mandag den 31. maj 2010

Stilforvirring??

Tror jeg er ved at være helt stilforvirret hvad angår min scrapsider. Synes jeg laver så mange vidt forskellige LOs - synes ikke jeg har en rød tråd, så man kan sige: Det LO har Charlotte lavet ...
Hvad mener i? Har jeg en bestemt stil?
Jeg kan ikke rigtig selv vælge hvad jeg synes er pænest af det jeg laver ... kan li' så meget forskelligt faktisk.

Her er to nye LOs, begge lavet ud fra skitser, og de er blevet meget forskellige i deres stil.
Denne er lavet til veckans skiss (svensk blog) og er meget enkel i sit udtryk og også ret farverig:

Billederne viser yngste søn, som skulle hjælpe sin far med at reparere vaskemaskinen. Samtidig ville han jo lige prøve om han nu også kunne være inde i den. :o)
Elsker de der Swizz Dot ark fra Bazzill - skøn struktur de har.
Blåt og rødt mønsterark er fra restekassen. Cirklerne er klippet ud af et October Afternoon ark (Fly a Kite serien).

Og jeg fik brugt nogle farverige knapper samt lidt scrappers floss.

.............................................

Næste LO er lavet efter en skitse fra Creative Scrappers. Jeg ledte rundt i deres store skitsearkiv og fandt skitse #80. Den var rigtig god at arbejde ud fra, og jeg synes selv, at LOet er blevet super godt. ... og så er det en helt anden stil, end det forrige LO i lige har set.

Igen har jeg brugt et skønt Swizz Dot ark. De grønne mønsterark er to forsk. mærker, kan ikke lige huske hvad det er. Blomster, som jeg vandt engang samt lidt blade, som er modtaget i en scrap-julekalender. Pebbles med sommerfugl i, dew drops, knapper og et par MM badges. Den rødlige farve er valgt pga. det røde i Emils T-shirt.

Her kan man rigtigt se den fine sommerfugl.

Nogle gange elsker jeg at lavet noget der er meget enkelt, andre gange får jeg plumret en hel del sammen på et LO, så det kan virke rodet. Nogle gange passer farverne så godt sammen andre gange er det en stor blanding af farver. Teknikkerne varierer også meget - ja, jeg leder faktisk stadig efter min stil, tror jeg. ... men jeg tvivler på jeg finder lige præcis DEN stil der er mig - for den type scrapper er jeg vidst bare ikke.

God dag til jer alle!
Hilsen fra hende den stilforvirrede!

11 kommentarer:

Karina sagde ...

Jeg ved ikke, om du har en bestemt stil. Jeg er også ligeglad, for jeg kan rigtig godt lide dine layouts.
Jeg kan også godt selv lide at eksperimentere og springer frem og tilbage i stilarter og synes, at det er skønt at prøve noget forskelligt.

Marianne sagde ...

Stil eller ikke stil.... Det er vist ligemeget. Jeg har heller ikke altid en stil - men hva' skidt. Behøver man at kunne se, hvem der laver hvad? Fornyelse er jo en skøn ting - og uanset, om du har en stil eller ej, er jeg vild med de ting, som du laver.... Også de her 2 LOs - de er SKØNNE :o)

Scrappelise sagde ...

Jaaa, jeg vet ikke Charlotte, jeg har alltid tenkt at det du lager er veldig farverikt og at du har med originale detaljer. Det er litt spesielt. Og det at du behersker mange forskjellige stiler, det er bra! Jeg er nå i en periode og klarer ikke å bruke annet enn blomster. Alt jeg lager ser ut som en blomsterbutikk .. uha!

Scrappelise sagde ...

p.s. og så kan jeg nesten ikke legge ut noen LOer mere, barnebarna vil det ikke.. så det blir mest kort nå om dagen.d.s.

Anne Thormose sagde ...

Jeg vil gerne meldes ind i klubben af "de stilforvirrede". ;o) Jeg synes det er sjovt, at prøve nogle forskellige teknikker af og af og til har man jo brug for lidt fornyelse - eller det gammelkendte. ;o)
Lækre layouts du har fået lavet - specielt det sidste er jeg vild med.

Thanni sagde ...

Skal man nødvendigvis ha' en stil ?? ;)...tror det somme tider er fordi man gerne vil prøve en masse forskelligt, at det bliver så forskelligt. Det synes jeg bare er fedt :)...mine LO'er er også til tider meget forskellige, det eneste man måske kan kende dem på er håndskriften - og det har jo ikke noget med en stil at gøre ;D
Jeg kan rigtig godt li' begge dine LO'er selvom de er så forskellige - som jeg kan li' det du ellers laver :)

lam sagde ...

Jeg synes ikke du har en bestemt stil, som du selv er inde på ,så skifter dine layouts meget. Men på en eller anden måde, kan jeg alligevel godt kende dine layouts, for du har elementer, som altid går igen. Du har altid mange fine detaljer på dine layouts.
De to layouts, du lige har lavet er utrolig flotte på hver deres måde.

Anonym sagde ...

de her to layouts, de er forskellige ja, men ellers synes jeg godt man kan se når det er dig, så jeg synes der er en rød tråd :)

vi udvikler os jo hele tiden, får nye materialer, lærer nye teknikker, opsætning mv. Så det er jo naturligt at vi ændrer i det vi laver ? jeg synes det er kedeligt kun at lave det samme hele tiden ;)

Margit sagde ...

Jeg kan ikke SE om det er dit LO... men det synes jeg kun er fedt... ellers var der jo ingen udvikling og eksperimenteren... og det synes jeg er sejt at man gør... det sidste LO er lige mig... vild med farverne og detaljerne som matcher SÅ godt. Det første har pang-farver og det gør det til et glad LO (hvis man kan sige det) ;o)

Anonym sagde ...

真正的朋友不會把友誼掛在嘴巴上 ............................................................

Dorit sagde ...

Jeg synes da netop det er fedt, at man ikke kan se, hvem der har lavet LO'et, at man er i stand til at forny sig hele tiden er da bare fint. Siger jeg, som vist heller ikke kan finde min stil. Jeg laver hele tiden det jeg har lyst til og blæser på stilarter. Synes netop ikke man skal låse sig fast på noget bestemt.
Jeg kan også godt li' dine LOs, hvad enten det er klassisk stil eller mere freestyle-agtig.