torsdag den 10. december 2009

10. december

Efter job i dag, ville jeg købe julegaver i Roskilde, men regnen haglede ned - så det gad jeg faktisk ikke. Og Ro's Torv (indkøbscenter) havde jeg faktisk ikke modet på at indtage .... så jeg kørte til en mindre by her nærheden, som også har en del varer .... Meeeeeeeen.... fandt kun EN sølle gave. Øv altså! Så næste gang vælger jeg ikke den lille by, så kører jeg til Roskilde no matter what - for der kan alting købes!!

Har så kun fået købt 3 gaver samt bestilt 1 ... så er der sådan ca. 1 mill. tilbage - sådan føles det i hvert fald. he he. :0)
I næste uge, har jeg HELDIGVIS fri tirsdag og onsdag - så den står i julegavernes tegn. Glæder mig til at komme ud og svinge dankortet for alvor!

Billede af vores køkkenvindue for et par år siden.
Vi har jo fået nye vinduer her i året og har fået nyt køkken, så jeg har ikke lige fået plads til denne lysende julestjerne i år.
Et lille indlæg fra mig i dag ... har lidt travlt ... så vi snakkes ved i morgen

7 kommentarer:

Maribi sagde ...

Ja, sikke et møgvejr idag,kan godt forstå du droppede Roskilde...
Du når nok at købe alle gaverne, dejligt med de to fridage i næste uge, gid det var mig:-)
Den stjerne kan jeg rigtig godt lide, det ser rigtig hyggeligt ud i vinduet.
Fortsat god aften til dig fra mig

madamtridse sagde ...

Øv hvor var du da bare uheldig både med vejret og julegaveindkøbene. Men heldigt at du har nogle fridag så skal du nok nå de sidste indkøb.
Hvor ser det hyggeligt ud med den stjerne i vinduet.
Forsat dejlig decemberaften.

Thanni sagde ...

Øv hvor træls at du kun fik én gave ud af det - kender godt det med, at man synes der er 1 million gaver tilbage der skal købes...men sjovt nok så når man det jo hvert år alligevel ;D
Næsten en skam du ikke har plads til stjernen i dine nye vinduer - det ser rigtig hyg'ligt ud :)

Karina sagde ...

Ro´s torv har jeg stadig til gode, men ville gerne derud engang.
Håber at det lykkedes bedre i næste uge.

Betina Olesen sagde ...

Åhhh... synes også at jeg mangler en del pakker, men underligt nok lykkedes det altid ;-)

Ang. nyt og julepynt, kunne jeg virkelig mærke det, da vi flyttede for nogle år siden.... man køber åbenbart ikke bare julepynt, men pynt som man ved lige kan hænge el. stå der og der....

Margit sagde ...

ØV så... det er så surt når der går skudder-mudder i planerne...
Men det var grufuldt vejr i går. Til gengæld har jeg et KORT øjeblik set solen, mens jeg samlede pberkagehus (til videre forarbejdning senere idag).
Hav en dejlig dag.

Anonym sagde ...

åh jeg er så glad for vi allerede er færdig med julegaveindkøb i år (det er også helt vildt!) der kommer flere og flere mennesker i butikkerne. Jeg kan anbefale dig at købe nogen af dem over nettet ;)