tirsdag den 12. april 2011

Så blev det Pencillines tur

I går fik jeg lavet et LO til Pencilline skitse 233. Det var en cool skitse og jeg nød at arbejde med den. :0) Billederne er taget på vores sommerferie sidste år, en stille aften på Ålbæk Havn.

Alle mønsterark er fra forskellige Nook pakker samt journey-tag'en, den runde tag, dato-tag'en og de blå bling. Baggrundsarket er det lækre Kraft karton (købt hos Kreative Fornemmelser).

Manila tags fra Panduro og de store blå bogstaver er faktisk vinter-bogstaver "snowy serenade" fra Bo Bunny, men jeg synes farven passer så godt til mit tema. Den tynde snor er købt hos Kreative Fornemmelser.

Et close-up af to forsk. tags og så et herligt klistermærke med tekst på. Jeg har flere af den slags, bare med andre tekster på. Dem vandt jeg på en canadisk blog engang. :0) Havde glemt jeg havde dem....

Mht. mig selv, ja så har jeg det nogenlunde godt. Er stadig træt og føler mig ret brugt, men det er nu rart at kunne tage alt i eget tempo, uden at skulle tænke job også. Jeg skal på job på mandag i få timer og så har jeg ferie resten af ugen. Det er en blid start, som jeg er glad for vi fik arrangeret.
Tak for alle jeres søde kommentarer.

5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Rålækkert layout både i farver, papirer, opsætning og billeder!!

tovetyll sagde ...

Søte Charlotte* Så godt å høre at det går bedre med deg!! Tusen takk for superhygelig hilsen i bloggen min, og for noen lekre LO'er du lager!! Likte særlig godt den "skjeve" balanse-LO'ene, veldig, veldig stilig!
Sender deg stoooor klem fra Norge*

Ifversen sagde ...

Hold da op hvor er det lækkert! Mange mange lækre detaljer!

Fryne sagde ...

love the simplicity of your layout and the color combo is great! thanks for using Pencil Lines sketch as inspiration!

Marianne sagde ...

Jeg har også kigget på skitsen - men ikke fået den lavet. Synes dit Lo er blvet vanvittig flot - og med mange dejlige detaljer... Håber du får en god arbejdsdag - og fortsat god påskeferie.