mandag den 15. december 2008

13., 14. og 15. december

Der kom lige et lille "hul" i min juleblogging. Det virkelige liv tog simpelthen over!
Som skrevet, holdt vi julefrokost lørdag - og det var en VÆLDIG fest. Var godt træt i går. Og manden og jeg gjorde sågar rent i 2 lange timer efter nattens festeri! Pyyyyh- det var ikke så morsomt, men nu er her fint igen.
I går lavede jeg så ikke meget andet end at opholde mig på sofaneseren, tændt TV hele dagen, rejste mig kun når ungerne lige skulle have lidt mad. he he.

Et lille stemningsbillede, taget i lørdags, lige inden gæsterne trådte ind a døren kl. 16:
Lysestagerne har jeg fået en min søde bror og svigerinde. Pynte-kronerne er købt i blomsterbiksen, min mor arbejder i. :-)

Så har jeg åbnet 3 TSC pakker siden sidst jeg bloggede.
Lørdag d. 13: Gave fra Heidi Jensen. Blev overrasket over hvor meget hun havde sendt til mig. Skønne ting, som jeg nok skal få brugt. Tak for det altsammen!

Søndag d. 14: Gave fra Krusedulle. Bånd, fine pyntehjerter og det sidste ved jeg ikke helt hvad er. Man må kunne folde den til et eller andet? Er der nogen der ved hvad denne bliver til?
Tak for gaven, Krusedulle.
Og i dag, d. 15., åbnede jeg en pakke fra Frk.Scrap. 4 forskellige blondebånd og 3 billetter. Dejligt! Tak for gaven, Frk.Scrap. Ældste søns briller gik i stykker i lørdags! Faderen skulle lige vise alle gæsterne HVOR bøjeligt stellet er ... han fik trukket lidt for hårdt og det sagde bare KNÆÆÆÆÆÆÆK! Jeg blev gal, resten af bordet lå flade af grin. Ak ja, når snapsen går ind.....
Har netop været hos brillemanden og sat ham igang med få nye briller hjem til Emil. Stakkels dreng! Han kan ikke se uden, bruger en meget høj styrke, så farmand har sat Emils ødelagte briller sammen med strips og tape - og han ser faktisk lidt sjov ud nu! he he. Jeg forstår godt han ikke vil over til kammeraterne med de briller! Så jeg går i aftenvagt i dag og i morgen, så han kan være her hos mig.
Åhhhhhh - det bliver en DYR december, når nu der også skal nye briller i huset.

Jeg vender tilbage i morgen.
Rigtig god 15. december til jer alle.

11 kommentarer:

FrkScrap sagde ...

Lyder til og ha været en rigtig god julefrokost. :D

Det er nogle skønne gaver du hat fået, og sikke en RIGTIG FLOT æske du har lavet (billederne nedenunder)- kan se du har brugt sådan en slags pin, til at stikke igennem blomsterne, dét ser rigtig smart ud. Tak for den ide. :)

Margit sagde ...

Hvor dejligt at å slået sig løs en gang i mellem. Rart at se du er på igen =0)
Fede gaver i pakkerne.
Stakkels sønnike... håber optikeren er hurtig som et lyn ;-)
God dag til dig.

Anne Bente sagde ...

uhaaaa det lyder som en super fest, men hvor er det dog synd med brillerne, det er da ikke til at undvære.sikke skønne gaver du har fået.

LaChris sagde ...

Du er blevet godt begavet må man sige ! Hvor smadder synd for Emil...briller er svære at undvære...kan godt forstå at du blev gal på manden, snaps eller ej ! (men du har vel fået lov at tage et foto af de "nye" briller af tape og strips?!). Ha en god dag.

madamtridse sagde ...

Det lyder til at I havde en rigtig god julefrokost. Ærgelig det med brillerne. Her hjemme står min Emil selv for at ødelægge sine briller, hvergang har vi været heldige at brillemanden bare skulle flytte glassene over til det nye stel. Håber din søn snart får sine briller. :)
Nogle flotte lysestager.
Sikke nogle flotte gaver du har fået de sidste dage.
Jeg er bare vild med den chokoladæske, den må jeg lifte. Den bliver lige skrvet i bogen. :)
Du må forsat ha' en dejlig
15.december aften

Thanni sagde ...

Lyder som om I havde en rigtig go' julefrokost *G*..og godt sønnike snart får sine nye briller :)
Kender godt det her med at virkeligheden sniger sig ind på én, så man slet ikke når andet ;D
..og så har du jo fået nogen skønne ting i den pakkekalender :)

Maribi sagde ...

Kan fornemem at det var et brag af en julefest i lørdags???
Sikke nogle dejlige scrapgaver du harfået, der er rigtig mange skønne ting:0)
Det er ikke sådan når farmand er stor i slaget hva?? Håber din dreng får nye brille rinden jul. ser jo ikke sejt ud med alt det tape...

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke nogle travle dage du har haft. Dejlige gaver i pakkekalenderen, og en "tosset" mand der ødelægger briller.
Håber ikke det bliver for dyrt at købe nye.
Fortsat god aften.

lam sagde ...

sikken noget med de briller. lækre gaver

Betina Olesen sagde ...

Arghhhh.... mænd nogle gange ggrrr... helt klart ikke hans mening at ødelægge dem, en nogen gange så tænker de sig altså ikke om.... eller er det bare min ;-)

Hvor er det nogle skønne stager, og kan rigtig godt lide de kroner du har sat på lyset...

Hygge fra Betina

Charlie sagde ...

Sikken da en supermand du er gift med - han må ud for at redde verden istedet for. (fnis...) godt de kan blive fine igen - har selv en datter med briller i styrke "nummeret før førerhund" og de har det skidt når de ikke kan se ordentligt.