søndag den 11. marts 2012

Inbydelser t. konfirmation /invitations

Det er blevet tiden til at ældste søn skal konfirmeres. Dette foregår i maj måned og vi glæder os alle rigtig meget. Jeg har været i gang med produktionen af invitationer. Og jeg er jo ikke noget kortmenneske, så jeg synes det var et svært projekt.
Emil har valgt farver og har godkendt det endelige resultat. :0)

Oldest son will have his "konfirmation" (don't know the word in English, but we are going to the church and t's a confirmation of baptism) and after church we will have a lot of guests who all celebrate our son. We'll have some good food and some cozy hours together. All this will happen in the beginning of May.
I've been busy making the invitations. I'm NOT af card-girl at all, so I thought it was a bit hard doing these invitations. But here's the result:

Her er de så. Jeg har lavet lidt flere end dem i ser her. Alle er sendt afsted og så håber vi bare på at alle gæster kan komme og fejre Emil. Jeg købte mig til selve kortet og så pyntede jeg ellers løs.

All of them are mailed, so now we just hope all can come to this big day.

Fine blå toner og meget enkelt.
Lovely blue colors (the colors are chosen by my son). The invitations are very simple, but this is how he likes it. :0)

Og indersiden er igen helt enkel.

Jeg har ingen layouts at vise i dag - men har dog scrappet en lille smule til begge Design Teams jeg er medlem af. Så dem må i vente med at se.
Rigtig god søndag til jer alle.

I have no layouts to show you today. I have been scrapping though, but it's for the two Design Teams I'm working for, so I can't show you anything yet.
I hope you all enjoy the Sunday!

8 kommentarer:

Julie Tucker-Wolek sagde ...

It's the same word only with a "C" - Confirmation... I love love love love your invites! They are beautiful...and how exciting for your Son!!

nedergaard sagde ...

Super skønne indbydelser... så fine farver og papirer du har brugt. Ha en god søndag

Margit sagde ...

Fantastisk.... og hvorfor er det så liiiige at du ikke er kortmenneske?????
Hold da op... hvor de er fine... lækre drengefarver og i en tilpas rå stil...Kan godt forstå at de er "godkendt"... ;o) ;o)
Håber alle kan komme....
Go' aften...

Thanni sagde ...

Hvor er det nogen fine indbydelser - skønne farver og papirvalg..så kan du jo sige du ikke er kort-pige, men dem her er du sluppet mere end heldigt fra! :)
Det er en stor dag sårn en konfirmation, og hold op der er meget der skal være styr på ;)...godt man ikke har flere tilbage af den slags - 4 stk. må være nok :D

lam sagde ...

Hvor er de fine, jeg sidder selv og norkler mad en bestille på 20 indbydelser

FruMaansen sagde ...

Meget stilrene og enkle kort. Kan rigtig godt lide dem!

Annette sagde ...

Det er da rigtig fine invitationer - rigtig "drengede"
Og hvorfor er du ikke kortmenneske ? Det kan man da ikke se.

Den slags kan ændre sig - siger jeg af erfaring.

Annette sagde ...

Rigtig flotte konfirmations-invitationer du har fået lavet. Jeg er vild med brun/blå sammensætningen... og et SKØNT billede af ham.