torsdag den 27. december 2012

Project Life 2013 - forberedelse/preparation/LONG POST!

Så er det lige ved at være næsten, at det er 2013 - dette betyder også, at jeg vil ride med på Project Life bølgen. Jeg har GLÆDET mig lige siden sidste forår, hvor jeg bestilte Project Life varer via Becky Higgins webside. Hvis du vil kigge/bestille klik HER.

It's almost 2013 - at that means that I will begin my Project Life journey. I haven't done this before, so it's very exciting. I have been looking forward to this since Spring this year, as I ordered some PL goodies over at Becky Higgins website.

Jeg har forberedt mig. Har læst og læst og læst om andres erfaringer med Project Life og har så selv plukket ud, hvad jeg tror vil virke godt for mig. Jeg har læst mange gange, at det godt kan betale sig at være forberedt, så jeg har dedikeret en stor del af mit scrapbord + skuffer til dette projekt. Har valgt ud blandt mine egne ting, som jeg tror jeg kan bruge til PL.

I've prepared this project. Several places I've read about other project lifers experiences. Many times I've read that it is a good thing to do a bit of preparation before this project goes live - and so I did. I've used a big part of my scrapbooking table for PL products + some drawers. 

 I denne kasse ligger mit datostempel, lim, hjørnepunch (som jeg får brugt hver eneste uge - da jeg har besluttet at runde alle hjørner af  - dette er også gjort på de fortrykte journalingkort jeg har modtaget sammen med kittet). Der er knapper, en post-it til når jeg skal forberede siderne, hvad som skal sidde hvor. Der vil komme mere i denne æske, tror jeg.

In this box I have a date stamp (smash date-stamp), my corner punch (I know I will use this every week as I will round every corner in this album. The journaling tags that comes with the kits also have rounded corners and I would like to keep a consistens through out the entire album).There's glue and post-it notepads so I can prepare where to put where in the album.

Foran kassen er der en mindre kasse. Den indeholder små alfabeter og klistermærker.
In front of the big box there's a smaller box - it contains small alphabet stickers and other stickers.


Øverste skuffe indeholder mine journalingkort fra kittet, twine og til venstre en lille kasse fyldt med flere forskellige journalingkort - bl.a. nogle smashpads - som jeg er sikker på vil blive rigtigt gode at bruge i PL.

The top drawer holds all the journaling cards that comes with the Project Life core kit. (I chose the Clementine edition). There's twine in the drawer + a lot of other mixed journalingcards (to the left) -some of them are smash journaling pads - I think they will work great in PL.

 Nederste skuffe indeholder en masse halvperler/bling, tape, små figurer/udklip osv. Der er en tom kasse, som kan bruges til hvad som helst, ved ikke endnu hvad den kommer til at indeholde.

Next drawer contains a lot of pearls/bling, washi tape, little cut outs etc. The empty box can be used for anything - don't know yet what to put into it.

 Journaling cards which comes with the kit.


Lovely cards which comes with the kit.

Intropage!

 Her er så min introside. Jeg har valgt at bruge et billede af os hver + at skrive lidt facts om os alle 4 (har dog sløret teksten, da jeg vil holde dette privat.  Siden er meget enkel. Jeg valgte nogle farver, som matcher, fra kittet. Jeg brugte lidt Thickers til "2013" samt nogle halvperler. Jeg har punchet de gule blomster ud og brugt noget washi tape samt en helt alm. Manila tag. De små hjerter er også punchet.

Here's my intropage. I've blurred some private information. But the intropage has a photo of us all, I've written some words about each of us (where we are in life right now). I've used Thickers for the "2013" and some gemstones/pearls. The yellow flowers are punched, the little hearts are also punched. 

Jeg har forberedt uge 1, som i mit tilfælde vil begynde d. 29. december og frem til 6. januar. Jeg vil gerne lige have en rejse med til Norge i mit PL. Jeg har brugt PL produkter, washi tape, et journaling kort fra en smash bog og lidt papir fra mine gemmer.

 I've prepared week one (which in my case begins December 29th to January 6th due to a trip to Norway, which I would like to include in the PL. I've used a mix of PL products, washi tape, a journaling card from af smash pad and some of the paper in my stash.

Jeg har besluttet at bruge samme font hele vejen igennem Project Life - for at ensarte det lidt. Jeg har også tænkt at skulle bruge min håndskrift ind i mellem. Til datomærkerne har jeg brugt samme font, bare i en lidt større skala. Disse kommer også til at se ens ud med sværte rundt kanten samt klippet som et lille splitflag.

I've decided to use the samt font all the way through my Project Life. I think that's a good choise for me. The datemarks will also look alike with some ink round the corners and cut like a little flag.

Her lidt forberedte datomærker, som lige mangler det sidste touch.

Here's some prepared datomarks, which just need the finished touch!

Jeg kan næææææææææææææsten ikke vente med at komme i gang. Tror dette lige er et projekt for mig.
I almost can wait to start this off - I'm sure this project is so much me!.

Er der andre der er med på Project Life bølgen? Det kunne være lidt sjovt at læse hvordan i andre forbereder dette store projekt. :)
Others who plays with Project Life 2013? I would love to see your work and also read about your experiences with this big project. 

14 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor ser det godt og struktureret ud!!!! ; )
Jeg har også lige fundet mit frem. Jeg har ikke lige fundet en kasse til det men fundet papirer, stempler, tape osv. Mit største problem er stadig, at jeg ikke har en fotoprinter...
Sjovt nok, har jeg også planer om at lave en forside a la din ; )
Jeg vil se frem til at se mere af din.

Thanni sagde ...

Synes det ser ud til at du er rigtig godt forberedt på PL 2013! :)
..og jeg super godt li' din introside.
Jeg har endnu ikke bestemt mig om jeg hopper på PL bølgen, men det gør jeg sikkert, bare ikke helt i den udgave Becky Higgins laver - skal ha' fundet ud af hvad der kan fungere for mig ;)

Dorit sagde ...

Jeg er også hoppet på, og du ser vel nok totalt overforberedt ud ! Jeg har ingen planer om at lægge mine sider på bloggen, det bliver rent privat (sådan som jeg tænker nu...), derfor har jeg ikke planlagt en præsentation af familien, da jeg jo kender den, men henad vejen vil der jo komme billeder mv af OS. Er startet med at tage billeder fra den 23.12. Jeg har kun bestilt diverse plastiklommer hos Scrapfactory + 20 grids, resten laver jeg selv af materiale jeg har på hylderne. Havde egentlig ikke tænkt på at bruge samme skrift, men det giver nok en vis ro. Tak for dine tanker, dem vil jeg tage med i mit PL. Glæder mig også til at komme i gang og håber at holde gejsten gennem HELE år 2013 !

Julie Tucker-Wolek sagde ...

So exciting!! Can't wait to see your PL pages in 2013!!!!

lam sagde ...

Hvor er det nogle gode tanker du har gjort dig og flot struktureret.
Jeg har jo været igang hele året og snupper et år mere, for jeg elsker det.
Jeg var slet ikke så struktureret som dig ,da jeg startede. Jeg har gennem året investeret i hele 3 kit fra Becky og solgt dem igen,for de fungere ikke for mig. Jeg er bedre til at bruge mønsterpapir og så de blanke grid kort.
Flot introside

Netti sagde ...

Altså jeg vil gerne brokke mig højlydt!! Hvorfor skulle du vise dette på din blog?! Jeg blev så inspireret og fristet af det jeg så, så nu har jeg bestilt kit og datostempel, sidder oppe den halve nat for at pinne journaling cards og printe dem ud! Charlotte altså :))

..men jeg glæder mig til at komme igang og til at følge dit PL, for hvor er det smukt det du har lavet :)

Og tak for at du inspirerede mig :)

madamtridse sagde ...

Hold da op det er godt nok struktureret. Men kanon tænker jeg hvis der skal laves noget næsten hver dag i et helt år.
Waouw en kanon flot forside du har lavet. Glæder mig til at se mere af din PL bog.
Kunne godt tænke mig at lave PL men jeg er slet ikke struktureret nok til det projekt. ;O)*gg* HOlder mig til min smash. :O)
Men rigtig mange gode ideer. Lifter lidt af dem.:)
Jeg ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår
Knus Gitte

Jette / ma11edina sagde ...

Godt nytår Charlotte :-)). Og tak for inspirationen, som Netti skriver, så er vi blevet vildt inspireret og hopper på

Jette / ma11edina sagde ...

Sorry... Hopper med på PL vognen :-). Glæder mig til at følge dig i 2013 :-)

Kirsten sagde ...

Sikke flot du har forberedt dig til projektet (og jo, jeg har godt set tidligere hvad du har lavet ;-) ), forsiden er også blevet rigtig fin. Jeg tager billeder på livet løs, så jeg glæder mig til på mandag, hvor jeg kan gå i gang med første uge.
Det bliver rigtig spændende at følge med i dit PL - det glæder jeg mig til.

Cecilie sagde ...

Meget meget fin titelside; jeg glæder mig til at arbejde på min inden alt for længe (måske allerede i dag). Jeg vil glæde mig til at følge med hos dig i løbet af året, for det ser ud som du har virkelig godt styr på Project Life!

Helene Bogren sagde ...

Lycka till med ditt Project Life projekt! Och Gott Nytt År!

Mio sagde ...

Rigtig flot intro side og super mange tanker du har tænkt : ) jeg er også hoppet på, men i sidste øjeblik, så ..... Jeg prøver mig frem, tror jeg *G*
Glæder mig til at følge med : )

Fuubold sagde ...

Ej.. Får da helt lyst til at lave en PL.. Hvor kan man købe mappe, kort, plastiklommer osv henne? Og hvilken råd vil du gi ( og jer andre) til en som er total grøn i dette?