onsdag den 4. marts 2009

PageMaps Skitse

Jeg sad med to billeder af mine drenge, som blev taget en grå decemberdag. Og jeg ville så gerne scrappe dem. Kunne ikke lige få ideerne og kunne ikke rigtigt komme igang. Jeg kiggede så lidt på skitser og endte på PageMaps siden og DER var skitsen jo jeg kunne bruge. Den er fra marts 2009, så den er helt ny!
Sådan her ser skitsen ud:

Og her er så layoutet:
Jeg fik brugt et helt Bazzill ark til baggrund, det er ikke ofte jeg gør det. Mønsterarket synes jeg passer godt til billederne. Det er fra BG Mellow serien. Bambi, hjerte og sky fra Sassafras. QK foto"holder" ... hedder de det? Div. knapper og bånd er fra Websters Pages. Pyntenål fra min mors arbejde (blomsterbutik). Klistermærkebogstaver er American Crafts, dem fik jeg i min månedspakke fra the Nook.
Det ser desværre lidt skævt ud, men det er det altså ikke IRL.

En lille sød detalje:

Det var alt for nu! Snart kan jeg vise et layout med "flette-teknik". Puhhh det synes jeg ikke var så morsomt, men det er en del af udfordringerne hos Scrapbookexpress, hvor jeg jo er med i Årets Designer 2009.

7 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Dejligt med efterårsfarverne. Jeg vil prøve at blive bedre til at finde skitser. Hvor godt at se begge sammen. Fine detaljer og godt billede

tovetyll sagde ...

så utrolig fin! fargene er fantastiske, det brune hjertet og bambi'en passer perfekt!
søte guttene dine!!

ha en super onsdagskveld vennen** klem fra Tove:)

Heidi sagde ...

super skønt lo du har lavet og elskkkkker din bambi ;o)

Rigtig god onsdag aften

Karina sagde ...

Lækkert layout. Elsker sassafras detaljerne.

madamtridse sagde ...

Et utroligt flot efterårsLO. Lækker farve Rigtig skønne detaljer du har på. Vild med den lille bambi. :)
Du må ha' en rigtig god torsdag.:)

Netti sagde ...

Sikke en lækker skitse. den må jeg vidst lige printe ud. Jeg bruger også deres skitser meget sammen med dem fra Pencillines.
Det er et rigtig flot layout du har lavet..

Charlie sagde ...

Ser RIGTIG godt ud - og sikke nogle store drenge du efterhånden har. OG til lykke med designjobbet - ser jeg først nu. GODT gået.