torsdag den 20. oktober 2011

Scrap FIT & Creative Scrappers

Så blev det til 2 LOs mere, lavet på 3 dage. Dejligt at få scrappet lidt her i ferien.
Jeg så, at Kirsten havde lavet et LO med tal på - og det var som led i hendes DT arbejde ovre hos Scrap FIT. Workout #54 - It All Adds Up handler om at bruge tal, tal og atter tal.

Jeg kom til at tænke på fødselsdags-LOs, som jo er oplagte til at få brugt lidt tal, så jeg scrappede et par billeder fra min mor's 60 års fest sidste sommer.

Tallene og bogstaverne er October Afternoon's mini market stickers. Alle andre materialer er fra denne måneds Nook pakke! Og det er simpelthen så lækre ark denne gang - nøj hvor de glimter og er fine. Jeg blev helt smurt ind i alt det guld, som drysser lidt. :0) Materialerne er fra My Mind's Eye "Lost and Found Two". En super lækker serie!

Her er min brug af tal. Og synes det var smart at lave cirkel om 60-tallet. Forresten, den lille blomst (som jeg også har brugt 2 andre steder på dette LO), er heller ikke fra måndspakken, men fra gemmerne.

Lækre, lækre farver! Og så flotte brads med pynt. Elsker dem!

Synes swirlen i arket er så fin - og ordene "adore you" passer på mine forældre. De er så glade for hinanden. :0)

**************************************

Det næste LO blev lavet her til morgen. Kl. 5 kunne jeg ikke sove længere, så jeg stod op og først "pinnede" lidt på Pinterest og derefter scrappede jeg. Hyggeligt!
Layoutet er lavet efter skitse # 178 hos Creative Scrappers.

Jeg fik brugt helt nye billeder af Theis, som drikker sin yndlingsdrik (han har elsket denne drik lige siden han gik i børnehave!). Der er straks lidt mere knald på farverne her:

Alle ark, journalingtags, klistermærker er fra en tidligere Nook pakke. Materialerne er fra My Mind's Eye "Lime twist" - en rigtig glad serie med sprælske farver.
Det sorte tape med hvide prikker er smash tape - købt i Love2Scrap. Under titlen har jeg brugt helt alm. malertape.

Båndet her med "remember when..." er også fra samme Nook pakke.

Thickers til titlen samt mini alphas fra October Afternoon. Og så fik jeg også brugt min kant-punch igen. :0) Tallene er små klistermærker. Og så lidt splat med glimmermisten.

Tror det var alt for i dag. Jeg er i fuld gang med at male en reol, som vi skal have stående i vores nye udestue. Den har fået et lag knast-lak (det er en gammel fyrtræs-reol). Om lidt får den første omgang maling. Glæder mig til at få den færdig og få taget den i brug.

Rigtig god torsdag til jer alle.

11 kommentarer:

jennaroo sagde ...

These are so gorgeous!

Tracy sagde ...

Beautiful LO, thanks for working out with us at ScrapFit!!!

Charlie sagde ...

Lækre LO's og hvor sjovt - det drak mine unger også som børn (dog uden krymmel dengang) det hed bare noget andet dengang. Hvor ER dine drenge blevet store!! Også flot side med dine forældre.

Kirsten sagde ...

Super hyggeligt at du har været med til en workout, og jeg kan se at du har uploadet dit fine LO ovre på ScrapFIT, tak for det - det er så dejligt når der er danskere der har lyst til at lege med :-D

Hold da op hvor har du udnyttet materialerne fra denne måneds Nook-pakke flot. De er så fine, men umiddelbart tror jeg, at jeg får svært ved at få dem brugt. Det er et rigtig dejligt fødselsdags LO :-D
- Og det er et skønt LO af Theis i herlige glade farver. Jeg elsker også Tivoli drik, men uden krymmel og gerne med et lille squeeze cognac eller whisky i, så den bliver lidt Lomumba-agtig - HE-HE...

Fortsat god ferie, det der er tilbage af den :-D

Trine sagde ...

Rigtig flotte layouts, Charlotte. Det er sat utroligt flot op og afstemmet med farver og pynt. Kan især godt lide det, med dine forældre *S*

Annette / aka sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig ferie.
Og sikke 2 smukke layouts du igen har lavet. Lækre materialer. Det med din mor og far er bare så smukt og elegant. Flot med alt det guld.
Og smart med den måde du har lavet tallene.
Fortsat god ferie.

Tracey ~ GardenOfGrace sagde ...

Such lovely LO's!! So glad Kirsten inspired you to join in on the ScrapFIT workout with your gorgeous LO. Neat how you circled the 60 and your embellies are simply gorgeous! ~ Blessings

http://gracescraps.blogspot.com/

Missy Whidden sagde ...

Beautiful layouts!! Love how you circled the numbers! Just perfect :) Thanks for joining us at ScrapFIT!

Trish Hughes sagde ...

wonderful layouts, love what you did with the numbers!!! thanks so much for playing along with scrapfit!!!

wendipooh13 sagde ...

wonderful pages and love the number usages!!!! thanks sooo much for playing along with ScrapFIT!!!!

Kylie sagde ...

what a special occasion...like hiow you circlesd the number...thanks for playing at ScrapFIT