tirsdag den 2. februar 2010

Wow - en kæmpe blogcandy! ..samt lidt kreativt.

Så kan jeg vise 2 layouts mere.
Denne er lavet til Scrapsisters månedsudfordring (januar), hvor der skulle scrapliftes et layout, som Henriette havde lavet. Her er mit bidrag:

Billederne viser det kæmpe store Niederwald Monument i Rüdesheim, Tyskland. Jeg er vild med disse billeder, men har haft svært ved at scrappe dem. Men med Henriettes LO kom det bare til mig og jeg er oven ud tilfreds med resultatet. :0) Arkene er Cosmo Cricket.

Et detaljebillede af bling-swirl og blomsterranken.

Næste LO lavede jeg til Årets Designer opgave for uge 4 på Scrapbookexpress. Denne gang skulle der bruges søm/syninger på LOet. Man måtte godt snyde og tegne sig til det, så det gjorde jeg, da jeg er så dårlig til at sy! ;0)

Billederne viser Louvre i Paris (fra maj 09) og jeg har så godt som lavet et scraplift af en svensk scrapper, som kalder sig Fialia fra SWE scrapbook. Baggrundsarket er Lily bee. Det gule ark er Cosmo Cricket og så ellers resteark. Mine snydesyninger er i form af korssting på de gule kanter.

Og se så lige her, hvad der kom med posten til mig i går:

Jeg har været sååååå heldig af vinde en kæmpe stor og flot blogcandy ovre hos den søde og dygtige Tovetyll!
Tusind, tusind, tusind tak søde Tove ... der er så mange fine ting! Jeg er helt overvældet!!
((Stor klem til dig)).

Stof, babuska-klistermærker, konvolut, små ark, Hello Kitty skum-slik!!!

Thickers "umbrella accents", October Afternoon rubons, Jenni Bowlin alfabet, sommerfugl/blomster clearstamp, rød akrylmaling Dabber, en pakke med fine Primablomster.

Lækre mønsterark med flotte for- og bagsider fra American Crafts, Cosmo Cricket, October Afternoon, Sassafras Lass, og så tror jeg de to nederste i øverste venstre hjørne er Bampop.

En masse lækker dims!
Billetter, journalingkort, blomster, clips, små spillekort, chipboard pynt, filt giraf, søde små skildpadde brads, en fin lille pakke med journaling/pynte cirkler fra Elle's Studio og bolche stokke.

En masse fine bånd, taperulle med prikker, pink stempelpude og de pink roser er af plastik ... rigtig fine! :0)

Jeg føler mig bare SÅ heldig!!
Tak igen Tove!!

Og så venter vi bare på snestormen, som er varslet for i dag. Jeg skal møde kl. 15 og gruer allerede for, at det bliver et møgvejr. Har allieret mig med min far, som kører rundt i en 4-hjuls trækker- han henter mig og kører mig ind til jobbet og Lasse henter mig så i aften og kører mig hjem igen. Puuuha - har mest af alt lyst til at ringe og sige jeg ikke kommer, men det kan jeg jo bare ikke rigtigt gøre....
Pas på jer selv derude i sneen!

8 kommentarer:

Dorit sagde ...

Fedt LO, det passer så fint sammen det hele.
Kan rigtig godt li' opsætning på nr. 2, ser godt ud med de revne kanter. Super blog candy du har fået der, er da kun lidt misundelig - på den gode måde - på alle freestylescraptingene !!
Jeg kørte hjem til middag, turde ikke blive længere, det fyger ret meget udenfor, så hygger inde i eftermiddag, må se hvordan det kommer til at gå i morgen ! Håber du når frem og tilbage i god ro og orden !!

Anne sagde ...

Flotte layout og WOW for en blogcandy! :)
Håber du kommet godt frem OG tilbage til job!

Kirsten sagde ...

Hold da op.... sikke en blogcandy, der er sørme ikke sparet på noget :-) Rigtig god fornøjelse med de lækre sager :-)

Altså LO'et fra Rüdesheim går rent ind hos mig :-) Jeg synes det er fedt at du varierer stilen så meget på dine LO'er.

Herovre vestpå har vi kun fået et par cm tøsne, og det tøer nu, så det er en værre gang "brun sæbe" at færdes i. Vi har også en 4-hjulstrækker (pga. campingvognen), den har vi godt nok også været glade for her i vinter, den smutter let og fuldstændig ubesværet igennem alt (indtil nu i hvert fald). Håber du kommer godt frem og tilbage og så må du have en god vagt :-D

Marianne sagde ...

Sikke en blogcandy :) Glæder mig til at se, hvordan du får det brugt :) De to ark i øverste hjørne er fra Bam Pop :) Smukke Los mjed masser af detaljer - og skønne i farverne... Hav en dejlig aften :o)

Karina sagde ...

Rålækre layouts! Flotte opsætninger og lækker stil!
Og hold da op en candy. Heldige dig!

Dorthe sagde ...

Wooow 2 super flotte Lo, specielt det første er jeg ret vild med:-)
Super sødt med blomsterne, og nogle dejlige farver du har brugt.
Sikke en flot Blog candy du har modtaget, lidt misundelig!!!!!
Jeg er begyndt at scrappe lidt igen, og hvor er det dejligt afslappende.
Hils familien
Knuzz

Thanni sagde ...

Rigtig flotte layouts begge to, jeg er især vild med det øverste, papir og farver passer super til billederne...og Cosmo er jo ik' det værste man har ;)
..og hold da lige op for en candy du har fået ind ad døren - man bliver jo slet ikke misundelig ;D..tillykke med den :)

Anonym sagde ...

det er bare et rgtig flot layout!
og sikke en lækker præmie fra tove!!