torsdag den 25. december 2008

En rigtig glædelig Jul

Jeg kunne overhovedet ikke nå at blogge de sidste 4 dage. Der har godt nok været fart på - men det har også været super hyggeligt!!

Lillejuleaften holdes altid hos svigerfar og dennes kæreste. Tumult, virvar og kaos var måske mest kendetegnelsen for den begivenhed i år, men det endte dog med at blive ganske hyggeligt.
Juleaften blev holdt hos svigermor og dennes samboer. L skulle på job desværre, men kom hjem til os ca. kl. 20 så han kunne være med til at gå om juletræ og få gaver.
Inden vi kom over til svigermor var vi lige forbi min gamle farmor (82 år) med en julegave og ønske hende god jul. Derefter kørte vi et par timer ud til min bror, svigerinde og de 3 børn, hvor også mine forældre kom, så vi alle kunne sige god jul og bytte gaver.
Og så kl. ca. 15 var vi hos svigermor og kl 16 begyndte DISNEY JULESHOW - som bare SKAL ses hvert år af os voksne. Det er et dejligt og hyggeligt tilbageblik! :-)

Vi fik en masse god julemad, en god vin, var i et hyggeligt selskab og fik super gode gaver hver især. Ved midnatstid takkede vi af og kørte hjem.

Svigermors fine juletræ.

Det hyggeligt julebord. Billedet er noget mørkt, synes det var så svært at fotografere uden blitz.

... og så kom julemanden forbi. Lille fætter M på 2½ år, som ses på billedet, synes det var vældig spændende. Han fik overhovedet ikke mistanke til, at det var hans farmor der sad der. he he :-)

I aften skal ungerne og jeg bare HYGGE med Shrek film og dyner inde i stuen. L skal desværre på aftenvagt igen.
I morgen går turen til mine forældre og en vældig julefrokost kl. 13. Dejligt! :-)

Jeg håber i nyder juledagene. Fortsat rigtig god jul til jer allesammen!

8 kommentarer:

LaChris sagde ...

Hold da op I har godt nok været på julerundfart ! Men hyggeligt lyder det til, at det har været. Vi holder også slappedag i dag...og i morgen går turen til din hjemby og julefrokost hos svigermor. Fortsat god bagjul :O)

Charlie sagde ...

Ja sikken et program - kan godt huske da vi var på den. Nu er det desværre ture rundt på kirkegårde der skal nås inden jul. Tak for besøget og SØRME om du ikke var en af vinderne på min blog.

Jette / ma11edina sagde ...

Det kalder jeg også noget af et program. Jeg synes vores dag er hektisk, men det oplever i jo også *S* Men også hyggeligt, og sådan skal det jo også være.
Jep - Disneys jule show - DET er et must, jeg så det selv som barn, og vores nu store børn SKAL også bare se det :-)
Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

lam sagde ...

det lyder som en rigtig hyggelig juleaften i har haft. Forsat rigtig glædelig jul til dig og din familie

sollie sagde ...

Merry Christmas, my friend!!

Anne Bente sagde ...

jamen dog, hvor det bare lyder til i har hygget jer,her er der ikke tid til slapper dag endnu, den komme ri morgen,i dag skal vi have hele familen hjem her til middag.så det glæder vi os til.ha en fortsat god jul søde.

Charlotte Ravn sagde ...

Så fik jeg endlig tid til en blogrundfart! Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og din familie, glæder mig til at følge med på din blog i det nye år!

Maribi sagde ...

Glædelig bagjul til både dig og din familie.
Sikke en rundfart I har været på juleaften, skønt I nåede at få sagt god jul til alle.
Super dejligt med en slappedag ovenpå alt det juleri. Vi havde en rigtig rolig og hyggelig 1. juledag og igår var der den store traditionelle julefrokost:0)
Fortsat god dag fra mig til dig:0)