mandag den 9. november 2009

Scrapfestival samt barnedåb

Jeg har tilmeldt mig Scrapfestival 2009 ovre hos Scrapsisters. Der kommer en ny opgave hver eneste dag indtil slutningen af november måned. Jeg tænkte "YES" - her er en mulighed for at blive sparket i gang med scrapperiet - men hverdagen skulle absolut vise sit grimme ansigt netop nu - og jeg har sååå travlt, især med jobbet. ØV! Så jeg har KUN fået scrappet et layout indtil videre ud af 8 udfordringer.
Jeg må så bare tænke: Jeg når det jeg når ...(men jeg ville så gerne nå bare lidt mere) he he.

Udfordringen fra 2. november var en skitse, og her er mit bidrag:

Billederne er fra i sommers (Danfoss Universe) hvor lille nevø F mente han kunne spæne igennem vandstrålerne uden at blive våd ... men nej! Det kunne han bestemt ikke. Han blev mega våd - men han hyggede sig helt vildt! :0)

Og i går var vi til barnedåb. L's lille niece blev døbt og fik det fiiiineste navn! Hun var så sød næste hele dagen - undtagen i kirken, hvor hun skreg fra hun kom ind af døren og til dåben var overstået. he he! Vi havde købt nogle søde sølvcharms til et armbånd - og den lille gave fyldte jo ikke meget, så jeg kreerede en såkaldt ble-kage! Det var SJOVT!!

Den ser lidt skæv ud her - men den blev altså rettet til så den stod snor-lige ved afleveringen. Gaven til dåbsbarnet står øverst oppe på kagen.

Den blev beundret rigtigt meget af alle. .. jeg er bare ked af, at jeg ikke fik fat i nogle helt vide bleer. Jeg har nu ½ pakke bleer i overskud, som forældrene til den lille ny selvfølgelig skal have næste gang vi ser dem. :0)

Rigtig god mandag til jer alle. Jeg vil scrappe lidt mere - indtil aftenvagten kalder!

7 kommentarer:

Lone sagde ...

Lækkert Lo,og flot blekage kan godt forstå at den blev beundret.
Go mandag aften ;-)

Scrappelise sagde ...

Den var festlig, forstår godt at mottageren ble glad for den kaken! Og han som trodde han kunne unngå å bli våt, han har jo fått et flott minne om den dagen! Ønsker deg en fin uke Charlotte!

Karina sagde ...

Dejligt layout fra Danfoss. Og flot blekage.
Jeg har også tænkt, at de opgaver da måtte få mig igang med layouts, men jeg har ikke nået et eneste endnu. Men det er jo ikke for sent.; )

madamtridse sagde ...

Ej hvor er den blekage bare flot. Kan godt fortå at den blev beundret.
Super lækkert LO du fik lavet. Jeg vil også prøve at få lavet noget til "festivalen", der er jo lidt tid at løbe på endnu.:)
Du må ha' en rigtig skøn uge.:)

Anne Bente sagde ...

såååå super flot lo, og et super flot kage også.

Netti sagde ...

Det er superflot det du har lavet. Både layoutet og blekagen.
Jeg når heller ikke så meget af scrapfestivalen, men ved du hvad: hellere lidt men godt ;)

Margit sagde ...

Super fedt LO... lækkert man kan se de vanddråber sprøjte OVER det hele :))
Det lyder som et sjovt sted...
Og den blekage er simpelthen så sød og sjov...
God week-end... liiige om lidt ;o)