lørdag den 5. februar 2011

Et par nye LOs

Første LO jeg vil vise i dag er lavet efter Stuck skitsen for 1. februar. Den er meget anvendelig og jeg har set så mange fine fortolkninger af den. :0)

Her er min:

Billedet viser vores pavillon i baghaven, som min mand selv har tegnet og bygget. Billedet blev taget i snelandskab en aften i februar 2010.
Alt papir som jeg har brugt her er fra The Nook pakken fra januar måned. Lækre sager! Thickers'ne er også fra den pakke inkl. chipboard snefnuggene.

Et snefnug dækket med stickles og et par pyntenåle samt bling.

Igen snefnug med stickles på.

Næste LO er bare et jeg fik lyst til at lave og det handler om foråret. Her står jeg selv på billederne og er ved at plante små forårsblomster i krukker. Elsker bare den tid, hvor man kan det!!

Jeg startede faktisk ud med en skitse fra PageMaps, men LOet tog sin helt egen drejning og skitsen måtte lægges til side. :0) De 2 billeder er helt ens, synes det var lidt sjovt at gøre det sådan.

Så fik jeg brugt både min MS blomsterpunch (lagde blomsterne sammen 2 og 2 og satte det hele på 3D puder) og mit bånd med svampe på. Tror jeg købte det hos Nordhjem engang. Fint er det da og lidt hyggeligt. :0) Forsk. farvet Thickers og lidt mist.

Tak for i kigger ind til mig. Og tak for jeres hyggelige kommentarer. :0)
Nu vil jeg bare GLÆDE mig til om en uge, hvor jeg skal deltage i Scrap'n'Dream... kommer du?

11 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

To lækre og meget forskellige layouts. På det første har du virkelig formået at få den hyggelige stemning frem. og det sidste er i dejlig friske forårsfarver. Uhh hvor jeg længes efter forår og lys!!!
God weekend og ja, vi ses ; )

Dorit sagde ...

Superflotte begge to, det første ligner et helt juleeventyr med det rødlige lys og sneen. Skønt med den udestue, så'n en vil jeg oz ha'... men først lige soveværelset, det går langsomt fremad.
Flot opsæt af forårs-LOet, synes jeg kan huske du før har brugt 2 (næsten) ens billeder, det var vist et med Eiffeltårnet :-) - men det giver en flot effekt. Dejligt at fornemme foråret med grønne/lyserøde detaljer, nøj hvor jeg også længes efter mere lys og lune dage. Og jeg ønsker mig et plantebord netop til forårsplantningen.
Tak for kigget, altid dejligt at se det, du får produceret !
Og nej, jeg kommer ikke til Taastrup, ha' en frydefuld scrappedag.

nedergaard sagde ...

To super flotte LO'er... det første er så stemningfyldt. Flot opsætning og lækker papir
Det andet viser hvilken vej året går nu... skønt at kunne plante forårsblomster nu. Skønne farver og lækker detalje, at du har brugt to ens billeder

Kan du have en rigtig dejlig weekend

Heidi sagde ...

Hvor er de bare super skønne de loer er især vild med det første, der er simpelhen så mange fine ting der lige skal lures og ikke mindst billede - smukt :)

Margit sagde ...

Super lækre LOs. Forskellige og flotte. Det første er jo næste eventyragtigt... med det der lys og den fine stemning.
Og det andet er enkelt og smukt... du har altid sådan nogle flotte opsætninger... og tror da helt på, at det var godt du lod det tage "sin egen" sdrejning... ;o)
Jeps jeg kommer til scrapønødream... giv mig et prik, hvis du ser mig. Mellem butiksbesøgene ved Charlie, Gitte Y og OSH-kassen ;o)
SES...

Margit sagde ...

Der skulle ha' stået scrap'n'dream.

Ifversen sagde ...

lækre LOs! Særligt er jeg vild med forårs LOet - og de forskellige Thickers! Supernice!

Marianne sagde ...

WOW... sikke et par lækre LOs - og meget forskellige... De er så smukke på hver derws måde, at jeg slet ikke kan finde min favorit - så kjeg tror bare, at jeg vil gemme dem begge til senere inspiration :) Ønsker dig en rigtig dejlg (scrap)mandag :)

Kirsten sagde ...

Igen har du lavet 2 kanon gode LO'er, de er super lækre og meget forskellige. Det er altså sjovt at se hvad andre får ud af deres Nook pakker :-D
LO'et med jeres udestue er bare så hyggeligt, og forårs LO'et dejligt friskt. Herligt når man starter med en skitse og ender et andet sted, hovedsagen er at der kommer gang i kreativiteten.
Jeg kommer desværre ikke til Scrap'n'dream. Jeg "nøjes" med Convention i Middelfart :-D

madamtridse sagde ...

Waouw hvor er det bare nogle lækre LO's du igen har lavet. Kanon detaljer som jeg vist lige skal kigge nærmere på :)
Jeg er så godt skitsen på Stuck's blog, den er så lækker.
skøn billede fra jeres pavillon.
Du må ha' en skøn uge til vi ses lørdag :)
Knus

Betina Olesen sagde ...

Skønne LO'er... meget forskellige må man sige ;-) jeg kan rigtig godt lide det øverste... stemningen og hyggen fra billedet får du trukket så flot ud i papir og pynt... der er mange lækre detaljer... mums...