lørdag den 28. august 2010

Lille projekt samt et enkelt LO

Denne uges skitse på Creative Scrappers (sketch #118) synes jeg er rigtig cool. Der skal bruges en flagranke - lige hvad der er in nu og det ser godt ud, synes jeg!! Her er mit resultat:

Billedet er taget i maj måned, hvor vi havde inviteret venner til en dejlig lørdags-brunch med alt hvad dertil hører. Teksten er skrevet på gammelt Heidi Swapp notepaper. Dejligt at få brugt lidt ud af dem. Har en hel blok, hvor der kun er brugt en lille smule.

Titlen kom jeg på malertape. Og jeg fik brugt nogle af mine gaaaamle rubon bogstaver fra MM. :0) Brødrister og kaffekop er chipboard pynt fra Cosmo Cricket.

Og her har vi så flagranken. Det er en klistermærke-ranke fra Sassafras Lass, modtaget i min månedspakke. SKØNT! :0)

*********************************************
Jeg er i gang med et hyggeligt projekt. Dette er hvad jeg er nået til - håber på at blive færdig i morgen, så det kan komme op og hænge:

En tilskåret plade males hvid.

Der printes sort/hvide billeder ud og sættes i gamle rammer, som jeg både har fundet på loppemarkeder samt har fået i gave.

.... og i morgen bliver det hele sat sammen. Rammerne bliver hængt op på pladen og vupti! Så har vi nye billeder til væggen. Glæder mig til at det er færdigt. Det har været et rigtig hyggeligt og simpelt lille projekt at arbejde med :0)

Weekenden er godt i gang. Dejligt! Jeg håber i alle nyder den. :0)

9 kommentarer:

Dorit sagde ...

Fint LO og sejt med ranken, tjek lige min blog, jeg har brugt en skitse af dine...´
Glæder mig til at se dit hyggeprojet færdig !

Betina Olesen sagde ...

Hvor ser det bare godt ud, og de notepapirer fra Heidi Swapp er da lige i øjet... ja, de er festlige de flagranker, og det er lige gået op for mig at hobbyboden sælger dem som punch... i flere str. endda :-)

Glæder mig til at se projektet.. har selv en væge med gamle billeder og rammer...

Thanni sagde ...

Fedt LO - og selv om jeg nok nær er den eneste i verden der IKKE synes de flag- fiduser er et hit, så passer de jo lige på dit LO ;D
Glæder mig til at se dit færdige projekt - og en super go' ide´ faktisk..den må lige huskes :)

Heidi sagde ...

Skønt lo og ja jeg er også vild med flagranker - ser super godt ud. Og tak for fiffet Betina, der skal jeg hvis forbi og lure ;)

Håber vi får lov at se de projekt når det er færtig, lyder super spændende

Rigtig god søndag til dig

madamtridse sagde ...

Et kæmpe stort tillykke med dit nye DTjob. Kan godt forstå at de har valgt dig, du er super kreativ, jeg bliver altid inspireret når jeg kigger forbi. Sikke en lækker siktse du har lavet. Har lige nogle billeder som venter på at blive scrappet, de passer helt perfekt til din skitse.
Waouw hvor har du lavet mange flotte LO's siden jeg var forbi sidst. Dem må jeg lige kigge nærmere på.:)
Håber det går bedre med din arm. God bedring.
Du må forsat ha' en dejlig søndag.
Knus

nedergaard sagde ...

Hvor er det bare et flot LO
Så skønne farver
Glæder mig til at se dit projekt :-)

lam sagde ...

Skønt layout og sød effekt med flagene. Hold da fest et lækkert projekt du har gang i , glæder mig til at se det færdigt

Marianne sagde ...

Glæder mig rigtig meget til at se projektet :o) Dit LO er simpelthen SKØNT!! Elsker rubon-overskriften ovenpå den maklertape - det bliver jeg simpelthen nødt til at prøve... Muligvis med stempler i stedet. Hav en dejlig aften :o)

Margit sagde ...

WOW... sikken et lækkert LO... super lækre farver og den flagranke er da total sej...
...og sådanne rammer har jeg smidt ud i stakkevis!!!... det ser SÅ godt ud... glæder mig til at se det færdigt.