lørdag den 4. juni 2011

LOAD nr. 5 og lidt billeder

Mit LOAD nr. 5 kan jeg ikke vise i fuld størrelse, da det er lavet via mit DT arbejde ovre hos Veckans Skiss. Så i får bare en lille "sneak peak".

Lidt blandede mønsterark fra Nook-pakkerne. Hjerter 2 er udklippet fra et mønsterark. MS blomsterpunch og rød glimmermist samt punchinella til at lave et mønster.

******************************************
Og så til lidt udestue opdatering. Det går laaaaaangsomt fremad. Byggeriet er gået lidt i stå, da L er ved at mase med at lave et jaccusi (staves?). Det driller lidt - da der skal tilskæres en masse stål, så en plade kan glides hen over, så der kan blive lukket derned til når vi ikke bruger det.

Her er han i fuld gang og det s-t-ø-v-e-r skulle jeg hilse og sige! Øv altså! Bag ved L kan man se det der bliver en jaccusi (?) engang. Vi begge to glæder os så meget til det er bygget færdigt,og så gider vi heller ikke bygge i nærmeste fremtid!

I forgrunden ses de nye sten, som skal lægges som gulv. En lille smule er allerede lagt, men vi kan først komme videre, når L er færdig med sit stål-projekt. Væggene blev filsede og vi har malet dem efterfølgende. Den mørke vægfarve står flot til alt det hvide derude. Før var det røde musrsten, og det gad jeg overhovedet ikke have i min udestue!

Så er det straks lidt kønnere at se på disse flotte pæoner/bonderoser... De dufter så skønt og blomsterhovederne er enormt tunge.

Nærbillede af den smukke blomst!

Jeg når ikke at lave et LOAD nr. 6, som skulle laves i dag, efter planen. Vi skal snart hjem til mine forældre og grille og hygge. I morgen står den på skovtur og frokost sammen med svigermor. Dejligt! :0)

Rigtig god weekend til jer alle. Jeg håber i NYDER det gode sommervejr.

5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Dit sneak ser virkelig spændende ud, jeg glæder mig til at se LO'et i fuld størrelse.
Kender godt det med at rode med ombygning. Hos os er det mest i sommerhuset vi roder, og der kan vi jo heldigvis tage hjem ind i mellem.
Fortsat god weekend :-D

Margit sagde ...

Hmmmm... ser spændende ud... det LO.
Og HOLD DA OP... din stakkel med alt det STØV!! Men det SKAL jo være galt før det bliver godt.. ;o)
Dejligt L er blevet fit-forfight igen med ryggen, så han kan "trylle" på hjemmefronten ;o)
Det ser altså bare ud til at blive dejligt.
God skovtur med svigermor...;o) vejret er da som skabt til udeliv...Nyd dagen.

Ras sagde ...

ja det støv kommer ind alle vegne :-) ser ellers spændende ud med dit LO

Tinitten sagde ...

Hejsa

Kom lige forbi. Sikke skønne emner og ting du berører på denne blog. Jeg kommer forbi igen:-)


Solskinshilsen Tine - Tinitten

FruMaansen sagde ...

Nøj hvor er dine pæoner smukke! Tror jeg må ha' mig nogle til efteråret, så de kan blomstre til næste sommer!

Smutter lige forbi Vekanss skiss (er det stavet rigtigt?) og tjekker resten af Lo'et ud for det hjørne er da godt nok lækkert!