mandag den 26. marts 2012

Let's Get Sketchy - a new sketch is up!

Så blev det mandag igen, og der er en ny skitse oppe på Let's Get Sketchy! Det er vores egen Janessa, som har lavet skitsen denne gang. Og den var sjov at arbejde med. Kom over og leg med, vi vil så gerne (også) se danske bidrag.

Monday again! And there's a new sketch up and running over at Let's Get Sketchy. It's Janessa, who did the sketch this week, and it was a fun one to work with. :) Come on over and play with us!!

Skitsen/the sketch:

Et billede af mig og mine drenge, taget på Roskilde Havn i april 2011. Jeg blev ret glad for de farver jeg fik sat sammen. Der er nu ikke så meget hurlumhej på siden, men fik dog brugt 2 forskellige farver mist, tape, resteark, tag, knapper og blomsterpunch samt halvperler.

A pic. of me and my 2 boys taken last year. I love the colors I've used. I've used a lot of left over papers, 2 different colors of mist, tape, buttons, a journaling tag, flowerpunch and a few pearls.

Some layers.

Flower, pearl, tape, different patterned paper and mist.

Og så tak til alle jer der har ønsket mig held og lykke med mit nye job. Det glæder mig og varmer, at i tænker på mig. :) Jeg har nu kun 4 arbejdsdage tilbage på akutafdelingen og jeg glæder mig så meget til at skifte plads og komme ned hvor der er mindre stress på.
I aften er min sidste aftenvagt - og det er jo dejligt, men også underligt. For aftenholdet om mandagen er så søde og jeg kommer da helt sikker til at savne dem.
Rigtig god ny uge til jer alle.

4 kommentarer:

Julie Tucker-Wolek sagde ...

This is beautiful! I loveeeeeeeeeee the colors and loving the yellow misting and the flowers too!!

Dorit sagde ...

Det er bare så flot og fint, jeg elsker jo dine opsætninger, og når farverne så tilmed er ovre i den blå gade, så kan jeg jo kun begejstres !!
Vil også lige sige tillykke med et mere stilfærdigt arbejdsliv, vi skal altså sige fra, når vi ikke kan klare mosten, min kollega blev sygemeldt pga stress, mens jeg har været på ferie, håber hun snart får det bedre. Jeg ved ikke, hvad der foregår indenfor sygehusvæsenet, de skærer ned og skærer ned, mens de resterende kolleger må løbe hurtigere og også blive syge.
Men piiist, vil du ikke lige sende mig en mail, så jeg har din adresse, vil lige spørge om noget vedr. vores juleprojekt - dorit.20@gmail.com - altså uden punktum efter dorit

Karina Beck sagde ...

Rigtig flot layout.
Skønne farver!

madamtridse sagde ...

Woauw nogle lækre LO du har lavet. Super fede detaljer og farver. Kanon skitser, de skal i gemmeren. :O)

Tillykke med dit job-skifte, held og lykke. :)
Du må ha' en skøn weekend
knuzz