tirsdag den 22. juni 2010

Lidt af hvert ...

Har scrappet to layouts, som har taget mig vældig lang tid at lave. Tiden er ikke så meget til scrap lige nu.Fik dog lavet et LO om mine nye røde sko! Elsker de sko - og har planlagt at jeg skal have dem på på lørdag til min store fest!

LOet er oprindeligt lavet til en udfordring der hed: Scrap dine yndlingssko, men jeg blev jo ikke færdig før deadline. Er dog blevet ret glad for dette LO - synes farverne er så fine og arkene er lækre. Ark, bånd, bogstaverne "RED" er modtaget i min månedspakke og er fra My Mind's Eye "So Sophie" serien.

Et close-up af lidt pynt. Elsker jo min Martha Stewart sommerfuglepunch - og bruger den ganske ofte!! Små pins sat i det fine bånd. XOXO-taggen er fra noget af bordpynten fra en fest vi var til for nyligt! :0)

******************************
Næste LO viser yngste søn med sin fine rabarberhat. Vi har de fineste rabarber i haven med kæmpestore blade, og han synes han ville lave lidt sjov. Herlige billeder!
Jeg har scrappet efter skitse # 108 ovre hos Creative Scrappers.

Igen har jeg brugt ark fra My Minds Eye "So Sophie" serien. Lækre sager! Thickers er også fra månedspakken, de hedder "salutations". Den lille "pansy-tag" er fra forrige månedspakke.
Blomsterne har jeg punchet (også et Martha Stewart stempel).


Her kan i se strukturerne i de fine bogstaver!

**************************

Pyha hvor tiden dog suser afsted lige nu! Vi har så travlt. Er netop nu ved at forberede til min store fødselsdag på lørdag (40, frisk og frejdig!!). Glæder mig helt vildt! Vi bliver tæt ved 50 mennesker og skal feste, hygge, grine, spise, danse og bare nyde det HELE lørdagen!!
Vi er ved at have styr på det meste! :0)
Vi er ved at bygge udestue/orangeri på vores sydvendte terrasse. Har fået lavet taget - så vi kan sidde der til festen - bliver det lidt regnvejr, ja så kan vi dække siderne til.

Her er "værket" sådan lige påbegyndt. Billedet er taget for en uge siden, men der er sket meget siden da. Træværket er blevet malet hvidt og vi har en masse borde og stole stående derude netop nu - så der er plads til alle gæsterne. Stolperne er sat midlertidigt på - det er nemlig meningen vi skal have glaspartier/skydedøre på. Fliserne bliver hevet op, der skal laves helt nyt gulv - men dette bliver først efter sommerferien. Men glæder mig meget allerede! :0)

Har i smagt Daimmuffins?? De smager sååååå godt! Og så er de nemme at lave. Vi alle 4 er blevet vilde med dem her i huset. - jeg er ved at bage forsk. muffins, for at se hvad jeg vil servere til kaffebordet på lørdag.

Daimmuffins forrest og et lækkert foccaciabrød bagest med frisk rosmarin. Foccaciabrødet er super godt til grilmaden. :0)

Og så lige til sidst - min smukke bonderose/silkepæon eller hvad den hedder. Nogle siger det ene og andre siger det andet, men ikke desto mindre, så er de SMUKKE!!!

De er desværre allerede ved at tabe hovederne. (dette billede blev taget d. 14.06.10).
Er den ikke bare smuk?

Jeg ønsker jer alle nogle dejlige varme dage - forhåbentligt. Vejrudsigten tegner da meget godt.
Og det har bare at holde - både til på lørdag og til weekenden efter, hvor vi er på Roskilde Festival! Jubiiieeeeeeeeeeeeee!

14 kommentarer:

Sabrina Krighaar sagde ...

Ej, nu blev jeg jo totalt lækkersulten!

Hvor er din sød bare cute med den hat, og layoutet er helt vildt fedt.

Sidst men ikke mindst, kan jeg godt forstå du elsker dine sko - de er coool.

BellaMio sagde ...

Skønne LO's du har fået lavet, sjovt foto af din søn med rababerbladene.. :)
Nu må du have en fantastisk fødselsdag.., og det er ikke så slemt at blive 40!!
Spændende udestue projekt.., det bliver spændende at se den færdig!!

Marianne sagde ...

Skønne LOs - især det med rabarber-hatten :o) Dejligt, at du allerede nu er ved at være klar til lørdag - jeg håber, at I får en super dejlig dag :o)

Bertram sagde ...

Skønne sko og nogle flotte LOs du har fået dig lavet. Vi holde rogså 40års på lørdag, her er det dog min mand der runder SMIL
Jeg håber på godt vejr til os alle.

Helle Sahl sagde ...

Ja jeg bliver også sulten. Det brød ser bare for lækkert ud. Hold nu op der er gang i den hjemme hos dig. Så flotte LO´er du har lavet. Ha´ en god fest og festival.

Anonym sagde ...

Super flot sko lo. Havde også overvejet den udfordring, men kom aldrig i gang:)

Et stort tillykke med på lørdag - håber at du får en god dag.

madamtridse sagde ...

ej sikke mange flotte LO's du har fået lavet siden jeg var forbi sidst.Vild med de MS sommerfugle. Nogle herlige billeder af din søn med den rabarber hat på :)
Mums de muffins se lækre ud.:)
Wow nogle flotte sko du har købt til din fødselsdag. :) Et kæmpe stort tillykke med de 40 år. Ønsker dig en rigtig dejlig dag. X'er finger for at vejret holder.:)
God fornøjelse på Roskilde..:)
Knus

Anonym sagde ...

super flotte layouts, og vild lækre sko!!
Jeg ønsker dig en god dag imorgen, håber solen vil skinne.
hvor bliver det fedt med den udestue!! det skal I nok blive glad for.
Jeg elsker også bonderoser, i år har jeg købt 3, nu venter jeg bare på de skal springe ud. De er åbenbart ikke lige så hurtige her hos mig, men den ældste jeg har, er næsten ligeså høj som mig nu og har store fine knopper, så det kommer nok snart :)

Scrappelise sagde ...

Gratulerer så mye med dagen Charlotte! Og for en deilig uterstue dere lager, den kommer du til å elske! Kos deg masse og ha en fin dag! Klem!

Margit sagde ...

MUMS... hvor ser det lækkert ud.
Og fedt LO med dine røde sko!!
Herligt foto af sønnike og hans "nye" hat ;o).
Håber du får en dejlig, dejlig dag.
STORT TIL LYKKE og nyd dagen...
...og god tur til Roskilde ;o)

Dorit sagde ...

TILLYKKE med dagen... håber du får nogle gode gaver, måske ovenikøbet noget scrapagtigt !
Skønt LO med skoene, synes det er rigtig fedt at scrappe noget hverdagsagtigt, og rabarber-LO eet jo super, gode minder om hvad "ungerne" kan finde på !
Hvor blir det fedt med en udestue, jeg æælsker udestuer, desværre har vi ikke en selv !

Karina sagde ...

Det er nogle dejlige layouts, du har lavet. God ide at scrappe skoene ; )

Kirsten sagde ...

STORT tillykke med fødselsdagen, håber du blev fejret med manér ;-D

Lækkert med en udestue, - jeg eeelsker vores oppe i sommerhuset. Den bliver I helt sikkert glade for.

Lækre LO'er du har lavet (som altid ;-D ) og super fede sko :-)

Gitte sagde ...

To flotte Layouts og dejlige detaljer på LO med de røde sko. Skoene får mig til at tænke på Troldmanden fra OZ, hvor hun har sine magiske røde sko på,smækker hælene sammen og siger "There is no place like home!"