mandag den 18. oktober 2010

Yes - hvor det kører ...

Jeg får scrappet en del lige p.t. og det er rigtig skønt at have tid til det. Jeg er så heldig at have ferie hele denne uge - og klart at den også skal bruges på noget scrap. :0)

Jeg er stadig i fuld gang med opgaver til Scrapfestivalen hos Scrapsisters. Og sikke det udfordrer mig - det er SKØNT! Jeg vælger ud hvilke opgaver jeg synes om - jeg går ikke efter at scrappe allesammen, da det ikke er alle der tiltaler mig (blandt andet at lave kort - det er jeg jo ikke særlig god til! he he).

Her er lidt nye LOs fra Festivalen:

Opgaven lød: Scrap et nærbillede af noget eller nogen - og jeg valgte et af mig selv. :0) Billedet er taget på Sankt Hans Aften - dagen før jeg fyldte 40 - så det har jeg skrevet lidt om. Min far sidder i baggrunden og jeg er så glad for dette billede.

Og så har jeg lavet endnu et "hoppe" LO - denne gang af ældste søn.
Opgaven lød: Scrap et LO med journalingstrips.

Et LO med temaet Kort & Spil. Kravet var bl.a.at bruge noget fra spil, det kunne være spillekort, srabblebrik, matadorpenge osv.

Opgaven her var et scraplift af et LO som Ann Cicilie havde lavet. Jeg liftede hele opsætningen samt den megen tekst - og jeg er glad for at jeg endelig fik scrappet disse herlige billeder fra en VILD afterskiing med elge og det hele. :0)

Lidt detaljer:
Filtrensdyret er købt i Rema1000 sidste jul, den fik en omgang med sværten - og swirlen gav jeg lidt bling. For øvrigt så fik vi disse orange Jägermeister-huer som præmie efter at have danset rundt i baren sammen med Hr. Elg, som ses på billedet. :0)

Jeg fik brugt min gule glimmermist. :0)

Det var alt for nu. Jeg har faktisk scrappet mere end dette, men det er ikke alt jeg kan vise endnu.
Jeg ønsker jer alle en dejlig dag. Og tak for altid søde kommentarer - det varmer og gør det ekstra sjovt at blogge.

11 kommentarer:

Thanni sagde ...

Hold op hvor har du været produktiv! - og det er nogen super flotte LO'er du har lavet..og meget forskellige, især det øverste og "Østrigs" layoutet er jeg vild med. Synes det øverste har sådan nogen fine sarte farver..og så er der jo MEGET journaling på dem begge to...og det kan vi jo godt li ;p

LaChris sagde ...

Ja jeg skal da love for, at du gir den gas ! Flotte LOs allesammen og meget forskellige. Ha en rigtig god efterårsferie...måske ser jeg dig i kræmmerhallen ;O)

Anonym sagde ...

wauw hvor du har scrappet, hvor er de skønne :)

Marianne sagde ...

Uha, hvor dejligt at komme herind og læse sådan et positivt indlæg :o) Super skønne Los allesammen - normalt har jewg en favorit - men det er helt umuligt at vælge her. De er alle skønne... Og super med al teksten :o) Ønsker dig en fortsat dejlig (scrap)ferie :o)

nedergaard sagde ...

Så flittig du har været... virkelig skønne LO'er du har lavet.
Så vidt forskellige og masser af lækre detaljer
Fortsat god ferie

Dorthe sagde ...

Hvor er du produktiv:-) og nogle super fine/dejlige LO du har lavet. Jeg er vild med dit første Lo, dejlige farver... "Lyserød" sød opsætning og billede af dig er rigtig godt:-)
Glæder mig til vi ses Torsdag:-)
Knuzz Dorthe

Margit sagde ...

Ups... det er vist et par dage siden, jeg har været forbi...
Sikke flittig du har lavet. Lækre LO. Jeg kan godt huske de billeder fra afterskiing i Ø. - og herligt LO du har lavet til dem...
Flot med al den tekst du får med... med opsæt på flere måder... det ser super godt ud... er især vild med dine strips.
Nyd nu feriedagene... er sikker på du trænger til den...

lam sagde ...

Dejligt at se at der er andre end mig, der er meget produktive lige nu ;O) Skønne skønne layouts. Jeg er helt vild med de blide farver, du har brugt på det første

Karina Beck sagde ...

Skønne skønne layouts og hvor har du været flittig!!
God weekend.

madamtridse sagde ...

Sikke flittig du er.:) Super flotte og meget forskellige LO's du har lavet:) Det øverste er i nogle rigtig flotte farver og detaljer. Vild med at du har så meget journaling på dine LO's.
Du må ha' en rigtig dejlig weekend.
Knus

Kirsten sagde ...

Håber du har nydt din efterårsferie rigtig meget :-D
Du har da i hvert fald været produktiv hvad scrapning angår, og det er jo som sædvanlig en fornøjelse at se dine LO'er. Super at de er så forskellige, og at du ikke holder dig til én "Charlotte-stil". :-D