lørdag den 30. april 2011

Dejlige lørdag

Ihh hvor er det skønt det er lørdag og flot vejr! Vi har været ude det meste af dagen.
Først på Roskilde Kræmmermarked - en masse gøgl, men det var nu hyggeligt at være sammen bare os 4. Og ungerne elskede jo, at der var et tivoli, så de kunne ræse rundt i radiobioler og prøve vilde ting. :0) ... jeg fik taget en del billeder derude fra, men jeg brugte det andet kamera, og det kan jeg ikke selv finde ud af at tømme - desværre. ...
Derefter har jeg været lidt i haven. Jeg har fået sået nogle ærteblomster fra Isabella Smith (i en stor krukke), som fulgte med hendes sidste magasin.

Jeg har fået scrappet et LO i morges. Fandt en skitseblog, der hedder Crafty Sketches - og derinde så jeg vores egen søde Kirsten, som nyt DT medlem. Hvor cool er det lige? :0)

Her er mit LO:

Et billede af nogle utroligt lækre tomater i Italien. (sommerferie 2008). Vi boede på en enorm campingplads, hvor der var ALT - du kunne leve derinde, uden at gå udenfor pladsens grænser. Meeen vi vil jo også gerne se ting og sager når vi rejser, så selvfølgelig var vi i Venedig og andre steder på den ferie.
Nå, men de her tomater smagte himmelsk! Vi var henne ved denne bod/butik flere gange i løbet af ferien, efter tomater, da vi spiste rigtig mange hjemmelavede bruchetta'er. MUMS. :0)

Baggrundsarket er fra Bella Blvd og hedder "Camped out". Det grønne mønsterark er fra en 8x8 papirblok jeg vandt engang. Blomster købt hos Scrap is Fun, bølgepap fugl og bølgepap blomst (under de gule blomster i øverste venstre hjørne) er fra the Nook. Jeg har brugt lidt blonde samt knapper og de små titelbogstaver er Tiny Type fra Cosmo Cricket.

Bare et lille close-up. Med alle de tomater på billedet tænkte jeg jo straks på sloganet fra en TV-reklame om tomatketchup. :0) Så jeg snuppede det slogan til min titel.

Og her er skitsen, for en god ordens skyld:


Ellers har jeg haft min første hele uge på job, efter min sygemelding. Det var faktisk godt at komme tilbage og jeg har haft det fint med det. Føler mig glad - og det er jo skønt.
Jeg ønsker jer alle en super dejlig weekend!

onsdag den 20. april 2011

2 x Veckans Skiss ... God Påske!

Som overskriften siger, vil jeg vise 2 layouts, som er lavet via mit DT arbejde hos Veckans Skiss.
Begge LOs blev lavet med hvid baggrund - hvilket jeg egentligt ikke gør så tit. Men her synes jeg det passede fint.

Veckans Skiss uge 15:

Billedet blev taget til en Bryan Rice koncert her i byen for nogle somre siden. Han er opvokset her og har gået på ungernes folkeskole, så han var ligesom "hjemme" for at spille til høstfesten.
En super god oplevelse og hvor synger han godt. Jeg stod perfekt og fik taget mange gode billeder af ham.
Jeg har fået brugt lidt gul og blå glimmermist, tags og resteark.

Denne pil er cool, synes jeg. Den er modtaget i en af Nook pakkerne og det samme er borden under billedet.

************************

Veckans Skiss uge 16:
Næste LO har et lidt underligt billede, men jeg synes det var sjovt at scrappe det. Emil gad bare ikke jeg tog flere billeder den dag - og det ses tydeligt på hans hånd! :0)

Ark fra forskellige Nook pakker. Jeg er lidt vild med den skitse vi skulle bruge her.
I kan jo, hvis i har tid til scrap her i påsken, gå over på Veckans Skiss og scrappe efter skitsen, som er fremme i denne uge. Det ville være dejligt at se jeres bidrag.

Bare lige en detalje af et ombukket hjørne, knap og lidt snor.

Rigtig god påske til jer allesammen.
Vejret tegner jo godt. Så nu glæder vi os bare til nogle dage i sommerhus med resten af familien. ... og jeg må hellere huske kameraet! ;0)

søndag den 17. april 2011

Bird is the Word

Jeg faldt helt tilfældigt over en udfordringsblog tidligere i dag, som jeg ikke kendte. Den hedder "Bird is the Word". Derovre skal der scrappes efter et bestemt ord. Denne gang er ordet "Forever". Det ville jeg gerne prøve at få noget ud af, og her er mit LO.

Et billede af manden og jeg, taget af en af ungerne i sommers. Jeg har ret svært ved at bruge ark fra Webster's Pages, men jeg elsker dem!! Og her fik jeg sørme brugt et fra min bunke.
Ellers er der brugt en fancy doily, fine Thickers med glitter, som jeg købte på SAM i går. Blomsterne er fra Ladybug and Friends. MS sommerfugle, som fik en sort prik i midten.

Man kan måske lige ane glimmeren i bogstaverne. Hjertet er fra en gammel QK swap jeg var med i for flere år siden. :0)

Jeg har flere LOs at vise jer. Men det må blive en anden dag.
Jeg skal på job i morgen og jeg glæder mig faktisk lidt. Men det er jo også rart at tænke på, jeg kun skal arbejde 5 timer i morgen, og så har jeg fri resten af ugen.
Rigtig god søndag til jer alle.

lørdag den 16. april 2011

Et besøg på SAM...

Ja, så kom jeg hjem igen. Har været oppe i Roskilde Hallerne, hvor SAM er i fuld gang både i dag og i morgen. Sikke mange scrappere der var tilstede! Det var hyggeligt at få hilst på dem jeg kender (Karina, Charlie, Margit, Annette, Anja og Pia fra Love2Scrap). :0)

Jeg fik handlet i 3 butikker. Ægerligt at man føler man bør stoppe et sted, for jeg gad godt handle mere! he he.

Dette er fra Unikscrap:

Lækre ark! (næsten) alle i grønne, blå, hvide, gule farver.
Jeg kunne ikke stå for arket med køkkentingene på, så det måtte også bare med hjem.

Jeg elsker, elsker, elsker perler! Så lidt af dem røg der også i posen.

***********************
Så kommer indkøbene fra Scrapfactory:

Sorte ark kan man aldrig få for mange af! Og så var der mange forskellige thickers - alle til 29 kr. Synes det var så godt et tilbud, at jeg måtte have 3 forskellige slags med hjem. :0)
De to sprayflasker indeholder "perfect pearls mists".

***********************
Og sidste butik jeg handlede i var Love2Scrap:

Igen en masse forskellige lækre ark. Journaling-ting, en blå zig writer, en aquamarine inkpad og lidt flere bogstaver.

Dejligt med nye sager. Det gør så også, at jeg nu har meget lyst til at scrappe, så det vil jeg gå i gang med. :0)
Rigtig god weekend til jer alle.

torsdag den 14. april 2011

The scrappiest

Jeg har fået lavet et LO mere. Begyndte på det i går og blev færdig her i dag. Jeg har fulgt sketch #115 hos The Scrappiest, som laver nogle skønne skitser.

Med hensyn til farverne, er jeg gået totalt i forårs-mode. Billederne er gamle (fra 2007), hvor vi faktisk havde en ret regnfuld sommer. Baggrundsarket er Graphic 45. De to grønne ark er henholdsvis et 8x8 ark og et 6x6 ark fra små blokke, som jeg har liggende. Arket med skrift på er en rest. Stjernerne er klippet ud af et mønsterark, jeg modtog for længe siden.
Titelbogstaverne er udklip fra en "alfabetbog" jeg købte for lææææænge siden - havde faktisk glemt jeg havde den. :0)

Små fine perler i midten af hver stjerne og de små blå cirkler er lavet med en dabber. Og så havde jeg også gang min MS borderpunch.

Jeg elsker de blå og grønne nuancer! Synes det er så smukt sammen. :0)

L er gået til ferie nu - så vi er hjemme sammen. Hyggeligt. Desværre er yngste mand blevet syg med feber og ondt i halsen, så han ligger på sofaen. Den stakkel.
Jeg har bagt kanelsnegle og skal skære frisk frugt ud, så vi er klar til den Kongelige barnedåb, som jeg i hvert fald skal følge på TV, når nu jeg har muligheden for det.

God torsdag!

tirsdag den 12. april 2011

Så blev det Pencillines tur

I går fik jeg lavet et LO til Pencilline skitse 233. Det var en cool skitse og jeg nød at arbejde med den. :0) Billederne er taget på vores sommerferie sidste år, en stille aften på Ålbæk Havn.

Alle mønsterark er fra forskellige Nook pakker samt journey-tag'en, den runde tag, dato-tag'en og de blå bling. Baggrundsarket er det lækre Kraft karton (købt hos Kreative Fornemmelser).

Manila tags fra Panduro og de store blå bogstaver er faktisk vinter-bogstaver "snowy serenade" fra Bo Bunny, men jeg synes farven passer så godt til mit tema. Den tynde snor er købt hos Kreative Fornemmelser.

Et close-up af to forsk. tags og så et herligt klistermærke med tekst på. Jeg har flere af den slags, bare med andre tekster på. Dem vandt jeg på en canadisk blog engang. :0) Havde glemt jeg havde dem....

Mht. mig selv, ja så har jeg det nogenlunde godt. Er stadig træt og føler mig ret brugt, men det er nu rart at kunne tage alt i eget tempo, uden at skulle tænke job også. Jeg skal på job på mandag i få timer og så har jeg ferie resten af ugen. Det er en blid start, som jeg er glad for vi fik arrangeret.
Tak for alle jeres søde kommentarer.

mandag den 11. april 2011

Capture these Sketches

Igen blev jeg vild med skitsen ovre hos Let's Capture These Sketches. Denne har har #77.
Her er mit LO:

Jeg synes det var sjovt at "vælte" hele opsætningen lidt til den ene side, da layoutet handler om balance.
Stort set alt hvad jeg har brugt til dette LO er fra forskellige Nook pakker, på nær den lille robot, billetten og tag'en.

Jeg har en del af disse små robotter, de er så herlige. Købte dem vidst nok hos Love2Scrap, men husker det ikke helt. Det er Maya Road som har har lavet dem.

Bare et lille close-up af tag, brad og klistermærke.

Jeg vil smutte igen. Rigtig god ny uge til jer alle.
~Charlotte~

fredag den 8. april 2011

Mig tid (skissdilla #106)

I går fik jeg lavet dette LO til Skissdilla skitse nr. 106.
Jeg fik scrappet om mig selv - min MIG tid, som jeg har så meget brug for lige nu. Det var nu hyggeligt at bruge tøsefarver for en gangs skyld. :0)

Baggrundsark, chipboardpynt og thickers er fra Nook pakken fra marts måned.
Grenen med blomster er klippet ud af et gammelt ark. Jeg har også brugt et stykke blonde og lidt dew drops.

De store røde "klatter" er lavet med en dabber. Farven på glimmermisten hedder Tutti Fruitti.

Bare lidt detaljer af grenen og lidt dims.

I går aftes var i ovre på drengenes skole, hvor der var det årlige Playback. Hver klasse finder en sang, laver et show (kostumer, rekvisitter osv.) og skal så mime til den sang de har valgt. Det er en stor begivenhed hvert år - og der findes vindere. Første gruppe er fra 1. til 5. klasse og næste gruppe er fra 6. til 9. klasse (10. klasserne står hvert år for arrangementet, filmer det, laver lysshow på scenen osv - derefter laver de DVD'er, som sælges for et lille beløb).
Theis klasse - 5.B - vandt sgu!! Hvor var det sejt! Og han var helt oppe at køre. Han har været til finalen i dag sammen med 3 andre skoler i området, som deltog med deres vindere. Theis klasse endte på en flot 2. plads. ... det er bare så SEJT!! - han var i øvrigt Michael Jackson som barn og sang "ABC". Han var sååååå god og gav den fuld gas med mikrofonhår, malet i ansigtet og 70'er tøj. :0)

torsdag den 7. april 2011

My Boys

Dette LO er lavet via mit DT arbejde for Veckans Skiss (denne er fra skitsen i uge 13). Billederne viser storebror og lillebror på besøg i Hammershus Ruiner i okt. 2010.

Baggrundsarket er et at de lækre Kraft ark. Det runde mønsterark købte jeg på Scrap N Dream (hos Love2Scrap) og det er bare flot IRL! :0) Er glad for jeg købte det.
Rundt om billederne har jeg brugt malertape og givet det en sort streg hele vejen rundt. Det er en ide jeg har set et eller andet sted i blogland - tror det var på en amerikansk blog.

Der er brugt resteark til både strimler og cirkler. Journalingtag'en er modtaget i en Nook pakke.
Et ret enkelt LO, hvor billederne for lov til at stå helt frem.

Jeg får scrappet en del i disse dage. Det er dejligt at sidde helt for mig selv og bare nusse med papir, saks og billeder, så der kommer nok snart nyt igen her på bloggen.
God torsdag til jer alle.

onsdag den 6. april 2011

Blå, sort, grå, hvid

Ja, overskriften beskriver farvevalget i dette LO. Synes de passer godt til billedet af ældste søn, som sidder og hygger på sit værelse med computeren og slik (i hjemmelavet slikskål!). :0)

Layoutet er lavet efter Sketchy Thursdays skitse 31.03.

De mønstrede ark jeg har brugt er fra restemappen. Jeg fik brugt min borderpunch fra MS og et par MS blomster, selvom det er et drenge-LO. Jeg valgte så at lave blomsterne i Kraft karton, så de er lidt mere rå og ikke så tutte-nuttede.
Den runde journaling tag købte jeg for længe siden hos Kreative Fornemmelser.

Her kan ses en masse lag-på-lag.

De punchede blomster tæt på. De fik lidt sort sværte på kanterne. Har også brugt blå glimmermist, men synes det drillede mig lidt denne gang....

Igen tak for jeres søde ord og varme tanker. Det sætter jeg pris på.
Jeg har det, efter omstændighederne godt, men kæmper lige p.t. med at få sovet nok. Ja det kan lyde underligt, når nu jeg har tiden til det, men jeg er ikke god til at sove - det skal der så laves om på. Og jeg kæmper videre. For jeg vil ikke være fanget i denne kedelige situation, jeg vil blive MIG igen...

mandag den 4. april 2011

Stuck sketch, April 1st

Jeg har siddet og syslet med dette LO igennem et par dage, sådan gået til og fra.
I dag fik jeg det så gjort helt færdigt. Jeg har brugt nogle dejlige sommerbilleder af en af mine skønne nevøer.
Skitsen jeg har arbejdet efter er April 1st sketch hos Stuck.

Baggrundsarket er mere cremefarvet i virkeligheden. Ellers har jeg brugt nogle rester til strimlerne. Det der ligner bobler (det synes jeg i hvert fald selv at de gør) er lavet med en dabber.

Denne "play" chipboard er modtaget i marts måneds Nook pakke - det samme er båndet.

Denne blå chipboard pynt er fra samme pakke, jeg omtalte før. Såååå fine, synes jeg. Titelbogstaverne er også chipboard (fra Sassafras Lass).

Nu vil jeg så gerne sige et STORT tak til jer som har givet mig søde og trøstende kommentarer til mit forrige indlæg. Det varmer så utroligt meget og bliver højt værdsat! Jeg er heldig, at jeg også har en dejlig forstående familie og vennekreds - det hele hjælper mig på rette vej.
Indtil videre er jeg sygemeldt de næste 2 uger - og så skal jeg starte lige så forsigtigt op igen - sidde et andet sted, hvor der er mere ro osv. Jeg tror og håber det bliver godt.
Nu skal jeg passe helt på mig selv. Få gået nogle gode ture. Tænke på mig selv.

Tak for i gad lytte.