mandag den 4. januar 2010

Min top 10 for 2009

Så fik jeg plukket 10 af mine egne favorit-LOs ud af alle dem jeg fik scrappet i 2009.
Som andre også skriver på deres blogs, så har det været svært at vælge ud - for de allerfleste LOs betyder noget for mig og det er jo mest pga. historien bag billederne. :0)

Her kommer de i helt vilkårlig rækkefølge:

Dette er så et A4 layout. Jeg fik lavet nogle få stykker sidste år i dette format. Jeg var begyndt at scrappe sommerferiebilleder fra 2006 i A4 og synes at det skulle fortsætte albummet ud.
Her er jeg vild med farverne - den meget blå synes jeg står flot til det brune. LOet er lavet i forb. med en distressing udfordring ovre hos Scrapbookexpress.

Denne her synes jeg blev rigtig sjov. Til blomster"ranken" brugte jeg et bånd og hjemmelavede blomster. "Græsset" er også bånd. Igen en udfordring fra Scrapbookexpress.

Her er jeg vild med farverne og opsætningen. Jeg har brugt en skitse fra Inspired Blueprints.
Dette er endnu en udfordring fra Scrapbookexpress: Brug talebobler. Det var sjovt at lave. Og så fik jeg brugt nogle resteark ... dejligt.

Jeg har meget Sassafras liggende, og af en eller anden årsag er det bare svært for mig at bruge de ark. Her synes jeg det lykkedes meget godt. Et enkelt LO, men alligevel er der "gang i den" pga. de mange farver. Og så er jeg bare vild med den prikkede baggrund.

Forår i Nyhavn. Dejlige billeder fra foråret 2009. Jeg brugte en skitse (konkurrence ovre hos Scrapbookexpress) og synes at LOet blev godt i farverne og opsætningen. Jeg kan bare godt li helheden i dette LO.

Dette LO voldte mig mange problemer at lave. Det er lavet via mit DT arbejde for "just my sketches" og skitsen var så svær, synes jeg. Jeg blev dog helt tilfreds med det færdige resultat på trods af, at dette er en stil jeg ikke rigtigt har lavet før. Billederne betyder meget for mig, da de viser mine forældre og min bror.

Udfordringen fra Scrapbookeexpress lød: Brug mindst 3 cirkler.
Denne var sjov at lave - fuld fart på med mange herlige pynteting. Og så er jeg glad for jeg fik brugt et MEGET gammelt ark (baggrunsarket) fra Sandy Lion, som jeg troede jeg aldrig ville få brugt. :0)

Et LO med mig selv på - dem får jeg ikke lavet så mange af. he he.
Billederne er taget i Paris, maj 2009. Jeg synes jeg fik lavet en rigtig god opsætning - og så brugte jeg glimmermist for første gang.
LOet er lavet til en OLW udfordring, hvor ordet "beauty" skulle indgå. Jeg bøjede det lidt og brugte "a BEAUTIFUL day" i stedet for. OLW kommer ikke med flere udfordringer, men der ligger mange flotte LOs derinde lige til at suge inspiration fra.

Billedet er fra sommerferien og viser lille nevø F.
Jeg synes selv det blev rigtig godt med den mørke baggrund sammen med de mere sarte sommerlige papirer.

Dette er et af de sidste LOs jeg fik lavet i 2009. Det er lavet til Scrapfestival hos Srapsisters, som kørte i november måned. Udfordringen til denne var: Brug en titel fra titelsamlingen, som ligger hos Srapsisters. "Duften af jul" var jo meget passende til billeder fra julebagningen 2008.
Jeg synes bare LOet blev super hyggeligt og med et skønt baggrundsark.

****************************
Det var så min top 10.
Flere har sat sig scrappemål for det nye år. Det gør jeg ikke. Jeg får scrappet det jeg når - men en ting vil jeg dog godt have gjort i 2010, og det er at tage et billede af ungerne hver måned igennem året, som jeg har set Netti gøre! Det er en SUPER god ide.
Og så vil jeg prøve at tælle mine LOs i løbet af året, så jeg kan set hvor meget (eller hvor lidt) jeg når igennem et år. :0)

Rigtig god uge 1 til jer alle.
For de fleste begynder hvedagen i dag - inkl. mig selv. .. og hvor blev den ferie lige af!?? he he.

9 kommentarer:

Thanni sagde ...

Superflot Top10 du har valgt! :)..og jeg synes osse det var svært lige at vælge 10 ud - alle layouts betyder jo noget for én af den ene eller anden årsag.
Ha' en dejlig dag :)

Anne sagde ...

Super lækre layouts du har lavet - det er nogle dejlige farver du bruger!! (psst - hvis det kniber med sassafrass og du skal af med det, har du en sikker køber i mig ;) )
God første uge til dig også!

Dorit sagde ...

Flotte LO'er hver for sig. Kan godt li' din stil, så'n lidt fri freestyle-agtig... herligt !
Jeg sætter mig heller ingen mål, for sæt nu man går scrapdød midt i det hele, så blir man jo stresset af det, man ikke når. Så når året er omme kan man tælle op og glæde over det man nu en gang fik lavet !

Kirsten sagde ...

Hold da helt op for en flot Top 10.
Du er rigtig god til at bevæge dig rundt i forskellige stilarter, men specielt LO'et fra Nyhavn synes jeg er super fedt.

Nytårsforsætter går jeg også helst udenom, det lykkes alligevel aldrig for mig at holde dem ;-D

Du ønskes iøvrigt et rigtig Godt Nytår.
Jeg glæder mig meget til at følge med herinde i det kommende år. :-)

Karina sagde ...

Kanonflot top ti! Det er nogle dejlige layouts, du laver.
Jeg sætter mig heller ingen scrapmål, men jeg tæller det jeg får lavet for sjov skyld...

Anonym sagde ...

dejlige layouts :) sjovt at se de har forskellige stil.
God idé med billederne, jeg vil også prøve at tage flere billeder

tovetyll sagde ...

herlige lo'er!! håper du får et like supert scrappeår i 2010! mitt har ikke helt kommet i gang enda, jeg har sydd, strikket og tegnet, men sitter fortsatt og godgjør bildene jeg har skrevet ut, som jeg skal scrappe snart:)

håper du koser deg på jobb, jeg skulle også ønske at ferien varte lenger, sukk, men det er jo ikke så ille å gå på jobb i scrappebutikk heller hi hi

kjempegodt nyttår til deg, og tuuuuuuuuuuuuuusen takk for kjempesøte kommentarer i bloggen min, jeg er også så glad for å ha deg som min danske internett-venninne!

stor stor klem fra Tove*****

Margit sagde ...

Helt vild flot top10. Jeg er så imponeret over, at du kan boltre dig i så mange stilarter. Jeg føler mig meget "fastlåst", skulle måske prøve at erbejde et par gange ud fra skitser...??
Rigtig dejlige farvesammensæt-ninger og synes, at "Duften af jul" oser af hyggestemning.
Rigtig god aften.

madamtridse sagde ...

Det er nogle rigtig flotte LO's du har valgt til top 10. Meget inspirende. :)