mandag den 17. januar 2011

Nyt LO og fiiin award!

God formiddag.
Jeg fik lavet et LO til Sketchy Thursdays skitse (1.13). Jeg fik scrappet lidt flere sommerferiebilleder - denne gang fra Den Gamly By i Århus. :0)

Baggrundsarket er fra Lily bee Design. Og så er der brugt papir fra restemappen. En bogside samt tag (fra blogcandyen fra Anette/AKA), halvperler i blomsterne, MS sommerfuglepunch. Bogstaverne er glitter stickers fra Pebbles. Og lidt bånd. "Bølgepap"blomster fra Jilibean soup.

Her ser man bedre farverne i mønsterarket. Og den fiiiine "bølgepap"blomst. :0)

Her er skitsen, som jeg brugte:Og se så! Jeg har modtaget en fin award af ifversen. Tusind tak for den! En god overraskelse at vågne op til! Og der følger jo lidt med sådan en award. For det første skal jeg skrive 8 ting om mig selv og dernæst skal jeg sende den videre til 8 bloggere, jeg for nyligt har opdaget. Det bliver lidt sværere - da jeg som regel følger de samme blogs - men lidt nytilkomne links er det da blevet til i min sidebar, så det skal nok gå. :0)

Her er de officielle regler for denne award:

By accepting this award I will complete the following:
1. Thank and link back to the person who awarded me.
2. Share 8 things about myself.
3. Pay it forward to 8 bloggers that I have recently discovered.
4. Contact those bloggers and tell them about their awards.8 ting om mig:

1. Jeg elsker mine mandag formiddage. Der er jeg alene i huset, får som regel scrappet og slappet af inden den nye uge begynder. Jeg arbejder nemlig i aftenvagt hver mandag.

2. Jeg er virkelig bange for at flyve. Vi er ved at planlægge en større rejse til USA i 2012, så inden da skal jeg finde nogen som kan afhjælpe mig med flyskrækken!

3. Jeg har stadig min fine røde elefant-bamse fra min barndom. Den sidder fint i mit klædeskab.

4. Jeg kan ikke li at have kjole på.

5. Jeg elsker at bage - og jeg ELSKER at jeg har fået en Kitchen Aid i julegave - den kører løs flere gange om ugen, så her er tit hjemmebag.

6. Jeg elsker når min have er fin og ordnet om sommeren, men jeg kan ikke li at røre ved jord (og regnorme er jeg direkte bange for!) - så min mand klarer det meste af havearbejdet, og så nusser jeg bare ved siden af.

7. Jeg elsker at vaske tøj. Det er en fryd at hænge det til tørre, lægge det sammen og få det på plads i skabene.

8. Pepsi-Max er min store last. Jeg er p.t. på kraftig afvænning. Forsøger faktisk ikke at drikke det mere. Har været vildt afhængig af stadset - skulle have Pepsi Max hver dag for at kunne fungere - den går altså ikke længere!!

Det var lidt om mig.
Og her er så de 8 bloggere jeg vil give awarden videre til:

1. Anette (AKA) - jeg ved du også fik denne af ifversen, men du skal have den alligevel. Jeg har for nyligt opdaget Anette's blog og jeg elsker at følge med i de fine beretninger og billeder, som Anette viser.

2. Mig og Kreativiteten (FruMaansen). Også en nyopdaget blog for mig. Hun laver så flotte LOs og har en fantastisk tilgang til livet, som har været rigtig hårdt for hende og hendes mand. En sej kvinde, som jeg elsker at læse med hos.

3. Nedergaards Scrapblog (Lissy). Også ret nyopdaget for mig. Lissy laver nogle lækre LOs og fine, fine kort.

4. Kimic's Scrap (Kirsten). Kirsten har jeg kendt længe, her i blogland, men jeg er nød til at fremhæve hende her, for hun laver lækre LOs. Og så har hun samme profession som mig, og det er rart med en med-forstående! :0)

5. The Scrap Cat (Marianne). Jeg suger meget inspiration fra Mariannes flotte LOs. Og måden hun bruger pynt og papir på - og ikke mindst hendes hang til glimmermist! :0) Og så er jeg super glad for at The Scrap Cat forum er genopstået!

6. Nybegynderscrap (Ragna). På Ragnas blog er der mange flotte LOs af hendes drenge. Og fine kort. Og så, som jeg skrev om Marianne, er jeg glad for at The Scrap Cat er tilbage!

7. Margit. Jeg ELSKER Margits rejsebeskrivelser og rejse-LOs. Og så er det herligt at følge med i de skønne børnebørns besøg hos Margit og hendes mand.

8. Dorit. Elsker måden Dorit scrapper på - og hun er så god til at bruge "mine" nuancer - de blålige. :0)

Og så ønsker jeg jer allesammen en dejlig ny uge!
Dette er også ugen, hvor Veckans Skiss starter op igen - så hold øje med den, og leg med, hvis i har lyst.

7 kommentarer:

aka sagde ...

Tusind tak skal du have for den fine award. Det er en stor glæde, at få de fine ord med på vejen, og det luner inderst inde.
Tænk at nogen har lyst til at kigge med i mine småscrapperier og mine små beretninger fra hverdagen.
Rigtig hyggeligt at se de sjove ting du skriver om dig selv. (det er absolut ikke her du skal hente hjælp ang. p.2 !)

Det er et rigtig flot lo du har lavet fra Århus. Det sted er bare oplagt til at samle fotos til layouts. Flot sat op efter den gode skitse.

God vagt i aften - og god uge.

Marianne sagde ...

1000 tak for awarden - og de søde ord. Jeg er rigtig glad for den - og sender den straks videre :)
Super lækkert LO, som du har lavet... Tror også jeg vil give mig i kast med den skitse :)
Hav en rigtig dejlig mandag :)

Anonym sagde ...

Et lækkert lo - hvilke skønne lilla farver de billeder har.

Jeanet sagde ...

Gorgeou stake on the sketch! Love all the embellies ans colors
Thanks so much for playing along with Sketchy Thursdays!

nedergaard sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
nedergaard sagde ...

Sikke et smukt LO du har lavet... lækre detaljer og skønne farver. Flot opsætning

Tusind for awarden, jeg er rigtig glad for den, dejligt at andre har lyst at se min blog. Jeg havde set den, men ville kontakte dig personligt... kan ikke finde din mail). Jeg har tænkt på det, men synes ikke jeg kan vælge 8 blogger ud frem for andre, da der er så mange der inspirerer mig. Så har du lyst at give den til en anden er det ok :-)

Ha en rigtig dejlig dag

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Loveeeeeeeeee this!! LOVING all the purple! Thanks sooooooooooooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)