tirsdag den 7. maj 2013

PL week 16 + 2 inserts.

I uge 16 skulle L og jeg have været på en kæreste-tur til Rom i 3 dage, men vi kom ikke derned. For at gøre en lang historie kort, jaså  tog vi fejl af nogle datoer og flyet som vi skulle med - ja det fløj DAGEN FØR vi stod i lufthavnen. ØV MAND! Vi valgte så at tage til Malmø en enkelt dag - for at komme lidt væk. Og det var også hyggeligt. .... Det skal også lige nævnes, at vi har booket en ny tur til Rom senere på måneden og datoerne er HELT KORREKTE :) :)

Week 16. This week my DH and I were supposed to visit Rome in Italy for 3 days. We had some misunderstandings and we didn't go as the plane we were supposed to go with flew the day before we met up in the airport. Uhhggg - such a shame! Then we went to Malmø, Sweden instead for one day and had some alonetime there. We have booked a new visit in Rome later this month. :) 

 Venstre side:
Datokortet er fra Becky Higgins childhood mini kit "Wellington". Jeg har skrevet om den rejse vi ikke kom på. Ungerne kunne være udenfor i t-shirts og shorts, vi "druknede vores rejsesorger" i en ordentlig omgang pizza fra Domino's. L skiftede til sommerdæk.

Left page:
The datecard is Becky Higgins childhood mini kit "Wellington". I've written the story about the trip to Rome with we did NOT have (what a bummer). The kids were outside in only t-shirts and shorts. We had a lot of pizza's from Domino's. My DH changed the tires.

 I love this card!! It's from Studio Calico PL kit. The arrow is washi tape.


Indstik nr. 1 forside:
Her er der en masse billeder fra vores endagstur til Malmø. Vejret var rigtig fint. Vi kunne sidde udendørs og spise frokost. Dejligt :)

Insert #1 front: 
Here's a lot of photos from Malmø, Sweden. The weather was great. We could sit outside eating lunch. 
The black card in buttom row, is a card from SC PL kit. It's some yummy stuff! :)

Indstik nr. 1 bagside:
Flere billeder fra Malmø, hovedsageligt af Turning Torso, som jeg er ret imponeret af.

Insert #1 back:
More photos from Malmø. The big buiding is called Turning Torso and has room for a lot of appartments and offices. An impressive building, I think. :)

Indstik nr. 2 forside:
Her er Optimist Orkestret. Et fint orkester lavet i bronze.

Insert #2, front: 
This is the Optimistic Orchetra. It's made of bronze.

Indstik nr. 2 bagsiden:
Her er et par billeder fra turen hjem. Det var en dejlig dag i Malmø.

Insert # 2 back:
Photos from our trip back home from Malmø. It was such a good day!


Til slut højre side:
De 3 billeder af drengene er fjollebilleder. De sidder med slik-gebis i munden og laver sjov. Emil var til fest igen, igen. Jeg bagte osteboller. Vi var i haveland og købe lidt ind. Vi fik lækre chokolademandler af min bror og svigerinde og vi var i haven.

And finally right page:
The 3 photos in the upper left corner are my boys having fun with some candy, which looked like teeth. Oldest son was to a party again, I baked some very good bread with cheese in it. We went to buy some flowers and bushes for the garden and we worked in the garden almost all Saturday. 

I've mainly used goodies from Studio Calico PL kit and Clementine Core kit. I've used some different washi tape, and tiny alphas. ... and that was week 16!

I'm linking up with The Mom Creative - PL Tuesday. Go and check it out. There's a lot of great PL inspiration!!

11 kommentarer:

Dorit sagde ...

Arrj mand for et surt show, det var da bare SÅ ærgerlig... men heldigvis kommer I afsted alligevel, så er der noget at glæde sig til, og tænk, hvis ikke I var kommet for sent til det fly, så var I jo nok ikke kommet til Malmø ;-) - Ønsker jer den allerbedste kærestetur :))
Ellers dejlige sider fra små og store oplevelser i den uge. Igen skønne fjolleknejder :-) Selvom der ikke sker noget, gør der jo alligevel.
Du kan finde den brødopskrift her:

http://www.kvalimad.dk/opskrifter/verdens-bedste-broed

+ meget andet guf !

Helene Bogren sagde ...

Oh, vilken historia! Stackars er! Kul att se bilder från Malmö - jag bor nästan där.

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Fabulous!! LOVING the colors, the photos and LOVEEEEEEEEEE the map tag!!!

Marianne sagde ...

Sikke en historie! Og hvor øv for jer.... Men godt I fandt et alternativ - og nu kan glæde jer lidt længere tid til kæresteturen :) :)
Super lækre PL-sider som altid :)
God onsdag til dig :)

Annette sagde ...

Ej for den da... hvor var det trist i ikke kom afsted. Men der ser nu også meget hyggeligt ud i Malmø. Men flot tårn/bygning. Ser ud til at ha' været en dejlig uge. Meget flot PL.

Candace sagde ...

fabulous pages

Vicki sagde ...

Oh! I love the way you dressed up that "This Makes Me Happy" card. I loved it when I pulled it out of the SC box, but it just looked too dark in my pages. I'm going to dress mine up like you did. Thanks for sharing your awesome pages!

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Ej, det er da bare løgn! Nå, men Malmø er også en helt fantastisk by. Og hvor var denne historie dog ellers blevet dokumenteret end i Project Life?

Gitte sagde ...

Ej hvor ærgerligt at I ikke kom afsted. Men Malmø er nu også en rigtig skøn by. Godt I har fået bestil en ny kærestetur til Rom. :)
Lækre PL sider. Herlige billeder af drengene. :)
Forsat rigtig dejlig kr.himmelfarts aften
Knus

Netti sagde ...

Ej sikke da noget..men godt at i fandt en anden løsning da :) Det er nogle flotte uger du har lavet :)

Kirsten sagde ...

Ejjj hvor ærgerligt at turen til Rom glippede, det må have været en stor skuffelse, men det ser nu ud til at i har haft en dejlig dag i Malmø, som et lille plaster på såret. Til gengæld har i så en dejlig tur at glæde jer til.

Du er altså hamrende god til PL, jeg bliver meget inspireret af dine sider, og mange tak for det. Det er så hyggeligt at følge dig og din familie via PL. Jeg er langt bagud, jeg skal først til uge 15, og den kommer til at "trække tænder ud", for der er meget som skal med. - Men hvad gør det, hovedsagen er vi hygger os med projektet :-)

Rigtig god tur til Rom, hvem ved måske er i allerede af sted :-)