fredag den 1. marts 2013

Project Life uge 7

Her kommer min uge 7, som bød på lidt af hvert.
Først venstre side:
Datokortet er sammensat af materialer fra Clementine core kit og Childhood mini kit Wellington Edition.
Farverne blev stort set holdt i brune/beige/hvide/røde/sorte nuancer.
Dette var ugen hvor ældste søn skulle endelig beslutte sig for enten at gå i 10. klasse efter sommerferien eller vælge at stoppe her og så komme " ud i livet". Det har været en svær beslutning - han er selv kommet frem til at 10. er det han vil og vi er enige med ham. Han er ellers meldt totalt klar rent fagligt, meeeeen han er et år yngre end flere af de andre + det er smart nok lige at trække vejret og så virkelig finde ud af hvad retning han skal.

To the left:
The date card is a mix of the Clementine core kit and Childhood mini kit Wellington Edition.
The colors this week are great - I really love them: Earthtones, red, white and black.
I've mixed different cards all through the spread and I have also used paper from my growing pile of paper.Højre side:
Her var vi så ude at spise med gode venner i forbindelse med Copenhagen Dining Week. En super fed oplevelse, dejligt sted (Kap Horn i Nyhavn) og lækker, lækker mad! :) Jeg gemte bon'en for drikkevarerne + vores reservationskort samt et visitkort.
Ellers er det bare dagligdags hygge med ungerne og en pandekageaften. :)  Teksten nederst ved billedet af ældste søn (sløret) og jeg fortæller om at han mandagen efter skulle på skiferie med ungdomsskolen en hel uge ... UDEN MOR!! Puha. Jeg prøvede det sidste år, så jeg vidste jo godt han kan klare det, men det er aldrig sjovt at sende sin pode afsted... pyha. (han har jo så i skrivende stund været afsted og alt gik fint. Han er vel hjemme igen!).

To the right:
We went out with good friends. We had a very nice dinner in Copenhagen. A lovely evening with lots of fun. We ate pancakes and just had a cozy time with our boys. :)


Et lille close-up af teksten ang. Copenhagen Dining Week.


Jeg har skam lavet uge 8, men har været bagud med fotografering af siderne samt blogging. Vil så gerne nå det hele, men det kan man jo bare ikke. :) Så uge 8 kommer snart her på bloggen.

I have finished week 8, but haven't taken photos yet. So little time.
Take care all and thank you for your nice comments.

12 kommentarer:

Thanni sagde ...

Hvor er det nogen rigtig fede sider du har lavet ..igen ;)..og med rigtig meget skøn tekst.
Ja det kan være rigtig svært at vælge hvad det nu lige er man har lyst til når man går i 9. klasse...så det skal nok være godt med et "pusterum" i 10. :)
Ha' en skøn weekend..forhåbentlig med lidt forårsvejr :)

Dorit sagde ...

Øj, hvor er du kvik til at få lavet dine sider, jeg skal begynde på uge 7 i morgen, når jeg får besøg af 2 scrappere fra 10-? Skønt at komme ud at spise, elsker det, og så har vi jo også nogle bon'er til PL, hi-hi. - Tror ikke din søn (og jer) vil fortryde hans valg, 10. kl. modner altså vores børn, selv om de ikke selv tror det :-)

Jette / ma11edina sagde ...

Ih, hvor er de smukke, skønne sider, og jeg kan rigtig godt lide dit farvevalg og den ro det giver, samtidig med, at der er liv..gi´r det mening? :)) Fed inspiration, tak for det, du :)) God weekend, jeg glæder mig til at se uge 8.

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Beautiful! LOVING the photos and the tags you used!!!

Marianne sagde ...

Lækkert, lækkert PL :) :)
Og hvor er det vildt, at din ældste søn er blevet så stor nu....
Rigtig god weekend.

madamtridse sagde ...

Super flotte PL sider du igen har lavet. :)
Åh ja den alder kan være rigtig svær. Men helt sikkert et godt valg han har taget.
Godt han er vel hjem igen.:) Men kender godt de tanker som løber gennem hovedet på en når de er afsted på især skiferie. Prøver det igen i år hvor Nick igen er i Frankrig og står snowboard, næste hverdag i ca. 4 mdr.:O Prøver ikke at tænke på det, men lidt svært også selv om han snart er 23 år ;O) Men sådan er det vel at være mor....man bekymre sig vel hele live over ens poder..;O)
Du må ha' en rigtig dejlig weekend
Knus.

Cecilie sagde ...

Super flotte sider, hvor du fortalt mange af familiens vigtige historier. Det er også lækre farver, du har brugt i denne uge.

Anonym sagde ...

I love your colors this week too. They look fantastic. Thanks for including which cards you used. It looks like the mini kit goes so nicely with Clementine. And you really know how to use washi tape. I need to take lessons from you!

Kirsten sagde ...

Lækkert spread. Jeg kan rigtig godt lide din varme farvekombination.
Jeg synes I har truffet et meget fornuftigt valg ift. Emils fremtid. 10. klasse modner de unge mennesker og giver lidt ro på og tid til at tænke over hvilken vej man vil vælge fremover.
Glæder mig til at se din uge 8.
Her venter snart Convention, det bliver FEDT :-)

Anne Thormose sagde ...

Lækkere sider - fed effekt med de røde "punkter" hist og her.

Og jo, jeg har lavet to uge 9 - jeg laver nemlig både 2012 og 2013. Det står også i overskriften.... ;o)

Nirupama sagde ...

Lovely pages, the white on kraft and diagonal journaling is great.

Netti sagde ...

Hvor er det bare rigtig flot lavet og sikke travlt du har haft :)