mandag den 22. august 2011

Lidt LOs

Her er et par LOs mere. Jeg har en del, som jeg ikke har vist frem her, da jeg deltog i The Scrap Cats cybercrop, som har kørt hele denne måned. :0) - i skal nok få dem at se på et tidspunkt.

Dette LO er lavet til en skitse hos Sassy Lil' Sketches (August week 3 layout sketch) og jeg nød at arbejde med den:

Billedet viser ældste søn, som sidder og "puster ud" efter en kanalrundfart inde i København. Det var meget varmt den dag, så han blev tørstig efter en time i båden i bagende sol. :0)
Jeg har fået brugt lidt tape på dette LO og jeg synes det giver en god effekt. Hvid malertape samt "rigtig" maskingtape - det med de blå/lilla/gule farver.

Jeg har været i gang med MS puncher - bliver nok aldrig træt af sommerfuglepunchen og denne blomsterpunch. Cirklerne er små journalingtags, som fulgte med denne måneds Nook pakke (Jillibean soup).

Baggrundsarket med hjerter på. Det er så fint, synes jeg. Fik det af min mand i mors dags gave, hvor han havde været i Panduro og købe lækkerier til mig. :0) Det stammer fra Karen Marie klip. Disse blå thickers, er nogle jeg har haft liggende længe - det er altid dejligt at få brugt ud af det gamle.

******************************

Næste LO blev lavet lige efter vi kom hjem fra Spanien, hvor jeg så en fed skitse hos Sketchy Thursdays. Jeg sendte den aldrig ind, men ikke desto mindre blev jeg super glad for resultatet:

Ungerne og L suser afsted på bodyboards, som drengene købte for deres egne penge nede i Spanien. Middelhavet havde så store bølger hver dag - og de NØD at suse afsted ind mod stranden. De fik timer til at gå med det.
Jeg fik brugt en del resteark her og de store udklippede blomster er fra et ark fra Crate Paper, hvor jeg snart har brugt alle blomsterne. De små bitte titelbogstaver er også fra en Nook pakke, de stammer fra Lily Bee Design og er ret så anvendelige - og så kom de i 8 forskellige farver!! :0)

Et klistermærke-banner og en tag, købt i Panduro, til journaling. Jeg er blevet ret så glad for disse almindelige tags (manilatags?) - synes de er gode til journaling.

Det var alt for i dag.
Jeg vil scrappe lidt inden jeg kører på aftenvagt. Rigtig god ny uge til jer alle.

13 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Så smukke de er... på det øverste er det så flot med sommer fugle og tape. Det nederste oser bare af sommer.
Ha en dejlig dag!!!

Thanni sagde ...

Det er nogen skønne LO'er du har lavet - og jeg kan især rigtig godt li' det øverste..syns billedet bliver fremhævet super fint på baggrund af det sorte :)
Også en god uge til dig :)

LaChris sagde ...

Skønne sommerlayouts du har lavet :O)Det er så fint med de små sommerfugle! Ha en dejlig dag.

Ras sagde ...

super flotte og skønne billeder. Du har ramt rigtig fint med det gule på den øverste, så det hænger rigtig godt sammen med hans t-shirt og "drink"

Heidi sagde ...

Hvor er de skønne, er især vild med tapen du har brugt på det første - måske jeg skulle få mit fundet frem igen ;)

Karina Beck sagde ...

Rigtig flotte sommerlayouts i rigtig dejlige farver og papirer.

lam sagde ...

To skønne layouts fyldt med søde detaljer. God ide at bruge tags til journaling. Den ide må jeg huske

Annette / aka sagde ...

Skønne layouts, og hvor er du da flittig.
Det øverste er bare så sommerligt og flot sat op - og smukt også pga sommerfuglene.

Ashley Horton sagde ...

Incredible layout!! I love the tags you used for your journaling and the fun embellie cluster on the left!! Thanks for playing along @ Sassy Lil' Sketches! :)

madamtridse sagde ...

Super skønne sommerLO's. ;o)
Mange fine detaljer. Tror jeg må ha' gang i mit tape igen, super flot detalje.
Du må ha' en dejlig fredag og weekend
Knus

Kirsten sagde ...

Det er nogle rigtig dejlige LO'er du har igen har lavet :-) Du er bare så god til at få brugt nogle af dine resteark, det kunne jeg god lære noget af :-)
God søndag :-)

Tone K. sagde ...

Så flotte LO`er du har laget Charlotte !! Skikkelig fine ! :o)
Så gøy at du bruker skissene på Sassy :o)

Nå har jeg lagt meg til som følger hos deg også ;o)

klem

wendipooh13 sagde ...

what a great page and wonderful page!!! love what you came up with!!! thanks sooo much for playing along at Sassy Lil Sketches!!!