onsdag den 23. marts 2011

Så er der to nye LOs

YES - jeg klarede min udfordring til mig selv. Jeg fik scrappet 15 LOs med de billeder jeg allerede havde liggende! Skønt! Og så fik jeg ellers gang i printeren! he he.

Første LO er lavet efter en skitse hos Sketchy Thursdays (sketch 3.17).
Billederne viser en af mine skønne nevøer, som puser sæbebobler på Bornholm i okt. sidste år.

Endelig fik jeg brugt den fine, fine ark (fra Prima, tror jeg nok) - det har ligget her længe. Jeg synes det passer rigtig godt til billederne.

En fin journaling tag, som jeg købte til Multiscraps ophørsudsalg. ØV at hun måtte lukke!!!
Blomsten er lavet med MS blomsterpunch, og den har fået lidt sværte på kanterne.

Og her kommer skitsen:


********************************************

Næste LO handler om yngste søn's 9 års fødselsdag i sept. 2008. Han eeeeelsker at være med til at bage, og her står han og pynter chokolademuffins. :0)
Skitsen jeg har scrappet efter er lavet af Betina (Hotcat), som lagde sin skitse ud på TSC, og vi er nogle stykker der godt ville scrappe efter den.
Så Betina, her er mit resultat af din flotte skitse :0)

Dette baggrundsark har jeg også haft liggende længe. Der er brugt rubons til at skrive "9 år" med. Det er de gamle fra MM, som jeg stadig har en del af.

Lidt forskelligt grøn/blå pynt: En stofbrad fra American Crafts (Dear Lizzy), pins fra henholdsvis mine månedspakker (den grønne) og den blå er fra Søstrene Grene. Det lille stykke grønne bånd er også fra The Nook.

En fin muffinbrad, der jo er perfekt til temaet. De kommer fra Creative Imaginations, tror jeg også købte dem hos Multiscrap. Knapper, dewdrops og en blomsterbord fra Sassafras Lass.Og her er så Betinas skitse. Jeg har byttet lidt rundt på titlen, journalingen og det ene sted, hvor der står foto har jeg sat en jounalingtag.
Tak for lån Betina - det var sjovt!! :0)

Det var alt for i dag. Jeg nyder at jeg har fri i dag (pga. weekendarbejde) og det er jo skønt med så fint vejr!! Tak for i kigger/læser med.

14 kommentarer:

nedergaard sagde ...

To skønne lo'er med en masse dejlige detaljer. Især det øverste er jeg betaget af... både opsætning og det papir du har brugt, det passer så perfekt

Ha en dejlig fridag

Thanni sagde ...

Hvor er det et par dejlige LO'er!..og super fortolkninger af begge skitser.
..og så er det jo skønt at få brugt noget af det papir man har haft liggende lige til de rigtige billeder dukker op, sådan noget har vi nok allesammen i gemmerne ;)
Jeg hopper også på Betinas skitse - så må vi se hvad der kommer ud af det ;)
Ha' en dejlig dag :)

Anne sagde ...

Sikke nogle dejlige layouts! Jeg elsker papiret på det første, som lige netop er fra Prima! Og så er jeg vild med de farver du har sammensat på fødselsdagslayoutet!
Rigtig god forårs-fri-dag til dig!

Marianne sagde ...

Skønne LOs!!
Og hvor er du bare sej, at du klarede udfordringen med billederne.... Skægt at se dit bud på Betinas skitse - den er blevet vanvittig flot! Jeg blev også færdig med mit bud i går - men den er blevet helt, helt anderledes :)

Julie Tucker-Wolek sagde ...

I loveeeeeeeeeeeee your lo's!! I love love love the misting! Thanks soooooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):)

Margit sagde ...

Sikke fine LOs... rigtig god løsning af begge opgaver...
Faktisk spændende skitse Bettina har lavet... den må jeg gemme til jeg er i gang med børnebørn-LO's igen...
Håber du har nydt fridagen... i hvertfald dejligt det har været godt vejr...
Nyd aftenen

Jeanet sagde ...

These are gorgeous! love your take on the ST sketch!
Beautiful photo's and design!
Thanks so much for playing along with Sketchy Thursdays!

Ras sagde ...

hvor er de flotte, dejligt inspirerende for en nybegynder som mig :-)

Betina Olesen sagde ...

Wauw... siger jeg bare... Flotte LO'er begge 2, kan rigtig godt lide rækken af de små billeder, skøn opsætning. Mne lidt inhabil er jeg nu nok, for jeg synes at det er blevet superflot det nederste LO, havde slet ikke forestillet mig at der kunne komme noget fantastisk ud af den skitse... skøn fortolkning... Jeg tillader mig altså at gemme billedet sammen med min skitse, og se hvor mange forskellige der kan komme ud af den... Hygge

Kirsten sagde ...

Sikke et par dejlige LO'er, super dejlige og meget forskellige. Det øverste virker bare så let og forårsagtigt og farverne på fødselsdags-LO'et er bare så lækre sammen. Cupcake/muffin brad'en er rigtig fin.
Jeg synes det er skønt at du og sønnen hygger Jer sammen med at bage :-D

Keshet sagde ...

Love the ribbon bit! Thanks for joining the fun at Sketchy Thursdays this week:)

Ifversen sagde ...

Hvor er de blevet flotte! Særligt bobbel-LOet er jeg pjattet med :-)

madamtridse sagde ...

Waouw hvor har du lavet mange flotte LO's. Kanon detaljer og farver. :) jeg er helt vild med fødselsdagsLO'et tror jeg må life det :)
Du må ha' en rigtig dejlig weekend.
Knus

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Fantastisk flotte layouts. Jeg har selv Prima papiret liggende (et af de flotte ark som er blevet gemt til noget ganske særligt...). 15 layouts med det man bare har liggende - det opfordrer næsten til en udfordring!