mandag den 7. november 2011

Et par LOs

Her er et LO som handler om en søndag aften, hvor vi spiste på Fasaneriet ude ved Ledreborg Slot (ved Lejre). Vi var de eneste som spiste inde i restauranten og det var en virkelig underlig følelse. Jeg kan nu godt li når der er flere mennesker omkring mig, når jeg sidder på en restaurant. :) :) :)Alle materialer er fra The Nook. LOet er lavet som led i mit DT arbejde på Veckans Skiss for nogle uger siden. Et meget enkelt LO, lige som jeg godt kan li det. :) :) :)

Det næste LO er blevet vist på Swe scrapbook. Jeg scrappede efter en skitse, som Helene havde lavet. Herligt at de fik lyst til at vise den på deres fine blog, som Veckans Higlight. Indlægget i deres blog kan ses her ----> Tryk her.

LOet viser L og jeg i Val Morel i Frankrig på en skiferie tilbage i 2008.

Igen meget enkelt, hvor baggrundsarket for lov til at udgøre det meste af pynten.

 ... og et lille close-up. :) :) :)

Det var alt for i dag. Tak for i kigger med og skriver søde kommentarer til mig. Det er det som gør det ekstra hyggeligt at blogge.
God ny uge til jer alle.

5 kommentarer:

Julie Tucker-Wolek sagde ...

These are both BEAUTIFUL! I loveeeeeeeeee the colors and the photos! :):):):):):):):):):):)

Karina Beck sagde ...

To flotte layouts. Jeg synes især det sidste er rigtig smukt i farverne.

madamtridse sagde ...

Waouw nogle lækre LO's du har lavet. Som altid skønne farver og detaljer som fremhæver billederne.:)
Du må ha' en rigtig dejlig uge
Knus

Dorit sagde ...

Det kender jeg alt for godt, vi har det med at tage ud og spise, hvor ingen andre har tænkt på det samme... det er altså lidt småpinligt, men man må jo sige, at man får fuld opmærksomhed fra tjenerstaben !!
Rigtig fine og enkle LO'er, du er god til at få anvendt Nook-sagerne !!

Ras sagde ...

lækkert LO, ja det er underligt sådan at være de eneste. Min mand og jeg har prøvet, at være de eneste i biografen for at se en Harry Potter film. Det var godt nok også underligt og en aften vi husker længe:-)