tirsdag den 29. november 2011

2 layouts :)

Begge disse LOs er lavet for Veckans Skiss. Det er nogle gode skitser, vi scrapper efter, synes jeg.
Her i det nye år er der 2 nye piger, som overtager Veckans Skiss, og der kommer til at foregå konkurrencer på en lidt anden måde og vi kommer på blogspot osv. Men alt dette til januar... :)

The following 2 layouts are made for Veckans Skiss (a Swedish challenge blog and I'm part of the DT). First layout is about myself. It's not often I scrap photos of myself. :)

Første layout er med mig selv:
Billedet er taget på færgen til Tyskland. Jeg har brugt et par forskellige farver mist og igen, igen lidt malertape under titlen. :) Skitsen lagde op til en del journaling, og det passer jo mig rigtig godt. :)

The photo of me is taken on the ferry between Denmark and Germany.
I've used 2 different kinds of glimmermist - it was so much fun. I love using mist! :) And I love the sketch had so much room for journaling.


Næste layout viser ungerne, som er med til julebagning i julen 2009.

Jeg er blevet rigtig glad for at bruge twine. :) Baggrundsarket er dansk: Riddersholm Design "Holly and Angles". Lækkert ark!! Jeg har brugt bogsider bag billederne og så lidt pynteborder under billederne (sidste års Nook jule-pakke).

And here's a Christmas layout. My kids are baking Christmas cookies in 2009. I love using twine :) and the tiny letters for the title is October Afternoon stickers. The background paper is Danish design "Riddersholm Design" and it's soooo gorgeous. :)

De små bogstaver er October Afternoon. :)
Det er så hyggeligt at scrappe julebilleder netop nu! Og jeg er begyndt at glæde mig rigtigt meget til jul. ... har pyntet op i huset i fredags - såååå hyggeligt. :)

Thanks all for visiting my blog and giving me nice and cozy comments.

10 kommentarer:

Anne sagde ...

Wauw! De er godt nok flotte! Elsker farverne på det første, og opsætningen på det sidste! :)

Ras sagde ...

lækker lækker. Ja, det er flotte opsætninger, altså gode skitser

Julie Tucker-Wolek sagde ...

These are BEAUTIFUL!!! I loveeeeeeeeeeeee all the photos (of you and the kids!) and loveeeeeeeeeeee the misting on the first one and that twine on the second one!! :):):):):):):):):):):)

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det nogle skønne layouts! SKønne skitser, måske man skulle igang med layouts igen ;), og evt med et julelayout. Dejlig inspiration:)

nedergaard sagde ...

Sikke skønne layouts... rene og stringente i opsætning. Så flot du har pyntet dem. Jeg har aldrig lavet et jule Lo, så måske.....
Ha en god dag.

Margit sagde ...

Uh-ha... det er længe siden jeg har været på besøg... :o(
Sikke et par fine LO. Fine LO begge to... hvor mon tankerne var henne...?? ;o) Lækkert foto med dig ;o)
Og ungerne med gang i julebag er altid et hit... de er så optagede af processen... elsker når du bruger malertape... fed tekst"ramme"... syn's jeg.

Dorit sagde ...

Sikke tankefuld du ser ud, mon du tænker på scrap ! Rigtig flotte LO'er, fint sat op, du er usper til at få brugt fra Nook-pakkerne. Hvor er det skønt de 2 drenge elsker at bage...og at det blir dokumenteret :-))
Hvis du gerne vil have en at bytte kalender/adventsgaver med næste år, melder jeg mig gerne på banen, det er superhygligt !

Kirsten sagde ...

Det er 2 lækre layouts du har lavet. De afdæmpede farver passer rigtig godt til dem. Jeg er altså imponeret over så god du er til at få brugt ting fra Nook pakkerne. Jeg bare rigtig mange materialer liggende der fra, så jeg har sagt min fra, så decemberpakker bliver min sidste i denne omgang ;-D

Rigtig god weekend, når du kommer så langt ;-D

madamtridse sagde ...

Waouw hvor er de LO's bare lækre. Kanon opsætning af papir og billeder. :)
Du må ha' en rigtig skøn 2. søndag i advent.
Knuz

Dorit sagde ...

Super Charlotte, vi 2 har en aftale ;-) Vi snakker lige sammen når tiden nærmer sig, det vil jo nok sige en gang senest sidst i oktober, der skal jo være tid til at få købt ind, og vi skal nok også lave en hot/not liste...