mandag den 4. oktober 2010

Et enkelt LO samt lidt udestue

Så blev det mandag igen - sikke tiden suser afsted. Mandag formiddag/eftermiddag er jo MIN tid ... inden jeg skal i aftenvagt. Skønt bare at sidde her og kigge ud på efteråret.

Et enkelt LO er det blevet til, som jeg kan vise nu:

Som så mange gange før var mit udgangspunkt en skitse, men sådan ville LOet ikke lige samarbejde, så jeg fik mikset noget helt andet sammen. :0) Sommerfuglearket er et gammelt et fra Penny Black. De andre papir jeg har brugt er fra restemappen. Bånd, knapper, blomster og en flagranke udgør det for pynten. Billederne handler om min svigerinde og hendes fødselsdag i år, som vi rykkede, da jeg skulle bruge "hendes dato" til min store runde fødselsdagsfest i sommers. Det blev en dejlig fødselsdag hun holdte ved stranden på Sct. Hans aften. :0)

De her fine bogstaver er fra BG (de hedder Wander). Blonde fra Rema1000. :0)

Flagranken er et klistermærke fra Sassafras Lass, som jeg modtog sammen med hele Indie Girl serien.

Og så til projekt udestue, som er ved at tage godt med form:

Billedet her er taget udefra. Der mangler stadig meget, men det var så skønt at få dørene på, så man rigtigt kan få et billede af hvordan det hele bliver.

Her er billedet så taget indefra. På gulvet skal vi have fundet nogle lækre fliser af en art. Vi er ikke helt sikre på hvilke vi vil bruge endnu.

Her mangler så et vindue for enden, som vi lige skal have bestilt. Den "enlige dør" i hjørnet er sat ind på skrå, for at det hele ikke skulle blive for firkantet.
Så det går fremad herhjemme. :0)

Om et par dage rejser vi til Bornholm. Det bliver dejligt! 3 dages tid til ren afslapning. Vi skal over og mødes med mine forældre samt bror, svigerinde og deres børn. Hygge og dejligt selskab. Det ser vi frem til! :0)
God ny uge til jer allesammen. Og nu vil jeg tage rundt og læse om Convention, som jeg ikke kunne deltage i pga. arb.weekend. ;0)

6 kommentarer:

Heidi sagde ...

lækkert lo - elsker flagranker :)

Sikke da et projekt i er igang med, ser rigtig godt ud OG spændende. Håber du har lyst dele med os når den er færtig. Tænk sidde der og scrappe sommer mm.

Lyder dejligt med et par fri dage, rigtig god tur og god vagt idag

nedergaard sagde ...

Hvor er det flot, dit LO... skønne farver og så mange lækre detaljer du har fået med.
Og så dejlig en udestue I får, det bliver skønt til foråret, når I kan komme til at nyde den tidlige forårs sol derude :-)

Marianne sagde ...

Skønt Lo - og super skønne detaljer :o) Jeres udestue ser simeplthen bare fantastisk ud - glæder mig til at se den helt færdig - og så vil jeg ellers sidde her og være lidt misundelig - kunne vanvittig godt tænke mig sådan en :o)

Margit sagde ...

Super lækkert LO. Er vild med dit papir... det er så fint på den go'e måde- og mange gode detaljer.
Må sige at det ser ud til at blive ALLETIDERS udestue... øj, øjjjj nogle gode fester den vil kunne lægge rammer til ;o)
Vi har også én i vores hus... det er vidunderligt og forlænger udesæsonen i "begge ender". Så glæde jer!!
God aftenvagt og god tur til Bornholm. Håber I kan klare vipperiet!!

Dorit sagde ...

Nej, hvor ser den udestue bare så lækker ud, er da kun lidt misundelig, jeg ælsker udestuer !! Det bliver herligt for dig at indrette den !
Sødt LO med små skønne detaljer !
Jeg skal se at komme i gang med mine ting Nook-pakken, har haft travlt med at ae alle sagerne !
Ha' selv en go' uge.

madamtridse sagde ...

Waouw et helt fantastisk LO. Super lækre detaljer...flot med flagranken.

Nøj en hvor bliver den udestue bare kanon. Det må da blive så fedt at kunne forlænge sommeren, ja og så kan du jo sidde "ude" og scrappe.;O)
Du må ha' en rigtig dejlig tur til Bornholm. :)
Knus