onsdag den 15. juni 2011

2 ikke viste LOs

Her er 2 ikke viste LOs. Begge er lavet som led i mit DT arbejde ovre hos Veckans Skiss.

Et billede fra sommerferien 09. Yngste søn og hans kusine, som i øvrigt er bedste venner, bad mig om at fotografere dem .. og selvfølgelig hev jeg straks kameraet frem. Det er taget i Flensbourg, Tyskland. Igen, igen har jeg brugt rester - elsker når jeg kan få dem til at passe sammen. På trods af jeg faktisk bruger MANGE rester, synes jeg ikke det svinder i min reste-mappe! Hmmmm..... er der andre der også har det "problem"?

En lille detalje. Blomsterne er standset ud med en MS punch. Og så har jeg igen brugt "tricket" med at miste på punchinella.

********************************************

Og et LO med et billede fra Hammershus ruin, taget i oktober 2010. Elsker ruiner - elsker det smukke og det rå sammen. Og her er der brugt en masse rester igen - til strimlerne bag billedet. Og så havde jeg gang i min MS borderpunch. Den store fine blomst er fra en Nook pakke.

Blomsten tæt på. Bogstaverne er så fine i gule/råhvide, synes jeg. Der er glimmer i dem. De er fra Pebbles.

og her igen mist over punchinella.

****************************************

Og så lige et par billeder jeg er nød til at vise jer - taget ude i haven i dag:

De smukkeste hvide pæoner står i fuld blomst nu! Øjjjjj de er skønne - og de dufter skønt. Jeg er så vild med farven inde i midten .

Billedet her af sommerfuglen er jeg lidt stolt af - synes den er godt "fanget". Det var svært og det krævede mange skud med kameraet - men det lykkedes jo!

Rigtig god onsdag til jer alle.
Jeg nyder en dejlig fridag efter en hård arbejdspinse.

7 kommentarer:

aka sagde ...

Det er igen nogle rigtig flotte layouts.
Især den fra Hammershus er der noget fint og råt over - samtidigt. Farverne er rå og passer til ruinen - den fine punchede kant og blomsten er så sarte i det, og det giver en flot helhed.
Dine punchinella-farvninger er altså også så flotte.

Godt fanget foto af sommerfuglen. Og blomsten er så smuk og de dufter så dejligt lige nu.

Den med resterne kender jeg rigtig godt. Nogen gange tænker jeg at man burde lave en byttedag med rester. Så kunne man måske få lidt nye ideer - og se nye muligheder.

Marianne sagde ...

Dit sommerfuglebillede er virkelig flot - det kan du godt være stolt af!!
Og nogle skønne LOs - igen :) Tror måske jeg må prøve det med misten og punchinellaen - jeg har virkelig meget af det - og jeg er virkelig dårlig til at bruge det :)
Hvad angår rester er jeg også OK til at bruge dem men jeg smider dem gerne i et hjemmelavet kit, for så kan jeg se, at det svinder i dem :) :) Og det kan jeg ikke ellers - tihi :)
Håber du får en dejlig dag :)

Karina Beck sagde ...

Det er nogle flotte layouts.
Og flot sommerfuglebilled!

Ras sagde ...

igen flotte Lo og jo kender godt resterne, synes ellers jeg bruger rigtig meget fra bunken, hmm. SUper flotte fotos, synes det er sjovt at "fange" en masse med kameraet

Kirsten sagde ...

Igen har du lavet et par lækre LO'er, jeg er specielt vild med det fra Hammershus, - der er sådan en god rå harmoni over det.
På det øverste med drengene frisker den røde mist rigtig op og giver en masse liv.

Det er nogle virklig flotte billder du har taget.

God ny uge til dig :-D

madamtridse sagde ...

Waouw sikke mange flotte LO's.:) Jeg er helt vild med de LO's med Hammershus og Venedig.:)
Sikke nogle skønne billeder fra din have.:)
Glæder mig til at se jeres færdige havestue.:)
Du må ha' en rigtig dejlig uge
Knus

Ras sagde ...

fede lay outs, super foto med sommerfuglen, synes også det er fascinerende at fotografere og "ramme" nogle lækre motiver