fredag den 28. oktober 2011

Veckans Skiss: Lille frøken Bella

Denne uge ovre på Veckans Skiss kan dette LO ses som inspiration til ugens skitse.
Billedet har jeg dog sløret, men den skønne lille frøken er lille kusine Bella. Den sødeste og mest charmerende lille dame jeg overhovedet har mødt! :0)

 Det var hyggeligt at sidde med al det lyserøde - det er jo ikke ofte det sker for mig. Sommerfuglen er igen min MS punch - som jeg bare ELSKER at bruge. Alle materialer er fra The Nook, på nær den røde twine, som jeg købte i Peter's Resthal (stof- og sybutik).

  Her er twinen tæt på samt den fine foldede blomst. Jeg gav LOet et par omgange med rød mist.

Tekststrimler, sommerfugle, mini bogstaver i en skøn forening. Knapperne er så fine, synes jeg.

Nu vil jeg nyde resten af fredagen, sådan helt stille og roligt. Jeg har weekendvagt så jeg skal lige lade lidt op. Rigtig god weekend til jer allesammen og tak for jeres søde kommentarer. :0)

onsdag den 26. oktober 2011

Bird is the word: Together

Ovre hos Bird is the Word er ordet denne gang "Together". Og hvad er mere oplagt end at lave et LO med mig selv og manden i mit liv. :0) Jeg synes Webster's Pages er så smukke, men svære at bruge. Her fandt jeg så et ark det faktisk lykkedes mig at arbejde med.

Billedet er taget i juni måned i år. Fik brugt nogle tags, snor, en gammel sort blomst (kan ikke huske hvor jeg har den fra), hjertepins, sorte klisterhjerter fra Netto, MS sommerfugle, lidt blonde, små "kage"servietter samt to typer bogstaver til titlen. 

  Jeg synes den sorte matte lige løfter billedet lidt - får det til at træde mere frem på LOet. Og så var det sjovt at bruge tags på denne måde. Jeg har forøvrigt scrappet dette "frihånd" - altså uden skitse eller noget.

 Tæt på  blomsten med klisterhjerte i midten og et par hjertepins.

Rigtig god onsdag til jer alle.Jeg nyder en fridag (har fri pga. weekendarbejde). Dejligt at sidde i et stille hus og bare være mig. :0)

søndag den 23. oktober 2011

Endnu et nyt LO - Sketchy Thursdays

Jeg fik sørme scrappet et LO her til formiddag, alt imens jeg lyttede til Café Hack - hvor hyggeligt!
Skitsen jeg har brugt er rigtig fed, synes jeg, den lægger op til en masse journaling og med plads til 3 billeder, så den satte jeg i gang med.
Her er mit resultat:


Det grønne baggrundsark er et gammelt et, som hedder Green Woods (fra K&Company). Billederne er fra Sankt Hans i år. Hvert år afholder vi denne specielle aften ved Roskilde Havn, på et sted der hedder Kællingehaven - ikke et videre kønt navn, men der er virkelig skønt derude.
Jeg synes det var sjovt at lave den skæve opsætning.


 Her kan ses jeg har brugt bobleplast til at lave dupper med. Det var også sjovt at prøve. Jeg har snart set den teknik blive brugt mange, mange gange og nu kastede jeg mig så selv ud i det. Blomsterne er fra Prima og sommerfuglene er fra Maya Road (chipboard sommerfugle, som jeg har sværtet med gul).



Og her er skitsen. Herlig ikk'? :0)

Det var alt for i dag. Tror jeg vil scrappe lidt mere. Manden ligger på sofaen og "sover den ud". Han var til Tyrolerfest/ølfest i går - he he. Ungerne hopper trampolin, så jeg har bare mig selv at underholde. :0)
Rigtig god solskins-søndag til jer alle.

lørdag den 22. oktober 2011

All Boy - My creative sketches

Allerede et nyt LO fra mig. Hvor er det vildt. Og det er jo skønt at få scrappet i disse dage
Jeg har lavet et LO efter en skitse ovre hos My Creative Sketches. Den var herlig at arbejde med. Jeg fik scrappet et skønt billede af nevø F fra sommerferien 2009.

Materialerne jeg har brugt er fra The Nooks juli pakke, hvilket indeholder en masse lækkert October Afternoon.

 Fine farver, synes jeg. Blomsterne er punchet med en MS blomsterpunch. Drengen nede i højre hjørne er klippet ud af et at mønsterarkene og det samme er cirklerne. 

 Cirkler og drengen tæt på og så en smule twine øverst.

Det var alt for i dag.
Jeg håber i alle nyder det gode vejr og at det er lørdag!

torsdag den 20. oktober 2011

Scrap FIT & Creative Scrappers

Så blev det til 2 LOs mere, lavet på 3 dage. Dejligt at få scrappet lidt her i ferien.
Jeg så, at Kirsten havde lavet et LO med tal på - og det var som led i hendes DT arbejde ovre hos Scrap FIT. Workout #54 - It All Adds Up handler om at bruge tal, tal og atter tal.

Jeg kom til at tænke på fødselsdags-LOs, som jo er oplagte til at få brugt lidt tal, så jeg scrappede et par billeder fra min mor's 60 års fest sidste sommer.

Tallene og bogstaverne er October Afternoon's mini market stickers. Alle andre materialer er fra denne måneds Nook pakke! Og det er simpelthen så lækre ark denne gang - nøj hvor de glimter og er fine. Jeg blev helt smurt ind i alt det guld, som drysser lidt. :0) Materialerne er fra My Mind's Eye "Lost and Found Two". En super lækker serie!

Her er min brug af tal. Og synes det var smart at lave cirkel om 60-tallet. Forresten, den lille blomst (som jeg også har brugt 2 andre steder på dette LO), er heller ikke fra måndspakken, men fra gemmerne.

Lækre, lækre farver! Og så flotte brads med pynt. Elsker dem!

Synes swirlen i arket er så fin - og ordene "adore you" passer på mine forældre. De er så glade for hinanden. :0)

**************************************

Det næste LO blev lavet her til morgen. Kl. 5 kunne jeg ikke sove længere, så jeg stod op og først "pinnede" lidt på Pinterest og derefter scrappede jeg. Hyggeligt!
Layoutet er lavet efter skitse # 178 hos Creative Scrappers.

Jeg fik brugt helt nye billeder af Theis, som drikker sin yndlingsdrik (han har elsket denne drik lige siden han gik i børnehave!). Der er straks lidt mere knald på farverne her:

Alle ark, journalingtags, klistermærker er fra en tidligere Nook pakke. Materialerne er fra My Mind's Eye "Lime twist" - en rigtig glad serie med sprælske farver.
Det sorte tape med hvide prikker er smash tape - købt i Love2Scrap. Under titlen har jeg brugt helt alm. malertape.

Båndet her med "remember when..." er også fra samme Nook pakke.

Thickers til titlen samt mini alphas fra October Afternoon. Og så fik jeg også brugt min kant-punch igen. :0) Tallene er små klistermærker. Og så lidt splat med glimmermisten.

Tror det var alt for i dag. Jeg er i fuld gang med at male en reol, som vi skal have stående i vores nye udestue. Den har fået et lag knast-lak (det er en gammel fyrtræs-reol). Om lidt får den første omgang maling. Glæder mig til at få den færdig og få taget den i brug.

Rigtig god torsdag til jer alle.

tirsdag den 18. oktober 2011

Grønne/blå farver

Det er sjovt som jeg føler mig helt hjemme i de grønne/blå farver. Når jeg sidder og kigger i mine mapper, kan jeg tydeligt se, at jeg har det bedst med de farver. Det glider bare når jeg er i gang i den farveskala .... :0)
Nu har jeg jo også 2 drenge, så det er måske en forklaring på, at jeg selv synes jeg scrapper pænest når grøn og blå er repræsenteret. ...

Her er så et nyere grønt/blå layout.
Billedet viser Emil, som står på altanen på hotellet vi boede på da vi besøgte Andorra en enkelt dag/nat på vores sommerferie. Der var en fantastisk smuk udsigt til bjergene, som for øvrigt er et godt skisport-sted.

De fleste ark, jeg har brugt her, er fra en Nook pakke. De store blomster er udklip fra et mønsterark. Journaling på en Manila tag, lidt bånd og MS sommerfugle.

Et nærbillede af de fine blomster.

Fik også brugt en pyntenål med et grønt blad på. Titelbogstaverne er også fra The Nook (modtaget for længe siden) - det er Sassafras "Chartreuse glitter alpha". Jeg har tegnet med sort rundt om hvert bogstav.

Hvad med jer - har i en yndlings-scrappe-farve?

Vi er netop kommet hjem efter 2 dejlige dage i sommerhus. Vi var heldige at være der i det skønneste vejr - i dag har det godt nok regnet og været mørkt! Så er det jo fint man kan sidde og sysle med sin hobby. :0)

lørdag den 15. oktober 2011

Jaaaa - så det ferie!

Vågnede op kl. 6 og tænkte - "åhhh nej, gider ikke i dag" ... troede jeg skulle på job - men ved i hvad? Jeg har efterårsferie og det samme har manden og børnene. Der er altså ikke noget bedre i verden end ferie! Og vejret er jo så smukt, og det gør det ekstra godt!
Senere i dag skal vi ud og se svigerfar springe faldskærm - det glæder jeg mig til. Han er netop fyldt 60 og det var en af hans gaver at skulle ud og springe. :0) Han er sej!

Og så til lidt kreativt.
Jeg har for længe siden lavet dette LO:

Det viser min far på en vippe ud over havet på Bornholm. Billedet blev taget for præcis et år siden - i oktober sidste år, da vi var derovre nogle dage. LOet er lavet ud fra fri fantasi - det er ikke ofte jeg scrapper uden brug af skitse.
Journalingtag'en har jeg modtaget i en scrappe-julekalender for nogle år siden. Ellers er der brugt resteark, tape, knapper og halvperler.

Næste LO er lavet efter en skitse fra Sketchy Thursdays, jeg blev aldrig færdig til deadline, så det har ikke været sendt ind.

Baggrundsarket er bagsiden af et old-gammelt ark jeg havde liggende. Noget af det første jeg købte, tror jeg. Det er Ki Memories og er så grimt på den anden side. Godt der var en bagside jeg kunne bruge. he he.
Kan godt li sådan en type "firkant-LOs". Til firkanterne er brugt ark fra restemappen. Skyen, vanddråberne og "billetten" med ordet "sand" er klistermærker. De bitte små sommerfugle er også klistermærker. Skyen fik lidt blå mist.
Billedet er taget i Skagen, sommeren 2010, og viser L og ungerne som prøver at begrave fødderne i sand.

Jeg ønsker jer alle en god weekend - og god ferie til jer som har det.
Tak for besøgene og de hyggelige kommentarer.

onsdag den 12. oktober 2011

Jow jow - er her stadig

Det er nu ikke meget jeg får blogget for tiden. Jeg får dog scrappet (lidt), så det er jo godt nok.
Jeg har en lille smule nyt at vise i dag og det første LO er lavet til Sketchy Thursdays 10.6 sketch challenge. Fed skitse, hvor der er plads til 3 billeder.
Jeg valgte at scrappe herlige billeder af ungerne, taget i april i år, hvor de laver sjov med en pude på maven og på ryggen, så de ser tykke, deforme og skønne ud. :0)

Layoutet er mere lyst IRL. Der er brugt et gammelt mønsterark (det med bogstaverne på, som stammer fra Ki Memories) og der er brugt resteark. Jeg har mistet med gul på hvid karton. De runde journalingtags er fra Jillibean soup og det samme er den brune tekststrimmel. Jeg har brugt lidt knapper, twine og pins og Mini alphas fra October Afternoon.

*********************************

Dette LO kan ses på denne uges Veckans Skiss. Kom over og leg med - vi vil så gerne se jeres bidrag! Det var en SVÆR skitse, synes jeg, men jeg blev vild med resultatet. Åkandebilledet er taget i vores havedam i 2009 (i år har vi haft 3 lignende super flotte åkander derude). Alle blomsterne er klippet ud af et mønsterark - alle ark stammer fra forrige månedspakke fra The Nook - er vild med de ark! (Crate Paper "Random Collection").
Under titlen har jeg brugt alm. malertape - noget jeg er begyndt at bruge en del. Giver en fin effekt, synes jeg.

***********************************

Ellers går tiden med masser af arbejde (ny afdelingsstruktur man lige skal vænne sig til - vi er nu offcielt slået sammen med Modtagelsen/skadestuen og skal arbejde under samme afdelingsledelse). Jeg sidder på akut-enheden og min stilling bliver der sådan set ikke rørt ved - heller ikke mit rul - hvilket jeg er virkelig glad for.
Har efterårsferie hele næste uge sammen med både mand og børn og det bliver dejligt. Glæder mig så meget til noget frihed, dejlige ture ud i det blå (måske ud i det grå - alt afhængigt af vejret ) og et par dage i sommerhus! :0)

Tak for jeres besøg og kommentarer. Det er altid så skønt. Og god dag til jer alle.