fredag den 4. december 2009

4. december

Så er d. 4. december næsten overstået. ... dejligt det er fredag!
Vi fik købt nogle FLOTTE fliser i dag til gulvet i vores nye entre. Det er nogle store fliser (50x50) og de er sorte - det kommer til blive super lækkert. :-)
Jeg er jo stadig kontor-løs, så det er lidt smalt med billeder fra min side af i disse dage - men jeg kan da vise jer mine to julebukke - et billede jeg tog sidste år...

Den til venstre, er min gamle julebuk fra jeg var barn. Den til højre har jeg vundet i mandelgave for nogle år tilbage. Der stor forskel på de to bukke, men jeg er glad for dem begge. Det er klart, at den til venstre betyder rigtigt meget for mig, da den nu er ved at være noget gammel. De begge kommer frem hver jul - de er hinandens bedste venner - og står altid sammen og hygger sig ved vores brændeovn.

Jeg har netop kogt risengrød, som skal laves til risalamende i morgen. Vi har helt sponant fundet ud af, at vi skal i sommerhus fra lørdag til søndag sammen med min bror og hans familie. Det bliver dejligt! De laver flæskesteg og hvad dertil hører og vi kommer med desserten samt drikkevarer. Det bliver en helt lille før-juleaften, dog uden julegaver. he he.
Inden vi kører i sommerhus kommer svigermor og hendes mand og hjælper med at støbe gulvet i entreen. Så kan det stå der og tørre ... så i begyndelse af næste uge kommer der højst sandsynligt fliser på! Jubiiieeeee!

God aften til jer allesammen
Vi snakkes ved i morgen.

6 kommentarer:

Anne sagde ...

Hvor hyggeligt med sådan en improviseret tur, I må have en rigtig god weekend! Glæder mig til at se billeder af det nye gulv! :)

Karina sagde ...

Rigtig god tur. Det lyder hyggeligt med sådan en førjulehygge tur.

Margit sagde ...

Hvor er de bare SØØØDE... begge to!! Kan godt forstå den gamle betyder meget for dig. Fantastisk at den ser SÅ godt ud.
Og sikke en hyggelig sommerhustur. De spontane er tit de bedste ;o)
Og smart at gulvet liiige står og tørrer i "fred". Rigtig god week-end.

Dorit sagde ...

Nøj, hvor fedt med sådan en impuls-tur, og det fortjener man jo også, når man har arbejdet hårdt først.
Ha' en rigtig dejlig sommerhus-tur !

Charlie sagde ...

Søde julebukke - godt de er gode venner (fnis...) sikken en ballade de ville kunne lave ellers.

Marolle sagde ...

jeg glæder mig til at se de fliser og jeres færdige hus :)