torsdag den 6. august 2009

Og det var så Sønderjylland :-)

Hjemme igen fra endnu en lille ferie.
Denne gang gik turen til Sønderjylland (Kollund og omegn).
Sikke en dejlig uge vi har haft (på trods af jeg fik en omgang Roskilde-syge!) ØV!! Vejret viste sig fra mange sider, men vi nød det altså - fik oplevet en masse og fik handlet billigt ind i Tyskland.
Vi boede på en lækker campingplads, fik god mad og mange gode oplevelser:
Vi så Gråsten Slot, spiste frokost på "den gamle kro" i Gråsten .. som at træde ind i en Morten Korch film!! .., var på Danfoss Universe, Dybbøl Mølle blev udforsket og området deromkring, vi gik langs Gendarmstien heeeeelt ind til Flensburg, Tyskland. Fik af vide, at der kun var 5 km fra campingpladsen ... vi blev klogere - og efter en gåtur til Flensburg og tilbage igen, fandt vi ud af, at vi havde gået 20!!! km. Vildt!! Jeg havde super ondt i benene et par dage efter! he he. Ungerne klarede den lange gåtur til UG, kryds og slange. Vi brugte hele næste dag ved poolen på campingpladsen, så ungerne rigtigt kunne slå sig løs i det våde element. Vi har spist på super fin (LÆS: DYR!!!) restaurant .... meeeeeen det var altså også virkelig lækkert.

Her er lidt billeder:

Ældste søn på en segway i Danfoss Universe.
Det synes de altså var rigtig, rigtig sjovt at prøve!
Og de var GODE til det.

Gråsten Slot set fra bagsiden.
Kongefamilien boede der desværre da vi var forbi, så der var lukket for offentligheden. Men dette billede er da også lidt fint! :-)


Kanonerne på Dybbøl Skanse.
Vild Danmarkshistorie der hører til dette område. Meget interessant.
Vi var også inde i Dybbøl Mølle, har ingen billeder af den, da den var pakket ind i plastik (renovation). Jeg elskede at gå at læse AL den hi
storie der ligger her.

Skriften på en af kanonerne.

Og til slut et billede fra Flensburg.
Dette kirketårn kunne vi se laaaaangt væk - faktisk helt ude fra Gendarmstiens start på Danmark-siden ... og så var det bare fremad ... march!! :-)


Skøn ferie! Og så er det snart hverdag igen.
Fra på tirsdag er jeg tilbage i jobbet. L og ungerne starter på mandag.
God dag til jer alle :-)

5 kommentarer:

Dorit sagde ...

Velkommen tilbage og sikke meget I har oplevet. 20 km... det er da noget, kan godt forstå benene ømmede sig. Om lidt er det min tur til ferie, skal lige have overstået 8-17 i morgen.

Kirsten sagde ...

Det ser rigtig dejligt ud. Der er bare så skønt i det område. Uha, 5 km fra Kollund til Flensborg, - DET er altså en "mild" underdrivelse, det må da vist være i luftlinje ;-D Vi er kommet meget i området, da min mand er opvokset i Flensborg, selvom det meste af hans familie er danske. Kollund camping har vi dog ikke været på, men det lyder jo herligt, så hvem ved.
Tusind tak for "medfølelsen" (*G*) mht. arbejdet, det er dejligt med ligesindede, der forstår hvor hårdt (men også spændende) vores fag kan være. ;-D

Heidi sagde ...

Velkommen hjem fra ferie af - lyder jo til super skøn ferie dog minus sygdom øv da også ;o(

Fortsat rigtig god ferie - der er jo lige lidt endnu ;o)

Margit sagde ...

Velkommen hjem. Det ser da ud til, at I har nydt det, selvom vejret vel har været blandet.
20 km..... !!! Godt gået ;o)
Vidunderligt område med masser af ting at se...

Netti sagde ...

Wauw nogle flotte billeder du har taget! De er flydt med dejlige detaljer. Og sikke da noget at kongefamilien var hjemme..hvad ligner det også hihi.