lørdag den 21. august 2010

2 nye

Jeg har fået scrappet et enkelt LO i ugens løb + jeg netop i dag har fået lavet endnu et LO.

Der har godt nok ikke været meget tid til scrap - da den sidste 1½ uge er gået med min mors 60 års fødselsdag (fejret på selve dagen samt stor fest i lørdags), ungerne er begyndt i skole igen, min far afholdt reception på sin arbejdsplads, da han nu går på efterløn (han er tjener), svigerfar har også haft fødselsdag, jeg selv er begyndt at træne muskler i Fitness center og vi arbejder jo også når vi skal det. ... fart på - ja - men det er jo gode sager! :0)

Dette LO er lavet til Stuck?! - fødselsdags-bonussketch #2:

Billedet er fra juni i år, taget på stranden ved min brors sommerhus.
Baggrundsarket er et helt hvidt Bazzill og ellers er der brugt rester. Dejligt at få brugt lidt af dem.
Det gik liiiidt galt med glimmermisten - fik lavet en for stor "klat" øverst oppe, men det er der ikke så meget at gøre ved nu ... men øv alligevel!

Blomsterne er punchet med min Martha Stewart blomsterpunch. 2 og 2 er de lagt sammen og ind imellem er der sat en 3D pude + de er sværtet lidt i kanten.

*************************************************
Næste LO er lavet efter skitse #117 ovre hos Creative Scrappers. Jeg er ret vild med deres skitser! Og denne gang fik jeg brugt hele 5 fotos på samme LO! :0)
Billederne er fra ungernes første skoledag i år:

Igen er der brugt noget resteark til strimlerne. Det prikkede baggrundsark har jeg glemt hvor er fra. Thickers og October Afternoon til titlen og ellers div. Primablomster med en brad i midten.

Jeg er igen blevet glad for at bruge brads i mine blomster - har også mange brads liggende, så det er jo godt at få tømt lidt ud. ... her en gul af slagsen.

Min arm er ikke ok endnu. Kan da bruge den, men den bliver meget hurtigt træt, irriteret og øm. I torsdags blev jeg sendt tidligere hjem fra arbejde med en ordentligt omgang smertestillende. Det er så trættende når noget gør konstant ondt, men jeg prøver på at bevare et godt humør og prøver ikke at fokusere på det for meget. Men gid jeg dog var en bil - så kunne jeg køre på værksted, få byttet mine dårlige reservedele ud med nye - og vupti!! Så ville jeg være tip top i orden igen! ;0)

God weekend til jer allesammen! Og tak for jeres besøg og altid søde kommentarer.

12 kommentarer:

Thanni sagde ...

Hvor er de fine hver for sig - og kan især rigtig godt li' det nederste. Ser godt ud den måde du har lavet titlen på - og designet er super til de mange billeder :)
Ja det er skønt når det man har travlt med er noget godt og positivt - bare surt det arbejde osse tager en god bid af fritiden ;D

Dorit sagde ...

Når du har så travlt, så er det jo netop dejligt at kunne sidde og stresse af med scrap.
Rigtig flotte LO'er, jeg lagde nu ikke mærke til den lidt større plet.. de bestemmer jo bare, at sån skal det se ud.
Jeg har også travlt p.t. for min kollega har været syg i 3 uger nu og kommer først næste mandag, og så er det min tur til at holde lidt ferie, 14 dage til total afslapning, glæder mig så meget.

Susanne Meltesen sagde ...

Hvor er de skønne... ;o)
- og ja, det skulle forbydes at arbejdet tager så meget af eens fritid... hihi

Karina Beck sagde ...

Flotte layouts. Jeg ville være glad for mist klatten. Den passer perfekt ind i vandbilledet.

Rigtig god bedring med armen.

Helle Sahl sagde ...

Hvor er de flotte og med så menage ting du skal til er jeg da imponeret over du alligevel har lavet TO. Jeg er vild med at du får brugt gult :o)

Stadig god bedring med armen, håber det snart er bedre.

nedergaard sagde ...

Hvor er de flotte..og den øverste dufter næsten af vand i så skønne blå farver :-)

Margit sagde ...

To fine LO - på hver sin måde. Det første synes jeg er så fint afstemt mellem emne og materialer (klatten er da et "held" i mine øjne ;o))
Det andet LO emmer af glæde til det nye år... vild med dine restestrimler... det gi'r et pift -bare jeg kunne finde ud af dét.:o(
Det lyder altså ØV med din arm... synes det er synd du skal blive ved med at bøvle med den. Jeg håber du husker at passe på dig selv ... nyd søndagen...

Marianne sagde ...

Hvor er det et par fantastiske LOs - elsker det øverste - med eller uden for meget glimmermist :o) :o) Håber snart armen er helt okay igen - det andet er da lidt træls.... :o) Rigtig ggod søndag til dig.

Anne Thormose sagde ...

Åh, ja. Jeg vil også gerne en tur på værksted - en rygsøjle, hvor alle diskos´ne sidder på rettet plads, tak. ;o)
Men dejligt at se, at du alligevel har overskud til at få scrappet. Og sikke lækre layouts du har fået lavet - vild med det første med de lyse farver og "vandsplaskene".

Heidi sagde ...

kender godt det med at vil have nye reservedele til kroppen :) God bedring.
Er vild med dine skønne layouts :)

TesaB sagde ...

Jättefina båda två! Härliga färger på strand-layouten!

Marolle sagde ...

uhm jeg er vild med farverne på detøverste layout, og den klat der gør ikke spor