du bruger det du har lyst til og ikke nødvendigvis en bestemt farve eller tema ;)
..og så er det i øvrigt nogen skønne sider - og med et foto af dig selv også :D
HA' en dejlig aften :)

Anne Bente sagde ...

super flotte sider Charlotte, du er såå kreativ.♥

knuzzzz

lam sagde ...

skønne farverige sider. Kan godt lide dine små detaljer såsom de håndtegnet pile

Jette / ma11edina sagde ...

Wow Charlotte! Der ser fantastisk flot ud, og så meget dejligt du har fået med på dine 2 sider :))
Jeg planlægger heller ikke, men når jeg har de billeder der er taget, finder jeg det jeg synes matcher dem, og så fortsætter jeg derfra. De bestemmer lidt, hvordan siderne ender med at se ud ;)

Mio sagde ...

Super skønne PL sider : )

Anne Thormose sagde ...

Super skønne sider af hverdagens små gøremål. Det ser kanon godt ud.

Heidi sagde ...

Rigtig flot - og glæder mig til at følge dit PL - selv er jeg ikke hoppet med - skal hvis ha ordnet mine hænge partier først ;-)

Rigtig god weekend

Kirsten sagde ...

Igen har du lavet nogle lækre PL sider, lige tilpas pyntede og i nogle harmoniske farve, som du jo er så god til ;-) Dejligt at du har fået så meget med om din familie og jeres gøremål.

Netti sagde ...

Hvor er det bare superflot lavet. Jeg er misundelig over at du kan bruge tape..det er jeg altså ikke så god til endnu :)

Chantal Vandenberg sagde ...

Fabulous!!!

Gitte sagde ...

Kanon flotte sider i dit PL album. Super fine detaljer og farver.
Ja godt du husker at få taget billeder af dig selv.
Du må ha' en rigtig dejlig aften
Knuz