onsdag den 8. juni 2011

Sketchy Thursdays + Pencillines

Her er mit LOAD nr. 7 og 8.

Det første er med et billede fra min favorit-by. Jeg elsker Venedig - så smukt, så smukt!
Den er lavet efter skitse # 241 hos Pencillines.

Billedet tog jeg på sommerferien i 2008. Det er helt nye ark fra Nook pakken denne måned jeg har brugt. (Det gule mønsterark hørte dog ikke med, men er fra en anden pakke). Denne måned er papirerne i pakken fra Lily Bee Design. MUMS! Serien hedder "Picket Fence".

Mini alphabet stickers fra My little Shoebox. Blomsten er så fin! Den er købt på Scrap N Dream. Pakken med blomster hedder "Ladybug and friends". Arket med skrift og det mørke mønsterark under billedet er for- og bagside af samme ark.

En tag, en MS sommerfugl med halvperle i midten samt en udklippet blomst fra et Crate Paper ark.

*****************************************

Næste LO er lavet efter 6.2 sketch challenge ovre hos Sketchy Thursdays.
Billedet viser yngste niece, som er sååååååååååå sød og skøn! Billedet er taget til fastelavn.

Et kraftigt lilla baggrundsark, blomsterarket er gammelt, tror det var noget af det første jeg købte hjem fra USA for mange år siden. :0) Det gule ark er en rest Crate papir. Den runde tag er Heidi Swapp, og så har jeg ellers fået brugt lidt at mine mange blomster og halvperler.

Blomsterne tæt på. Den hvide og de orange er købt i Panduro for længe siden. Titelbogstaverne er super lækre. Det er Dear Lizzy glitter foam thickers.

Det var alt for i dag. Nu vil jeg kaste mig over næste LO! Herligt med en fridag. :0)

8 kommentarer:

Ras sagde ...

sikke det går, rigtig flotte sat op

Heather sagde ...

Great layouts. Love them both. Thanks for playing along with us at Sketchy Thursdays! xoxo

Julie Tucker-Wolek sagde ...

Your lo's are BEAUTIFUL! Loveeeeeeee the colors! Thanks soooooooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):)

Marianne sagde ...

Sikke nogle fantastiske LOs - især det første. Dit LO passer vildt godt sammen med det snukke billede af byen. Jeg er netop sprunget på Nook-pakken - nu, når du snakker så godt om den :) :)

cat123 sagde ...

Lovely take on the sketch ! BRAVO !

Kirsten sagde ...

Igen har du lavet nogle fede LO'er. Jeg er totalt vild med Venedig LO'et... Det er fantastisk smukt. Papirerne fra Nook-pakken er helt perfekte til. Jeg er også gået i gang med min med et LO fra Fanø, nu må vi se hvornår jeg får mig snøvlet færdig med det *G*
Fortsat god Pinse :-D

FruMaansen sagde ...

Jeg er simpelthen småforelsket i din stil, jeg kan godt lide at den ikke er "overdænget" af ting. Alt det du bruger kan ses og kommer til sin ret.

Lækre LOs!

nedergaard sagde ...

Såå flotte lo'er .. især det øverste. Ja, Venedig er en super skøn by at besøge... jeg er lige kommet hjem fra Rom, en skøn by også.
Ha en dejlig aften!!!