onsdag den 29. september 2010

Tju Hej!

Her går det bare afsted. Mange hyggelige gøremål og lidt scrap er det blevet til den sidste uges tid.
I går havde yngste søn fødselsdag ... 11 år!! Så huset var fyldt med 17 gæster til mad og efterfølgende kaffe/kage - det var en hyggelig og skøn aften!

Jeg har lavet et LO efter en skitse fra Creative Scrappers (#123). Sjov skitse! Og igen valgte jeg at bruge ark udelukkende fra september månedspakken fra My Scrapbook Nook. Arkene er rigtigt lækre og er fra Crate. De runde elementer/blomster er klippet ud fra et af arkene.

Meget enkelt. Billedet er taget på "Amazonas" i Sommerland Sjælland, hvor vi tog denne lille seljtur allesammen.

Næste LO er lavet efter en skitse fra Skissedilla, det er skitse #79. Jeg fik brugt helt nye billeder af yngste niece, taget på Emils fødselsdag i starten af denne måned.

Hun er sådan en glad lille pige og hun smelter mit hjerte TOTALT! Jeg fik brugt lidt af hvert her. Resterark til strimler, træet er klippet ud af et mønsterark (American Crafts). Den runde journaling tag er en gammel Heidi Swapp og ellers nogle knapper, bånd (købt i Fakta) og dew drops.

Vi har været i gang med at skære græskar-lygtemænd allerede - vi ville gerne have dem færdige til Theis' fødselsdag, og det blev de:


Min "billedvæg" er også blevet færdig - og den hænger nu i stuen:

Rigtigt hyggeligt lille projekt! :0)

I morgen står den på job først til kl. 14 - derefter suse hjem i bad og aflevere børnene hos mine forældre, og så til TRENTEMØLLER koncert! Jubiiiee - det glæder jeg mig meget til! Heldigvis afspadserer jeg fredag ....
Rigtig god dag til jer alle. Og tak for jeres mange søde kommentarer, de varmer og gør mig glad.

9 kommentarer:

HegeAL sagde ...

Nydelig løsning på skissa. Kult med knappene og treet.

Takk for at du deltar!

nedergaard sagde ...

Så flotte LO'er du har lavet....det er rigtigt nok noget skøn papir.
Og hvor ser børnene ud til at hygge sig


Ha en go' dag

Thanni sagde ...

Fine Lo'er begge to - det nederste er skønt tøset :)
Græskarbilledet er da lige til et LO - de ser dybt koncentrerede ud ;)
Den der billedvæg-idé er super, det ser rigtig hyg'ligt ud....og TILLYKKE med sønnen, dejligt han havde en go' føs'dag :)

Margit sagde ...

Fine, fine LO'er... det nederste er kært i rigtig pigestil... ;o)
Og lygtemænd... wow, hvor ser de koncentrerede ud! Hyggeligt projekt... med de lidt store drenge (tror vores børnebørn er for små endnu - men glæder mig til de bliver store nok!)
Genial idé med den billedvæg. Er det et lærred du har sat rammerne op på? - eller en træplade du har malet? Det ser vildt fint ud.
Tak for kigget og til lykke med sønnen... hav' en fortsat god dag.

Anne Bente sagde ...

tillykke tillykke med sønnen, uha tiden flyver, lækre loer du har lavet.
såå skænne billeder også
knussss

Marianne sagde ...

Tillykke med ham :o) Og ja, tiden flyver bare afsted... Synes begge dine Los er skønne - men jeg kan især godt lide det første. Papiret passer perfekt til billedet :o)

madamtridse sagde ...

Tillykke med sønnen, Det lyder til at han havde en dejlig dag.:)

Wow sikke mange flotte LO's du har fået lavet siden jeg sidst kiggede forbi.:) Vild med ParisLO'et skønne farver og pynt.
Super god ide at sætte billederne op på en plade så skal man jo kun lave 1 hul i væggen.;O)
Godt billede af drengene, der er meget koncentreret.
Håber du havde en rigtig god koncert. Rigtig god fridag imorgen
Knus

lam sagde ...

Tillykke med sønnen. To skønne layouts , fed måde du har brugt cirkler på, på det første layout. Dit vægbillede er blevet flot

Elizabeth (Beth) Moore sagde ...

Hope you don't mind me stopping by your blog to tell you about Papercraft Star (just in case you don't already know!) We'd love to have you enter some of your inspired projects in our challenges there. We're also having a DT call soon and want to tell papercrafters like you about the call! There is still time to enter our PTI gift certificate drawing too! http://papercraftstar.blogspot.com/2010/09/another-gift-certificate-give-away-at.html