tirsdag den 9. december 2008

9. december

Sikke meget jeg har fået gjort i dag - og kl. er kun 10.30.
Jeg har sorteret meget af drengenes tøj - der lå faktisk en del de ikke længere kan passe. Det ryger lige til genbrug. :-) Så har jeg vasket tøj, tømt opvasker og fået hørt morgen-nyhederne.
Og nu sidder jeg her og skal hygge med lidt jule-blog-læsning! :-)

I går, inden job, syntes jeg, at jeg fortjente lidt godt, da jeg vidste jeg fik en LANG arbejdsdag.
Så dette er hvad jeg fandt frem:
(lidt) he he - jødekager, clemmentiner, Pepsi Max og "Desperation" af Stephen King. Har indtil nu kun læst 40 sider, men hold da op - den starter lige på og hårdt! Typisk King - elsker bare hans bøger!!
Alt imens jeg sad der i stuen med tæppet og bogen, så fik jeg besøg af denne lille fyr:

Tror han blev tørstig af alle de nødder vi lægger ud til ham, for her drikker han af fuglenes vand. Billedet er uskarpt. Det var godt nok svært at "fange ham" inden han var væk igen, de er jo lynhurtige og sky. Det hyggelige er, at han kommer dagligt på besøg. :-)

Dagens jule-scrappe-pakke er fra Frk.Scrap. Dejlig gave, som jeg snildt kan bruge:

Jeg elsker blå og grønne nuancer. Tak for den fine pakke! :-)

Håber i alle nyder 9. december!
Nu vil jeg gå på blogrundfart og så ellers tage på aftenvagt!
(.... angående det nye system på arbejdet .... ja, hvad kan jeg sige?? Det er sikkert smart når jeg engang finder logikken i det! hehe! Vild aftenvagt i går, håber den bliver mindre vild i dag!).

Vi snakkes ved i morgen!

10 kommentarer:

Thanni sagde ...

Du har da godt nok været flittig så tidligt på dagen - pas nu på det ikke bliver en vane ;P
...hvor er han sød jeres lille "besøgsven" - og godt du lige nåede at snuppe ham inden han var væk :)
Håber du en rimelig rolig aften på job - go' arbejdslyst :)

LaChris sagde ...

Ih du er en super-husmor :O) Altid dejligt at komme i bund med nogle ting, som man måske har syltet lidt. Uhhh jeg er jo også en kæmpestor King fan !!!! Har læst alle bøgerne bortset fra "Det mørke tårn"-samlingen og "Cujo"...den sidste fordi jeg ikke kan holde ud at høre og læse om dyr der lider... God arbejdslyst...og læselyst :O)

Anne Bente sagde ...

åhhh hvem der dog havde din energi Charlotte
åhhh hvor er han sød jeres lilleegern vores kommer også hver dag og spiser, jeg er helt vild med ham:)ha en rigtig god dag.

Margit sagde ...

Hold da op en aktivitet fra morgenstunden... Og så ser det altså lækkert ud, det du der har fundet. Hmmmm.. skulle måske prøve King... har mere været til Marklund, Läckberg og A. Dahl... og har netop kastet mig ud i Mankell (han er også GOD)
Nå... men også et fint lille egern. Hvor er han sød. Ja, de er godt nok svære at "fange"...
Også rigtig god dag til dig.

Dorit sagde ...

Er helt misundelig på at I har egern, sådan nogle har vi ikke her på Sydfyn, har i hvert fald aldrig set et så'n lige heromkring. Er jeres nye system til journalskrivning eller hva' ? Vi har fået et system i 2003, Medicare, det er fint nok, men undersøgelsessvar kan gemme sig, og det er jo ikke altid godt !
- Du finder nok ud af det !
Læser slet ikke for tiden, og er ikke til krimi'er. Begyndte på Snemanden, men jeg kommer hele tiden til at tænke på noget andet. Har hørt af Sara Blædel skulle være meget spændende, så måske....

madamtridse sagde ...

Sikke flitig du har været idag. Men det er jo også dejlig når de husligepligter er overstået. Bagefter sidde og slappe af med en god bog og hjemmebag. :)
Ih en sød lille ven du har ude i haven. Et skønt billede du fik inden han tog flugten. :)
Du må ha' en forsat god 9.december og god arbejdslyst.

Charlie sagde ...

Hov -- jeg fik da vist overset din blog i går - sorry - men turen rundt er efterhånden lang (OMEND HYGGELIG) og bliver man afbrudt så kan det smutte. Fine jødekager - MUMs - vi bager først senere på måneden, for ved du hvad - her i huset fordamper de - eller også har vi mus??? =0)

Charlie sagde ...

Glemte liiige at skrive - sødt egern - de er så hyggelige at få besøg af.

Maribi sagde ...

sikke en aktiv husmor du har været fra morgenstunden... dejligt du også nåede at slappe lidt af med en god bog og lidt guf.. Er selv igang med Lisa Marklund, men bliver ikke til meget i denne tid.
Hyggeligt med besøg i haven af den lille fyr:0)

BellaMio sagde ...

Så er der vist dømt hygge.., guf og en god bog.., ikke dårligt!! King kan godt holde en vågen!! Sikke et dejligt lille egern, vi har også jævnligt besøg af et par stykker.., de er så kære!!