mandag den 15. februar 2010

Hyggelig Scrap'n'Dream messe

I lørdags var jeg også til Scrap'n'Dream messe, lige som så mange andre. Det var en hyggelig dag og det er altid sjovt at tale med og hilse på alle de andre søde scrappere, som man mest "kender" fra nettet.
Jeg var så heldig at blive indfanget af Gitte/Madamtridse, da jeg stod der mutters alene i køen for at komme ind, så jeg fik plads sammen med hende og mange andre - bl.a. Heidi og Helle samt Pialine. Lachris og Maribi sad længere nede af bordet.
Tak for en super hyggelig dag - specielt til Gitte, Heidi, Helle, Lachris og Maribi. Hyggeligt at scrappe, spise, snakke og grine sammen med jer. :0)

Her er det jeg fik lavet:

Denne havde oprindeligt noget mere tekst på - nogle linier fra en sang, som jeg deltog i en konkurrence med. Jeg har efterfølgende pillet sangteksten af, da jeg ikke var helt tilfreds. I stedet fik jeg sat titlen på og nu synes jeg LOet blev meget bedre.
De små dew drops købte jeg flere af på messen. De er bare suuuuuper skønne at bruge!

Og et enkelt LO af drengenes yngste kusine, Bella. Opsætningen er et scraplift fra bogen/magasinet "Quick and Easy" fra Scrapbook Trends - købt på messen. Jeg fandt ud af, at jeg godt kan li at scrappe i de lyserøde/røde farver! Det må jeg gøre noget mere.

Thickers til titlen, som jeg herhjemme har givet en lag glossy accents. Og igen har jeg brugt lidt dew drops. Cirklerne er fra Elle's Studio (noget af min blogcandy fra Tovetyll).

Hjertet her har jeg selv "sat i ramme". Jeg var så heldig at vinde en Slice Tag Maker hos Scrap is Fun. Man putter sit papir i maskinen, trykker sammen og VUPTI har man en tag! Sjovt. Der fulgte både hjerter, firkanter og cirkler med sættet. Jeg skal lige øve mig lidt mere i at bruge den! :0)

Den ser sådan her ud:Billedet lånt fra Scrap is Fun.

Jeg fik også købt ind - en masse dejligt papir, en masse pynt osv. Det må jeg vise jer næste gang jeg blogger, da jeg endnu ikke har taget billeder af det hele.
Aftenvagten kalder her kl. 15 - i morgen er det også aftenvagt - og så har jeg ellers FRI (afspadsering) onsdag, torsdag og fredag - det er DEJLIGT at tænke på! :0)
God dag til jer alle.

9 kommentarer:

Heidi sagde ...

Tusind tak for en super hyggelig dag - rigtig hyggelig at lære dig bedre at kende live end "bare" nettet ;o) Kan godt se pointen med de bogstaver - ser ski bedre ud og er helt vild med det lyserøde, FLOT

Rigtig god vagt

Karina sagde ...

Flotte layouts du fik lavet og endnu flottere IRL.
Tillykke med din nye maskine.
Det var hyggeligt lige at hilse på dig.

LaChris sagde ...

Selv tak for hyggeligt samvær :O) Skønne layouts du fik lavet...og ja, er det ikke bare herligt at scrappe med "tøsefarver" når man har drengebørn! Den er da smart den tagmaker du vandt..tillykke med den.

Anne sagde ...

Nøj hvor er det bare et skønt pigelayout du har lavet! Glæder mig til at se dine indkøb :) Rigtig god aftenvagt!

Anonym sagde ...

sikke nogen flotte layouts du har lavet. Den ser tag maker ser smart ud :)

BellaMio sagde ...

Sikke et par fantastiske LO, skønne på hver sin måde..!! Skønne farver på det med den lille pige!! Kan du have nogle fantastiske fridag.., det er så skøøøøøønt!!

Marianne sagde ...

Hvor er de bare skønne - og meget meget forskellige... :o) Dejligt at du havde en skøn dag :o)

Charlie sagde ...

Lækker præmie - til lykke med den og FINE LO's. Jeg er også vild med dew drops - men har snydt lidt og købt dem i STORE mængder på min planteskole i hvid og rød. Jeg bruger dem mest på kort - og så går det jo fint - faktisk skulle det ikke undre mig hvis de kommer fra nøjagtig samme leverandør.

Helle Sahl sagde ...

Tak for sidst. Grineren jeg husker bedre det du har lavet end det jeg selv sad med. Det er også super flot det du fik lavet.

Sikke en fantastisk gave du vandt og hvor er du egentlig fotogen tænkte jeg da jeg var forbi scrap´n´dreams blog.