torsdag den 23. september 2010

The Nook / Årets julekort

Jeg vil bare lige slå et slag for My Scrapbook Nook (The Nook).
Det er derfra jeg får månedspakker en gang pr. måned. Jeg har nu modtaget disse pakker fast i 2½ år og jeg er stadig MEGA glad for indholdet i dem. Der er altid masser af lækre mønsterark, alfabeter, pynt/journalingtags, bånd, karton. Jeg hygger mig meget med disse pakker!

Jeg fik lyst til at lave et LO, hvor jeg UDELUKKENDE brugte materialer fra den seneste pakke (her fra september måned). Arkene er er fra Crate paper (Restoration collection). Brads og journalingtagen er også fra Crate. Bogstaverne fulgte ligeledes med pakken og er fra Basic Grey "Wander". Synes det var sjovt, kun at holde mig til materialerne fra en pakke, men det var også en udfordring faktisk. :0)

Nu synes jeg så at LOet blev lidt bart foroven - men jeg laver ikke om på det nu. Nu forbliver det som det er.
Theis og fætter F er ude og sejle i Sommerland Sjælland i sommerferien. Bådene duede ikke rigtigt, men drengene synes det var meget sjovt alligevel.

Fine brads. Den store orange er af stof.

Jeg "ødelagde" flere mønsterark, for at få nogle små detaljer med på LOet. Bl.a. er dette 2-tal klippet ud af et helt ark.

**************************************'
Jeg havde faktisk lovet mig selv IKKE at lave julekort til nogen som helst mere, efter jeg for 2 år siden lavede mange julekort til familie og venner og ikke modtog et eneste julekort tilbage!! Skandale!! Så jeg brokkede mig vidt og bredt og sidste år fik vi en del julekort ind af døren. Ha ha. .... I år laver jeg så julekort igen. Synes jo det er meget hyggeligt at sysle lidt med.

I år kommer de til at se således ud:

Helt enkle og jule-hyggelige :0)
Er du begyndt at lave julekort?

Ha' en god torsdag alle sammen i dette flotte solskinsvejr.

14 kommentarer:

Thanni sagde ...

Rigtig fedt LO!..og jeg kan godt li' at du har samlet elementerne på den måde :)
Jeg har vist aldrig lavet et LO med kun materialerne fra én månedspakke. Skilte altid pakken ad med det samme og mixede med detjeg havde i forvejen. :)

Bertram sagde ...

Søde julekort du har tænkt dig at lave. Man skal jo huske at bare fordi man selv synes det er hyggeligt at lav eog sende så er det langt fra alle mennesker der husker/orker julekort i vore dage. SMIL
Dejligt at du er så glad for din månedspakke og den er rigtig fin. har også tidligere fået en månedspakke, men nu skal jeg lige have bragt mit lager lidt i bund.

Margit sagde ...

Så flot LO. Fin udfordring at bruge kun fra pakkens indhold...
Julekort... ja... i STAKKEVIS til OSH.
Dine er super søde... enkle og hyggelige.

Cecilie sagde ...

Jeg tror, du har fat i noget ved at lave julekortene ens. Jeg er i gang, men foreløbig har jeg primært lavet kort til OSH og Cancerkort. Dine kort er rigtig fine.

Dorthe sagde ...

Rigtigt fint LO, sjovt kun at bruge materialerne fra én månedspakke. Julekort.......
jeg må vist nok også se at komme igang;-)Glæder os til at se jer i ferien:-) Hils familien
Knuzz Dorthe

nedergaard sagde ...

så flot dit lo er blevet... engang imellem synes jeg gerne det må være lidt "bart". Det giver lidt ro og en anden måde at se fotoet på.
Jeg er vild med dine julekort...de er så flotte

FruMaansen sagde ...

Uhh ha som altid fine ting du laver. bliver altid så inspireret af at komme her forbi!

MOD68 sagde ...

Knallfin LO Charlotte, - alltid koselig å se på det du lager :))
Så fin papirer ! Og den store brad`en var stilig !

Dorit sagde ...

Øj, hvor er det fine farver, det må have været svært at gemme det bageste ark lidt væk, det er superflot... Det er flot med den hvide kant om billedet, det fremhæver motivet. Også fine detaljer, ser godt ud med de revne kanter.
Monstro man skulle prøve en månedspakke !!
Julekortene kan jeg også godt li', jeg skriver ikke så mange mere, jeg laver faktisk kun eet julekort selv, og det er til noget familie, der også selv laver kort, så skal man jo lige dupere med et hjemmelavet !

Henriette sagde ...

Mmmmmhh, Crates Restoration serie er bare så lækker! Jeg overvejede faktisk at købe "the nook's" pakke denne måned for at købe serien, men jeg valgte en anden løsning i stedet for. Jeg er generelt ikke meget for at skulle købe en månedspakke, da jeg helst selv vil bestemme hvad jeg vil scrappe med. Men det kunne selvfølgelig være en udfordring at prøve det engang.

Dit layout er blevet lækkert, med mange detaljer og dine julekort er blevet meget fine!

Dorit sagde ...

Hej C. Så er jeg hoppet på Nook og har fulgt din opfordring. Synes dit LO er superflot i farverne, så hælder min lid til, at Nook lige er mig ! Tak for tippet !!

Marianne sagde ...

Super lækkert Crate LO :o) Og jeg synes ikke det er bart - jeg synes, at det er helt fantastisk :o) Hvad angår julekortene, så er de simpelthen skønne :o) Jeg laver ikke julekort - laver slet ikke kort i det hele taget (på nær 1 gang til Ragnas bryllup - tihi) :o)

Kirsten sagde ...

WAUW hvor er det det lækkert LO, - de farver er helt kanon :-D Jeg håber der er nogen der har den serie med til Middelfart. Jeg skal til at forny mine månedspakker, og jeg må da indrømme at det kribler lidt i mig efter at få Nook's pakker.

Det er nogle rigtig søde julekort, som garanteret kommer til at vække glæde hvor de kommer frem :-D

Håber du kommer til at nyde dine afspadseringsdage.

Dorit sagde ...

Hej C.
Har lige modtaget min Nook-pakke, og er helt målløs over alt det, der er i... og så leveringstid på kun 5 dage !!
Superfed pakke, den skal jeg nok få glæde af !