mandag den 25. januar 2010

Champs Èlysèes

Gad godt at komme til Paris igen med min kære L. Det var sådan en skøn tur vi havde i maj måned sidste år. Her har jeg fået scrappet billedet af Champs Èlysèes. L gik ud midt på vejen for at få dette pletskud at Triumfbuen bagest i billedet. Vejen er jo mega-befærdet - og vi ved vidst godt allesammen hvordan franskmænd kører bil!! he he. ... L kom helskindet ind på fortovet igen - meeeen jeg synes nu han var noget modig. ;0)

Baggrundsarket er fra noget som hedder "Around the Block", som jeg købte på udsalg engang. Synes det passer godt til mit tema.
Jeg fik brugt lidt restepapir på denne LO. Div. knapper en enkelt pin og lidt dims.
Titelbogstaverne er Pink Paislee.

Jeg er så græs-enke lige p.t. - L er på herreskitur i Østrig. De tog derned i går og kommer hjem fredag eftermiddag. Jeg glæder mig allerede til at se ham igen :0)
Jeg har heldigvis alm. dagvagt hele ugen - så er det lidt nemmere det hele.

God dag/ny uge til jer alle.

8 kommentarer:

Anne sagde ...

Årh et lækkert billede - jeg har et næsten magen til, og det var også næsten med livet som indsats da jeg skulle tage det :) Skønt layout, papir og farver passer perfekt til paris :)

Betina Olesen sagde ...

Sikke et skønt LO fra Paris, flotte farver, og lækker opsilling....flot papir fra ATB..

Jow, synes også han var modig, og det er ihvertfald et flot billede han nåeede at få taget...

Dorit sagde ...

Paris... åh, jeg vil til Paris igen, der er fedt med en masse flotte gamle historiske bygninger. Har været der på tøsetur med den yngste, men jeg ville også gerne på en dejlig kærestetur, og hvis jeg kunne holde H i hånden, turde jeg nok godt Eiffeltårnet !!!

Karina sagde ...

Super lækkert ferielayout. Flot farve og opsætning.
Paris er en skøn by.

Kirsten sagde ...

Ej... altså, det er et dejligt LO.
L. er godt nok modig :-) Jeg skulle ikke nyde noget med at gå ud på Champs Élysèes, - de fransk mænd kører som en brækket arm, - deres parkeringer er ligeså vilde. 3 biler uden på hinanden er ikke noget særsyn :-D

Nå, men LO'er i hvert fald dejligt med en lækker opsætning og flot farvevalg.

madamtridse sagde ...

Nøj et lækkert LO. Fed opsætning og farver. Et kanon godt billede han fik taget. Ja jeg synes nu også at han er ret modig.:) Jeg har oplevet hvordan de franskmænd køre.

Anonym sagde ...

det er rigtig flot, og farverne passer bare rigtig fint sammen :)

Marianne sagde ...

Åh... det er bare rigtig skønt - både LOet og billedet. Elsker farverne, som du har holdt det i - de er rigtig flotte!! Og historien bag billedet er da lidt skæg :) Hav en rigtig skøn lørdag.