tirsdag den 25. december 2012

Glædelig Jul.

Kære alle blog-venner.

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul! Det er jo allerede 1. juledag i dag. Så selve juleaften er forbi.
Vi havde en super hyggelig aften hos svigermor, hendes mand, L's bror + dennes kone og deres to små søde børn. Så vi var 10 i alt. Dejlig mad, hygge, god vin, lækker konfekt, glade børn samt gode gaver. Det kunne ikke være bedre. :)Bl.a fik jeg en REJSE TIL ROM af min skønne, skønne L! Jeg blev noget overrasket. For det var en stor gave synes jeg, men hvor blev jeg dog også super glad!!! :)  Mine skønne poder havde købt lækkert scrappapir til mig og en massagedims. :) :) ... fik mange MANGE god gaver. :)

Jeg har besluttet at prøve med Project Life næste år. Jeg har lavet introsiden - skal nok fotografere den og vise den her på bloggen, men skal lige have noget dagslys at arbejde med.
Jeg har meldt mig på dette lille kursus:

Det går i al sin enkelthed ud på, at det dygtige designteam hos Studio Calico giver deres bud på hvordan de arbejder med Project Life + de giver en masse tips og tricks. Jeg modtager et clear stamp set, får adgang til digitale stempler samt print, Denne kursus kører over hele januar måned og jeg GLÆDER MIG! :)
Det er i øvrigt første gang jeg har meldt mig på et online-kursus - det bliver spændende!

GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE!

6 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Jeg vil også ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul. En tur til ROM var da en super lækker gave, der er skønt nede. Held og lykke med dit PL.
Ha en god dag

lam sagde ...

Glædelig jul og jeg glæder mig til at følge med i dit PL. Kan se vi er tilmeldt samme kursus ;O)

Dorit sagde ...

Hejsa og glædelig jul, jeg siger også tak for alle de fiiine ting, jeg har fået: der er ik' noget, jeg ik' kan bruge :-))))
Fedt med en tur til Rom... jeg tror vi skal til at se bort fra her i huset ikke at give hinanden julegave, hi-hi, H og mig altså !!!
Jeg vil også prøve det der PL, og jeg har her efter jul tænkt mig at give mig selv en handy fotoprinter, så jeg kan printe ud pronto, ellers tror jeg nu kun jeg vil købe plastiklommerne og så ellers bruge af, hvad jeg har i forvejen.
Hav nogle gode dage, og et rigtig godt nytår ;-)

Karina Beck sagde ...

Jeg har også meldt mig til dette kursus og er meget spændt på det. Jeg har deltaget på mange onlinekurser og der har været stor forskel på kvaliteten.
Rigtig gode juledage til dig og familien.

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Just wanted to stop in and say Merry Christmas!!!!

Thanni sagde ...

Også en rigtig glædelig jul til dig og dine - og du ahr da i den grad fået nogen skønne gaver :)
Glæder mig til at følge med i dit PL projekt næste år :)