tirsdag den 18. oktober 2011

Grønne/blå farver

Det er sjovt som jeg føler mig helt hjemme i de grønne/blå farver. Når jeg sidder og kigger i mine mapper, kan jeg tydeligt se, at jeg har det bedst med de farver. Det glider bare når jeg er i gang i den farveskala .... :0)
Nu har jeg jo også 2 drenge, så det er måske en forklaring på, at jeg selv synes jeg scrapper pænest når grøn og blå er repræsenteret. ...

Her er så et nyere grønt/blå layout.
Billedet viser Emil, som står på altanen på hotellet vi boede på da vi besøgte Andorra en enkelt dag/nat på vores sommerferie. Der var en fantastisk smuk udsigt til bjergene, som for øvrigt er et godt skisport-sted.

De fleste ark, jeg har brugt her, er fra en Nook pakke. De store blomster er udklip fra et mønsterark. Journaling på en Manila tag, lidt bånd og MS sommerfugle.

Et nærbillede af de fine blomster.

Fik også brugt en pyntenål med et grønt blad på. Titelbogstaverne er også fra The Nook (modtaget for længe siden) - det er Sassafras "Chartreuse glitter alpha". Jeg har tegnet med sort rundt om hvert bogstav.

Hvad med jer - har i en yndlings-scrappe-farve?

Vi er netop kommet hjem efter 2 dejlige dage i sommerhus. Vi var heldige at være der i det skønneste vejr - i dag har det godt nok regnet og været mørkt! Så er det jo fint man kan sidde og sysle med sin hobby. :0)

5 kommentarer:

Margit sagde ...

Sikken et fint LO med et herligt foto fra ferien... det er altså også nogle farver jeg bruger ofte til vores "små" drenge... og så kan jeg rigtig godt li' brun/lyseblå. Det er også to farver, der klæder hinanden, synes jeg.
Og så "øver" jeg mig lidt med pink/lilla... det går ikke så godt :o(

Thanni sagde ...

Skønt LO i "dine" farver ;)..og jeg kan så godt li' at du bruger blomster på et drenge -LO, de passer super til.
Ved ikke lige om jeg har nogen farve,jeg scrapper nemmere med end andre - men jeg har selvfølgelig også både drenge og piger der skal scrappes, så jeg breder mig lidt ud over det hele :D

Annette sagde ...

Endnu et super flot LO fra dig. Grøn og blå er også nogle dejlige farver. Min favorit farve er sort, og tit som kontrast farve.

Kirsten sagde ...

Hvor er det et lækkert LO med et dejligt billede og skønne farver, som passer perfekt til hinanden.
Jeg tror måske også at blå og grønne nuancer som oftest findes på mine LO'er, men det vigtigste for mig er, at vælge 1 - 2 farver fra billedet som går igen i materialerne jeg bruger. Jeg vil så gerne blive bedre til at bruge stærke, klare farver. :-D

nedergaard sagde ...

Hvor er det et lækkert LO... super flot med blomsterne du har klippet ud. Sjov så forskellig vi har det med farver. Det er to farver jeg ikke rigtig kan finde ud af at scrappe i:-)

God torsdag!!!