fredag den 7. januar 2011

Fridag = scrap!

Jeg har fri i dag pga. jeg har arbejdet i forbindelse med julen. Det er jo skønt med en forlænget weekend. Jeg har brugt dagen på vasketøjet, indkøb samt scrap!!

Her er et par stykker af de nye LOs jeg har fået lavet i år (jeg har lavet flere, men dem må i se på et senere tidspunkt).

Allerførst gik jeg i gang med denne skitse. Den tiltaler mig meget, og det på trods af, at jeg faktisk synes den er noget svær at scrappe efter. Den er fra Skissadilla #93.

Og her er så mit LO:
Mit nye yndlings-scrappe offer er yngste niece. Hun er såååå skøn og hun elsker at blive fotograferet. Dette billede er fra juleaften. Det var sjovt at bruge mist igen og så fik jeg brugt noget pink tyl, som jeg har haft liggende længe. Blomser, bling og sommerfugl - så er den hjemme! :0)

Tyl'en tæt på samt lilla blondebånd fra Fakta og til titlen brugte jeg de små bogstaver fra Making Memories.

Næste skitse har jeg fundet ovre hos Sketchy Thursdays. Jeg faldt for opsætningen med det samme og fik dermed scrappet et par billeder fra yngste søns 11 års fødselsdag sidste år.


Og her kommer LOet:
Grønne og blå nuancer er lige mig. Elsker at scrappe med de farver! Her fik jeg brugt nogle rester - det er jo altid skønt. :0)

Jeg håber i alle får en god weekend. Jeg vil smutte ud og bage lidt. :0)

13 kommentarer:

Marianne sagde ...

God bagelyst :)
Og super skønne LOs - både det lyserøde og det blå/grønne. Du er vildt god til at scrappe efter skitser. Jeg kommer altid til at lave noget helt andet... Tihi. Håber du får en dejlig weekend.

Thanni sagde ...

Skønne LO'er ..og skitser :)
Jeg har det lidt som Marianne når jeg bruger skitser - de ender som regel laaangt fra udgangspunktet ;)
Jeg har også forlænget friweekend - det er ik' så tosset :)
Ha' en go' weekend :)

Brit sagde ...

Nydelig LO, Charlotte! Flott bruk av mist, og veldig fint med blomstene.
Tusen takk for deltakelsen hos Skissedilla.
Ha en fin dag :)

Karina Beck sagde ...

En forlænget weekend er også velfortjent så, når du har arbejdet i julen.
Dejlige layouts og godt med et nyt scrappe emne.
Jeg glæder mig til at se mere..
God weekend.

Charlie sagde ...

Vaske tøj, scrappe OG bage samme dag - jamen du kan da virkelig give en præstationsangst og dårlig samvittighed =0). Men lyder til du har haft en DEJLIG fridag og fået nogle fine LO's færdige. TAK for kigget - og pyt Godt Nytår selvom du er så flittig.

nedergaard sagde ...

Sikke en energi... super skønne LO'er du har fået lavet efter disse dejlige skitser.
Jeg har købt mit papir med Eifeltårnet hos Hobbyboden... det er Graphic 45, Transatlantique Collection, Paris post. Ved ikke om hun har mere af det.

Ha en dejlig weekend

LaChris sagde ...

Der er ikke noget bedre en en forlænget weekend...og jeg er jo så heldig, at det har jeg hver 2. weekend :O) Skønne layouts....og e flot top 10! Nyd din weekend.

Heidi sagde ...

Rigtig skønne loer du har fået lavet - ser rigtig godt ud med mist du har brugt :)

Hvor dejligt med en forlænget weekend, så når man rigtig at mærke der er weekend :)

lam sagde ...

Sikken nogle flotte layout med skønne detaljer. De skitser er da for fede, de er hermed gemt til senere brug. Tak for inspirationen.

Kirsten sagde ...

Dejligt med en forlænget weekend,jeg har fri i dag pga. en merarbejdsdag i lørdags. Vi skal være færdig med alle de ambulante notater fra sidste år, så vi kan få nogle penge i kassen. Desværre mangler vi stadig mange notater, så nogle flere sekretærer ville være dejligt.

Det er 2 rigtig dejlige LO'er du har lavet. Jeg kan specielt godt lidt det med Theis, der er en rigtig hyggelig, varm stemning over det, og så er farverne jo også lige "mig".

Jeanet sagde ...

Gorgeous page! Love the colors and your design!
Thanks so much for playing along with Sketchy Thursdays!

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Loveeeeeeeeeeeee your lo's!! LOVING the flowers!!! Thanks soooooooooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Keshet sagde ...

Love the color combo on this one, great take on the sketch! Thanks for joining the fun at Sketchy Thursdays this week!!