mandag den 27. juli 2009

Skønne, skønne Rüdesheim

I går aftes ved 21-tiden kom vi hjem fra nogle dejlige dage i det skønne Rüdesheim.
Sikke vi har hygget os. Kun min bror vidste vi "kom forbi" - så overraskelsen og glæden var STOR, da resten af min brors familie samt mine dejlige forældre så vi kom gående ind på campingpladsen, som de boede på. :-)
Vejret har været en blanding. Det har regnet, men mest når vi ikke skulle ud i det - det vil sige sen aften/nat, så det er fint nok. Når solen så var fremme, blev det virkelig varmt og dejligt
Vi fik oplevet selve Drosselgasse - gaden som er fyldt med hyggelige værtshuse/beværtninger, flotte skilte, udsmykkede huse og bare en gade FYLDT med god stemning og mange mennesker.

.. bare et smukt syn! Sådan så hele gaden ud. Fyldt med god stemning, flotte udsmykninger, blomster og skilte overalt.

Bare et skilt jeg måtte have et billede af. Og her er himlen så blevet flot blå!

Indgangen til et af de mange "listige steder". Vi var inde omkring mange af beværtningerne. Vi skulle nå mindst 5 på hver siden af gaden ... der gik lidt sport i det ... og lidt mange Grosse bier blev hældt indenbords! Meeeeen det var såååå hyggeligt! :-)

Vi var oppe med svævebanen og se det flotte monument, som troner ud over byen. Vi så vinmarker så langt som øjet rakte og gik flere gange langs Rhinen, som imponerer mig hver gang jeg ser den. Så stor, bred, fyldt med liv og egentlig ganske beskidt.

Her sidder min Emil med fronten mod kameraet og hans fætter sidder overfor ham. Sjovt at køre op i disse små svævebaner - og skøn udsigt vi fik set. Her sidder de to skønne drenge med udsigten over nogle af Rüdesheims tage bag sig.

Endu et view fra svævebanen. Rhinen og en gammel borg. Det var sjovt at se hvordan de bruger "tårnet" fra borgen til bolig - det er bygget sammen med det hvide hus, som i ser på billedet.

Vinmarker - set fra svævebanen. Der var MANGE og det er så imponerende, at de står der i snor-lige rækker! Flot syn!

Vi spiste på et vinslot den sidste aften vi var der - og det var hyggeligt og det var super lækkert mad - men betjeningen er en helt anden snak. Hun var sød nok, hende der serverede for os, men hun var ganske nervøs og klokkede konstant i det. he he - egentligt lidt syndt, men vi kunne altså ikke lade være med at grine lidt da det hele var overstået.

Og i overmorgen tager vi så til Sønderjylland, tæt ved Kollund. Vi skal sammen med min bror, svigerinde og deres 3 børn igen og senere på ugen støder mine forældre til. Det bliver helt sikkert også vældig hyggeligt og dejligt. Håber bare på lidt bedre vejr, da vi skal bo på campingplads (godt nok i campingvogn ... men alligevell).

Fortsat god sommer til jer allesammen!

9 kommentarer:

Dorit sagde ...

Nøj,hvor lyder det dejligt, og sikke flotte billeder, der må jeg da vist ned. Og de vinmarker og slotte, de ligner jo noget, jeg lige har set i Toscana !
Men i Kollund er der jo også smukt, særlig ned til fjorden. Ha' en dejlig stund dernede ! Der blir da vist også lidt fotos, så der kan scrappes de lange vinteraftener !

Anne Bente sagde ...

åh..... hvor det dog lyder utrolig hyggeligt.hug jer i kollund, der har vi camperet mange gange,ha en god aften.

Kirsten sagde ...

Åh ja, der er bare så dejligt i Rüdesheim. For 3 - 4 år siden var vi ved Mosel, hvor vi besøgte Rüdesheim på vejen hjem. Idyllisk er vist det rigige ord at bruge, tror jeg :-)
Egnen minder lidt om Alsace.

Der er dejligt ved Flensborg fjord. Hvis I har tid og lyst kan I jo tage en tur til Gråsten (ca. 15 km), og så kan du jo passende aflægge Papirmuseets by (Karen marie klip) et besøg. Det er et fedt sted at besøge, hvis man er til papirhobby. Der er også hyggeligt i de små, gamle gader i Flensborg.
I hvert fald ønskes I en rigtig god tur.

Heidi sagde ...

ejj hvor lyder/ser det bare hygge ud og så mange skønne og sjove billeder vi har fået lov at se - altid sjovt at se andre steder fra ;o)

Vi er lige kommet hjem fra det sønderjyske - boede ved Gråsten og skulle du komme tæt der ligger Papirmuset jo der - et besøg værd ;O)

Fortsat rigtig god ferie

Karina sagde ...

Det ser sørme lækkert ud! Dejlige billeder du har taget.

BellaMio sagde ...

Skønne billeder, der er ellers hyggeligt!! Kan I have en fortsat god ferie!!

Margit sagde ...

Det lyder helt vildt hyggeligt. Der er SÅ mange søde byer i Tyskland... men vi har først opdaget dem efter vi er begyndt at tage et break når vi farer sydpå.
Jeg har også engang lavet et helt dobbelt LO med skilte fra en by vi besøgte :)
De er fantastiske...
Husk at Karen Marie klip er flyttet til Trappen (det hedder byen) lige syd for Gråsten. I kommer forbi hvis I kører ad hovedvejen.
Fortsat god ferie...

madamtridse sagde ...

Ej nogle skønne billeder du har fået taget. Der er til mange skønne LO's. Uha jeg får bare kriller i maven af at se de billeder fra svævebanen. Har højdeskræk.:)
Men det lyder til at I havde en dejlig tur. :)
Håber I har en god tur i Sønderjylland.:)

Betina Olesen sagde ...

Øjjj... sikke skønne billeder, det både lyder og ser ud til at have været en rigtig dejlig ferie....

Så nu må det næste jo blive en masse dejlige LO'er til de billeder...

Hygge fra Betina